Dieťa a manželská kríza

boubelka0021
11. jún 2013

Baby mam problem s manzelom sme svoji 3 roky mame dieta a problemy...Tie nastali dva mesiace po svadbe ked sa prevalili vsetky problemy co sa tyka manzela..Su financne viac pisat nechcem.Jeho mama o tom vedela a nepovedala mi nic..Keby som to vedela, nebrali by sme sa..Od vtedy sa mi odcudzil..Je to az take zle,ze sa uz spolu netulime, nemojkame, nedrzime za ruky a nespime spolu (sex) je to fakt zle.Keby nie maleho urcite uz nie sme spolu..Co robit.Sklamal ma strasne.Verila som mu a on mi za chrbtom klamal a robil kade ake podvody :(

xlucia
11. jún 2013

@boubelka0021 tak preco ste mali spolu dieta, ked uz dva mesiace po svadbe to neklapalo?? clovek sa nezmeni len tak. treba to riesit medzi vami dvoma a zrejme aj s pravnikom, aby si o vsetko neprisla aj ty, kedze dlhy ktore narobil v manzelstve su aj tvoje
naco ostavas v nefukcnom vztahu? dieta z toho nebude mat nic a vyciti to postupne...

laska1982
11. jún 2013

mozno bola uz tehotna, ked sa brali a dovtedy o jeho problemoch netusila.... 😖

boubelka0021
autor
11. jún 2013

Otehotnela som tri mesiace po svadbe.....On tie problemy narobil este ked sme sa nepoznali....
@xlucia
@laska1982

nikolet_89
11. jún 2013

@boubelka0021 v tom pripade radim rozvod, pretoze ti vela zatajil a ak to nefunguje nieje dobre zit vo vztahu len koly malemu, ako vzdy hovorim radsej nech su rodicia od seba, ale stastny ako zit spolu a prenasat vsetko zle na maleho, pretoze on citi viac ako si clovek mysli

lila69
11. jún 2013

@boubelka0021 No jedine co ta na tejto situacii moze tesit (ak sa to tak da povedat) tak tie dlhy co narobil pred svadbou su JEHO dlhy a nie vase spolocne, keby sa daco stalo atd. Samozrejme to ale zasahuje aj do vasho terajsieho vztahu ☹
NO mas dve moznosti, bud sa do toho pustite spolu a skusis mu pomoct sa vyhrabat z tej slamastiky - ak ma zaujem, alebo pojdete od seba 😢

boubelka0021
autor
11. jún 2013

@nikolet_89 ved to vies ked sme sa spoznavali vobec nedal na sebe vediet, ze je cosi zle....Ako jeho mama mi hovorila, ze mate cas a tak ale tak mohla mi rovno povedat neberte sa ma pozdlznosti, ktore platime..Urcite by som sa nevydavala a potom sa to vsetko prevalilo dva mesiace po svadbe ked mu dosla posta..Riesili sme to aj s mamou ale proste mu uz neverim..Klamall mi v dolezitych veciach...A teraz sme od seba tak, ze sme ako cudzi ludia a sme spolu len koli malemu....

boubelka0021
autor
11. jún 2013

@lila69 tie dlhy mu pomaha splacat teda splaca ich mama jeho..To narobili s bratom spolu...

nikolet_89
11. jún 2013

@boubelka0021 hovorim treba ist od seba, ak su tie dlhy a co vsetko ma vo vasich moznostiach a chces s nim ostat tak to dajte spolu dokopy, ale ako pises ste spolu len koly malemu tak ja radim ist od seba

boubelka0021
autor
11. jún 2013

@nikolet_89 neviem fakt mam v hlave taky kolotoc ze az...

lila69
11. jún 2013

@boubelka0021 A on ich nesplaca preco???
Inak podobny pripad mame v rodine, akurat ten dotycny "panko" je este slobody a lutujem kazdu ktora by si ho nedajboze zobraza za muza 😒

libka1
11. jún 2013

@boubelka0021 no ja by som rozmyslala tym smerom, ze ci nenarobi nejake dlhy aj v manzelstve... pokial ti to dokazal zatajit, aku mas garanciu ze nezataji aj teraz cosi... neviem presne kolko su tie dlhy, ako do nich spadol a ine podrobnosti, ty ich vies, tak na zaklade tych by som sa dokazala rozhodnut ci to bol jednorazovy preslap alebo nieco, co sa moze hocikedy zopakovat... ak by som videla co len najmensiu hrozbu pre mna a dieta, v momente by som sa rozviedla... zit teoreticky mozete stale spolu ak ho milujes, len nebudes v riziku ze raz zistis ze mas exekuciu na svoj majetok lebo si vcas nekonala... 😅 jeho matke by som to nevytykala, obzvlast nie ked ich chudera za neho splaca, ona nie je povinna ti to povedat, on sa mal pochvalit ☹

