Dilema s chlapmi

5. aug 2021

Ahojte dievčatá idem si k Vám pre radu pretože viem, že mi ti úprimne odpoviete a nebudete motať medové motúzy Popod fuz … skúsim to skrátiť čo najviac . Pred tromi rokmi som nastúpila do práce , kde som sa spoznala so starším muzom , ktorý bol do mna zamilovaný , ale ja som jeho city neopatovala bol mi kamarát . Keď som zistila že je do mna bezhlavo zaľúbený , dosť razantne som to utala. Pár týždňov na to som sa v práci spoznala s muzom od neho mladším, ktorý mi imponoval bola tam chémia a som s ním dodnes . Som s ním zasnúbenia poznajú sa naše rodiny komplet … lenže tento moj snúbenec nastúpil do novej práce , posledné mesiace sa vidíme malo a ja som sa začala čisto kamarátky stretávať s tým prvým … chodili sme von ako kolegovia viacerí lenže prišlo k tomu, že mi začalo na nom záležať a to veľmi … bojím sa , že sa zamilujen doňho , a nebudem sa vedieť odpútať od snúbenca . Bojím sa čo na to jeho rodina atd … prosím , poraďte čo mám robiť , nechcem ublížiť ani jednému 😭

gleep1
5. aug 2021

Rob tak aby si si nezničila život, máš len jeden.
A to, ako je to, nezničiť si život, to môžeš vedieť len ty- a ak to nevies tak sa nepoznáš, tak potom treba začať spoznávaním samej seba, svojho vnútra. Rozhodni sa podľa seba, podľa nikoho iného sa nerozhoduj lebo to rozhodnutie budeš žiť ty a nikto iný ho za teba žiť nebude. Ani nemysli na to čo si kto pomysli a už vôbec nie na to čo si pomysli niekoho rodina po tom čo s ním nebudeš- nebude to tvoja rodina a nemusí ta trápiť čo si myslia (v prípade ak sa tak rozhodneš, k ničomu na nenapadám, len k tomu že máš rozhodnúť podľa svojho vnútra, aby náhodou neostalo nešťastne 🙂)
Drzim palce nech sa rozhodneš správne a nech si šťastná.

taskataska
5. aug 2021

tak sa s nim nestretavaj, ci aku inu radu cakas?

pribinak
5. aug 2021

Jedného si vyber a hotovo. Nie si fér ani voči jednému. Ak ľúbiš svojho snúbenca, tak sa s tým starším jednoducho nestretavaj

miadi
6. aug 2021

Bojis sa ze sa zamilujes a nebudes vediet odist od snubeneca? Ved uz si sa. A snubenec pises ze ti imponoval bola tam chemia ale lasku si nespomenula.. neries rodinu je to tvoj zivot. S ktorym z nich si vies predstavit buducnost taku kde by si nedumala ake by to bolo stym druhym? Ten vas vztah asi nie je dost hlboky ked staci ze snubenec mà malo casu a uz si chodis veselo von s muzom o ktorom vies ze je do teba “bezhlavo zalubeny.” To uz musis vediet ty cim to je ze ten zalubeny sa ti najprv nepacil a teraz zrazu ano. Je to ozaj nim? Ze si ho lepsie spoznala? Alebo ti len imponuje jeho zaujem jeho neokukanost jeho pozornost -veci ktore ti u snubenca chybaju.? Alebo laska?

tykat
6. aug 2021

Bud nemas "naozaj'" rada ani jedneho alebo si typ zeny ktora je vecne nespokojna a hlada "zelensiu" travu.
Popravde, stareho chlapa by som nebrala, max na nejake prechodne obdobie kym by som si nasla niekoho cca v mojom veku.
Este je otazka co je starsi chlap... ty 25 a on 35? Alebo 45? 55? ...Ma nejaku minulost? Deti? Zavazky? Ak je cca 35r bez zavazkov tak by stal za uvahu. Ak s ex a detmi alebo 45r stary mladenec tak by som cuvala.

ukulela
6. aug 2021

Chceš sa rozísť. A už si na ceste.

pelian
6. aug 2021

Najlepšie by bolo riadiť sa pocitmi, ak ľúbiš svojho snúbenca a ste spolu šťastní a nič ti pri ňom nechýba neriskovala by som zničenie takého vzťahu.

janinah
6. aug 2021

keby si ozaj ľúbila snúbenca,tak ťa nejaký starec ani nik iný neohúri....to o tej koze a ľade asi písať nemusím....

h2
6. aug 2021

Fíha, nechceš ublížiť ani jednému a ubližuješ obom. Podľa mňa ani jeden nie je ten pravý, ináč by si nad tým nemusela rozmýšľať. Ešte nie ste ani manželia a Tebe už behá po rozume iný chlap? A ešte ten, ktorého si predtým radikálne odmietla? A to si bola vtedy single, takže Ti na ňom niečo muselo vadiť. Myslím, že by si si mala ujasniť, čo vlastne chceš. Možno zistíš, že ani jedného z nich.

zuzanka.zuzu
6. aug 2021

a tento starsi ta stale chce aj ked si ho odmietla a teraz si uz aj zasnubena? tak bud je to zivotna laska a o 30 rokov to budete hovorit vnucatam alebo je to chumaj co rad mlade (vychadzam zo slova stary, nie ze to je nejaky 35r 😂)

elizabet173
6. aug 2021

@janinah Presne to iste som isla napisat

ivangeline
6. aug 2021

Vybrala si si snubenca,tak neflirtuj s inym... Bojis sa mozno zaviazanosti. Premysli si...ci chces ist do manzelstva a co to obnasa. Tebe len imponuje,ze ma niekto iny o teba zaujem...

alaguema
7. aug 2021

zruš zasnúbenie. Nie si na zrelá na záväzok. Celé je to o tvojom egu.