Dieťa ako prekážka

770624maja
12. sep 2024

Zdravim. Viem ze je to mozno problem ktory si mam vyriesit sam ale.... rad by som sa opytal na Vas nazor. S ex partnerkou mam dieta 9 rokov. Lubi ma a vzdy sa tesi led sa stretneme. Problem ale je ze moja terajsia manzelka ho nevie vystat. Ze ziadne stretavanie ze je to minulost a nam to nici vztah bud ono alebo sa nase manzelstvo rozpadne. Ako to vnimate lebo ja som medzi pokrajom nervoveho zrutenia a neviem co dalej. Dakujem

petruldo
12. sep 2024

ako sory to čo je za harpiu tá tvoja manželka? to máš zaprieť vlastnú krv? pekná chudera

doriiis
12. sep 2024

Načo si si vzal ženu,ktorá nevie vystáť tvoje dieťa?

smutok20
12. sep 2024

@770624maja vedela Tvoja manželka, že si berie muža s dieťaťom? Alebo sa to dozvedela až počas manželstva?

0kristina0
12. sep 2024

Tu nie je o com. Poslala by som ju prdele, bez vahania. Dcera nie je pre teba cudzi clovek aby si len tak na nu zabudol. Ona je tvoja pritomnost aj buducnost. Za tie jej slova by som jej dala riadny preplesk.

andrea_82
12. sep 2024

Prosim? To je riadna hlupana a nechapem, ze si si ju vzal. Ako sa chovala k dietatu pred svadbou? Ved si ta brala s nim, tak ako ti teraz moze zakazovat sa s nim stretavat?

7miriam77
12. sep 2024

Ty miluješ ženu, ktorá ti zakazuje vlastné dieťa???? Chlape spamätaj sa!!!!

viestta
12. sep 2024

Na aku konťu si si bral zenu, ktora nenavidi tvoje dieta? To ho zrazu zacala nenavidiet, predtym bolo vsetko v pohode?
Ty sa musis rozhodnut, ci uprednostnis manzelku, ci dieta. Nikto iny to za teba nerozhodne. Ale moze to rozhodnut aj ta semetrika, ktoru si si vzal. Mozes sa rucat kolko chces, ale dosral si to vyberom partnerky.

crazy_cat_lady
12. sep 2024

a kym ste sa nevzali, tak si jej dieta nepredstavil? alebo aky mala k nemu vztah predtym? dieta by malo byt tvojou prioritou...

minenkak
12. sep 2024

@770624maja no teraz už je neskoro keď ste zobrati

minenkak
12. sep 2024

@770624maja ja tiež nemám rada mužove deti ale môj muž bol o tom hneď na začiatku informovaný

mk22
12. sep 2024

To sa vážne pýtaš?
Tvoja žena ma IQ hupacueho kona?
Dcéra tu bola dávno pred ňou.. Je to dieta!!!!
Tvoje dieťa.
Toto ti dáva na výber?
Jednoznačne dieťa, a to tupelo kopni do zadku.

melanta
12. sep 2024

To je troll však? Žiadny príčetný človek nemôže mať ani len vzťah s niekým, kto mu zakazuje jeho dieťa, nieto si toho človeka ešte vziať. Ale k veci - môj muž mal menšieho syna, keď sme sa zoznámili. Ako príklad uvediem, že chlapec bol cez tieto letné prázdniny s nami 6 týždňov, bol s nami celé Vianoce a Silvester, jarné prázdniny, veľkú noc. A je to bežný štandard, že s nami trávi toľkoto času. Mužov syn je pre mňa ako vlastný, pre moju dospelú dcéru je ako malý brat.
Ja by som partnera, ktorý nemá rád moje dieťa, poslala do prdele. A čo si myslím o tebe? Nechci vedieť. Čo si za chudáka, keď si so ženou, ktorá ti zakazuje tvoje vlastné dieťa?