boubelka0021
autor
11. jún 2013

@lila69 je toho vela tak to splaca mama aby my sme mali z coho zit :( lebo ak by sme mali aj splacat tak neviem neviem

boubelka0021
autor
11. jún 2013

@libka1 ona splaca aj za nho aj za jeho brata...To dvaja robili somariny a starsi sa zdekoval do Irska a on ostal tu..Snazil sa splacat kym bol sam no teraz ked ma rodinu teda nas uz to nezvlada

libka1
11. jún 2013

@boubelka0021 a bola to nejaka jednorazova blbost ked to aj s bratom spravil, alebo dlhodobe cosi?

boubelka0021
autor
11. jún 2013

@libka1 brat ho nahovaral aby mu rucil a bral za nho veci on mu naletel a suhlasil...Brat napozicaal od kade tade peniaze nevracal lebo nemal z coho tak sa zdekoval a vsetko ostalo na nich..

libka1
11. jún 2013

@boubelka0021 to mi neznie az tak hrozne... druha vec je ze to zatajil, to sa nerobi 😠 a tretia aky postoj k tej veci ma... pokial by som videla ze len pasivne sedi na riti a necha chuderu matku to splacat, tak by som onho ani topanku uz neobtrela, lebo to nie je dobry chlap do zivota... pokial sa snazi to aspon nejako riesit, tak by som ho hned nezatracovala... preco to zatajil ti povedal? zo zbabelosti?

lila69
11. jún 2013

@boubelka0021 A to pride jeho mame normalne??? A tvojmu muzovi to tiez pride normalne???
Ale tak asi svokra je na tom financne dobre ked takto dotuje svojich dospelych synov, jedine ze by to boli tak, ze by synacikovia pobrali pozicky na meno svojej mamy - aj take sa da 😠
NO necudujem sa ti ze mas nervy a nevies co dalej. Ale tiez by som sa bala aby nenarobil dlhy aj teraz a jedneho pekneho dna nesplacala len jeho mama ale aj ty ☹

lila69
11. jún 2013

@boubelka0021 keby tvoj muz aspon nieco splacal, nasiel si dalsiu robotu, aby to nemusela tahat jeho mama, ktora chudera s tym nema nic spolocne.
Lebo verim ti, ze zit si ako spokojna rodinka sa asi neda ked vies ze svokra splaca dlhy tvojho muza.

laska1982
11. jún 2013

@boubelka0021 no ak to bolo naozaj tak, ze ho do toho navliekol brat...neviem, mozno by som mu dala este sancu..ale i tak by som bola ostrazita...no neviem, je to tazko radit, ked clovek nieje v takej situacii...alezasa na druhej strane, ak je to take chladne medzi vami, ako pises, tak by mozno bolo dobre ist naozaj od seba..lebo vztah bez dovery a bez citu je onicom...a chces aby mal maly taky priklad? drzim silno palce..vela sily zelam ...

boubelka0021
autor
11. jún 2013

@lila69 robi v nemecku takze zarobi pekne no nie je povinna urcite....

haslerka27
11. jún 2013

pamatam sa ako si tu raz pisala,ze manzela ktosi udal na policii,vtedy si tvrdila,ze je dokonaly.zrejme ma dost nepriatelov kvoli dlhom..narobil si dlhy,nech to plati a to ze ho kryje jeho matka,je fakt blbe.mala ti povedat co si beries aj s muzom.....ze si beries aj jeho dlhy.

miriam11
11. jún 2013

@boubelka0021 dovera je vo vztahu jedna z najdolezitejsich. Kvoli dietatu ostavat je hlupost. Daj na svoju zensku intuiciu a odpovedz si uprimne sama sebe, ci chces takto zit? Kolko 2, 3 15, 20 rokov? Mrhas svoj zivot, sprav rozhodny krok teraz, alebo nikdy. Pokial vidis, ze to tvojho muza mrzi a snazi sa velmi, aby odcinil to, co porobil, tak sa asi oplati dat mu sancu. Ale v opacnom pripade, ak snaha z jeho strany nie je, treba ist inym smerom a zacat novy zivot. Neprijemna situacia, keby sa nahodou nieco stalo jeho mame? Akoby ste zili? Brata by zrazu osvietilo a zacal splacat on?

igiana
12. jún 2013

@boubelka0021 Urcite nie je pekne, ze ti o tom nepovedal pred svadbou. Kvoli comu vznikla kriza? Kvoli tomu, ze si sa ty zacala po tomto zisteni spravat odmerane? Alebo si mu odpustila, ale on sa zacal spravat odmerane? Podla mna to nie je az taka zavazna skutocnost, ze ho brat dostal do problemov, aby ste kvoli tomu obetovali svoje manzelstvo. Ano tajil ti. To je urcite zle. Ale keby tajil veci napr. ze ma nemanzelske dieta, alebo ze je gambler, alebo narkoman, alebo mafian a pod., tak to by bol vazny dovod podla mna. Ked pises ze klamal a robil podvody, tak je toho zrejme viac co porobil. Ale ked si nenapisala, tazko sa vyjadrit. Mrzi ho to? Robi nejake podvody aj nadalej?

boubelka0021
autor
12. jún 2013

@igiana kriza vznikla u mna, ze mu neverim...vies je pravda, ze sa priznal ale s takymi vecami mal vyjt na zaciatku ked naz vztah isiel do tuheho...Ja som mu netajila nic....Odpustila som mu no zabudnut sa neda...Hoc problemy robil v 2008 a spoznali sme sa v 2009 a svadba bola v septembri 2010...V oktobri 2011 sa narodil maly,.Nerobi uz nic lebo vie ako by to dopadlo..Tvrdi, ze sa poucil...Mozno keby to zatajil tak mame iny vztah ale kedze sa to vsetko co robili prevalilo neverim mu uz...Aj mna to mrzi ako sa k nemu spravam ale mam k nemu taky odstup, odpor

igiana
12. jún 2013

@boubelka0021 to je skoda, ze sa to kvoli peniazom v tebe zlomilo. Chapem, ze to bolo kvoli tomu tajeniu. Povedal ti aj dovod, preco to tajil? Bal sa ze by si ho nechcela? Je dolezity umysel. Je rozdiel podraz a klamstvo zo strachu. Ja si myslim, ze si mu neodpustila. Preto citis odpor. Skoda. Ak si ho skutocne lubila, mali by ste zvladnut aj takuto krizu. Byvaju v kazdej rodine, ci uz vacsie alebo mensie. Idealne manzelstvo neexistuje. Vzdy je co odpustat, odopriet si, obetovat sa.

boubelka0021
autor
12. jún 2013

@igiana ano povedal..Vraj ma nechcel zatazovat problemami ktore si narobil sam..Ze sa ma to netykalo tak preto.Bal sa co by som nato hovorila...Mozno si myslel, ze ho nebudem chciet ked ma take problemy...Ale tak spolu viac zvladneme ako sam....Odpor citim asi preto, ze ma sklamal a neverim mu ked cosi riesime alebo sa cosi stane...Rada by som mi verila, no neda sa...

vefi89
12. jún 2013

@boubelka0021 ja som bola na tom s mm podobne, tiež som nevedela o všekom, takisto dlhy atd, veľa vyplávalo na povrch po svadbe. ale ja som si brala muža, a nie jeho dlhy predsa! ani kútkom ma nenaadlo, žeby som ho mala znenávidieť, alebo by sa mi mal zhnusiť. skôr som zalomila rukami a snažila sa hlada východisko y bezvýchodiskovej situácie. svojmu mužovi verím, a viem, že musel mať dobrý dôvod, aby mi to pred svadbou nepovedal. a vôbec, ja som sa ho na nič podobné nepýtala. bolo mi jedno, či má miliardy, alebo žije v dlhoch, tak ako som písala, ja som si brala muža. brala som si ho preto, že ho milujem a nie preto, čo má. a myslím si, že je celkom logické, ak mu neprišlo na um, alebo nepovažoval za dôležité povedať ti o niečom takom. sú to jeho dlhy, a teba sa nijak nedotknú, pokiaľ neboli nadobudnuté počas manželstva

boubelka0021
autor
12. jún 2013

@vefi89 dakujem nie to robil ked sme sa este nepoznali...

igiana
12. jún 2013

@boubelka0021 ako napisala vefi, brala si si muza, ktoreho si milovala a tie dlhy nenarobil pocas manzelstva. A tie dlhy ani nepocitujes, kedze zodpovednost na seba zobrala jeho mama, co je od nej velmi obetave a urobila to myslim si kvoli tomu, ze ten jeho brat co usiel je tiez jej syn a nechcela tvojho muza nechat v kasi. Pride mi to take cudne, lebo on ti podraz neurobil, on ti zatajil, ze musi splacat dlhy po bratovi a to je rozdiel. Su ine svinstva, ktore narobia inym zenam manzelia. Je mi ho normalne luto ☹.

boubelka0021
autor
12. jún 2013

@igiana dakujem vam baby moc...Mna len trapilo, ze mi to zatajil....