sissy27
12. sep 2024

@770624maja upozorni ju, že dieťa nie je manželka, aby si ho len tak vymazal zo života alebo vymenil za iné...
@minenkak prečo neskoro? rozviesť sa s ňou môže aj hneď...

domka222
12. sep 2024

Nájsť si niekoho, kto nevie vystáť moje deti,zobrať si ho a potom sa rozhodovať, koho nechať v mojom živote? V žiadnom prípade. Nikdy by som sa nevzdala detí

mclissa
12. sep 2024

Tvoja zena ti dala ultimatum bud ona, alebo tvoja dcera? 😳
Poslala by som ju do prdele.

tiezjedna
12. sep 2024

A nechceš nám napísať aj to B? Pretože by si musel byť úplný idiot, keby si si vzal ženu, ktorá od začiatku neznesie tvoje dieťa... Takže šípim, že niečo sa udialo.

deti95060810
12. sep 2024

dnes to je tvoje dieťa - o týždeň jej bude vadiť aj to že dýchaš...
ona by už bola moja minulosť...😉

januska12323
12. sep 2024

Rúcaš sa z čoho? Z blbeho výberu manželky? To sa dá ľahko zmeniť.

gribka1
12. sep 2024

A jej dôvod? Neznesie ho od začiatku alebo sa niečo udialo?

betulinka1
12. sep 2024

@770624maja to si nevedel pred svadbou. Tak mas dve moznosti, buchnes po stole a dieta bude k vam chodit kazdy druhy vikend a hocikedy chce alebo rozvod. Ale deti si s nou nerob.

rorino
12. sep 2024

@minenkak máš na to aj nejaký vážny dôvod?

maryetta
12. sep 2024

To naozaj toto?
Ako dlho si s terajsou manzelkou ze hned takto?
Preco chce az takto razantne? Dieta je dieta.
Nevieme sice situaciu z tej druhej strany ale…

tinalia
12. sep 2024

@betulinka1 no mam dojem ze uz s nou deti ma 😅

minenkak
12. sep 2024

@sissy27 tak zbytočne starosti s rozvodom

majlo1234
12. sep 2024

@minenkak to sme dve. Moj muz to nevie ale😂 a ja zatinam zuby a preglgam, predsa len je to jeho krv, co uz

minenkak
12. sep 2024

@rorino ty máš dôvod na každého človeka čo nemáš rád,že ho nemáš rád,proste nemám ich rada,sú škaredé, nepríjemné

minenkak
12. sep 2024

@majlo1234 ja to ignorujeme ,že má deti , občas sa zaxichtim,občas niečo poviem ale inak neexistujú

majlo1234
12. sep 2024

@minenkak k nam chodi len dcera, je este tesne na hranici puberty, tak sa s nou este da vyjst😂 ale ona teda so mnou moc nerpzprava, a chodi k nam zvacsa na prazdniny iba, cize dokazem predstierat

sissy27
12. sep 2024

@minenkak zbytočné starosti s rozvodom?? v tomto prípade je jediná zbytočná starosť manželka, ktorá neznáša dieťa svojho manžela... ale chápem, si taká istá ako jeho žena, len fakt nechápem, ako si si mohla zobrať niekoho, na kom ti niečo tak strašne vadí...
@melanta ako môžeš v tejto diskusii vidieť, tak je to očividne celkom bežný jav... nebudem klamať, tiež ma to prekvapuje, ja by som nemohla žiť s niekým, kto neznáša moje dieťa.

anketkarka
12. sep 2024

@770624maja ako vám to dieťa môže ničiť vzťah? Pred tým, ako sa stala Tvojou manželkou vám dieťa vzťah neničilo? Toto sú tie zvláštne manželské privilégia, keď si niekto myslí, že po vstupe do manželstva má byť všetko inak. Vždy budem zastavať názor, že ten vzťah má byť rovnaký pred manželstvom aj po ňom u zrelých dospelých jedincov. Ako môže byť dieťa minulosť???? Však nezomrelo!!!!