Detinské prejavy dospelého muža

2. okt 2024

Ahojte, priateľ má pre mňa osobne zvláštne prejavy keď niekam ideme. Do obchodu pešo, na prechádzku, so psom atď. V praxi to vyzerá tak, že na ceste do obchodu začne najprv vzlikať ako ešte dlhooo, že je hladný, smädný atď - reálne je obchod možno 15 minút cesty. To by som ešte brala - nato sa dá pripraviť. Čo je horšie sú tie sprievodné prejavy … konkrétne … ideme spolu niekam a on zrazu začne rukou “strieľať” (rozumej nastaví dva prsty a palec) a “strieľa” po veciach naokolo a robí pritom aj tie zvuky alebo začne skákať ako opica a tak chodí, nedávno celú cestu do obchodu “beatoval” (robil akoby beatbox). Napr. keď vidí blikať nejaké svetlo (pokazené svetlo/neón na bráne) začne tancovať akože je to diskotéka a tak ďalej. A toto všetko na ulici … pri tom poslednom mi už aj párkrát vytkol, že nespolupracujem a nerobím to s ním (netancujem len tak vonku na blikajuce svetlo), že teda niesom spontánna a uvoľnená. Akože zo začiatku som to fakt brala ako srandu, veď ma to aj dokázalo pobaviť … ale nedávno som si uvedomila, že ma to normálne tak vyčerpáva , že nemám chuť niekde s ním chodit. Mám pocit akoby som mala pri sebe 5 ročne dieťa. Už som sa ho pýtala, či to robí aj pri iných ľuďoch a povedal, že pri mne sa cíti uvoľnene. Nechcela som sa s ním otom najpr bavit, pretože som vedela, že ak mu naznačím, že mi to vadí povie, že toto je on a pri mne nemôže byt sám sebou, ale už mi to nedalo. Povedala som mu, že ma to proste vyčerpáva a on, že teda nemám s ním nikam chodiť. Pýtala som sa ho, prečo to robí a či sa nudí … a on že áno potrebuje si nejak zamestnať myseľ, že take veci robí aj ked je sám, že sú to jeho prejavy. No ja neviem, predstavte si že idete po meste za ruku s 30 ročným človekom a robí tieto veci. Ja tu predsa niesom nato, aby som sa mu starala o neustálu “zábavu”. Samozrejme ma už reči že on keď nemôže byť sám sebou, že tak si to nevie vo vzťahu predstaviť adť. Ja zase ak mám toto znášať tiež nie … no ako by ste reagovali Vy? Robia toto aj vaši muži ..

pribinak
2. okt 2024

Prečo je takýto nedozrety jedinec tvojim priateľom?
To fakt v okruhu 100 km nie je schopnejší muž?

stanka_k
2. okt 2024

Takto sa správajú moji kolegovia, keď fajčili trávu a ešte čosi účinkuje.....
Ale tak môže mať aj nejakú poruchu.. hyperaktivitu a podobne.. neviem, aké všelijaké sú

zuzanita1609
2. okt 2024

Koľko má rokov? 🤭 aha,uz vidim,30. Och ty môj bože. No ťažko,veru. Ja by som mu kúpila zmrzlinu a išla ...😁

tykat
2. okt 2024

@stanka_k presne to iste mi napadlo

danyelia
2. okt 2024

@zuzanita1609 No píše, že 30 - aspoň z príspevku to tak vyplýva, no tiež som sa chcela opýtať, či má 15 rokov 😁

dzulli1980
2. okt 2024

Si predstav, že by ste mali deti ... problémy, zodpovednosť atď. ... a on by si tancoval, skákal ako opica, proste by bol furt "uvoľnený" ... vycúvaj, kým je čas ... keby mal 17, dobre ... ale 30-tnik ... no za mňa nepoužiteľný.

personality
2. okt 2024

Hanbila by som sa. Kebyže to urobí raz za čas možno, ale stále? A ako dlho to robí? Počas celej prechádzky?

kosicanka2018
2. okt 2024

Snazila som sa si to predstavit. No musi to byt divne. Akoze par x ok. Ale stale?

stanulienkat
2. okt 2024

Neverím, že je táto téma reálna.

autor
2. okt 2024

@personality ako kedy, boli chvíle kedy to robil cely čas, niekedy pár minút. Pamätám sa že keď to robil celu prechádzku prišla som domov ako zbitá, úplne bez energie. Maximálne ma to vysalo. Poslednú dobu zbiera cestou palice ... Ak mu niečo spadne čo chytí hra spidermana. Neviem 😔 hovorím mali sme otom debatu, ale vyšlo to zle na mna že prečo chcem meniť jeho osobnosť …

kosicanka2018
2. okt 2024

@stanulienkat vies kolko "podivinov" chodi po svete? 😁 Takze moze to byt real

reanda
2. okt 2024

ako by som reagovala? no rozisla by som sa s nim.. ved ti sam hovori, ze ked nemoze byt vo vztahu sam sebou, tak si to nevie predstavit.. ty s nim, takym, aky je, tiez nie.. tak co ako cakas?

anavixy
2. okt 2024

“Robia to aj vasi muzi?” A ty zvyknes na ulici stretavat dospelych muzov skacucich ako opice ci imitujucich strelbu rukou? No nie, veru, normalni dospeli ludia toto na verejnosti nerobievaju. A teda moji znami ani po marihuane… 🤷🏻‍♀️ tento mi pride regulerne šiši 😬

andrea2323
2. okt 2024

Ja by som mu povedala, že môže byť sám sebou.. ale pri nejakej inej 😂 úprimne, toto sa nezlepší, toto ti už len viac a viac bude liezť na nervy

stanulienkat
2. okt 2024

@kosicanka2018 ty by si chodila s chlapom ktorý je na hlavu? Toto nie je detinské spravanie, ten chlap to ma pomotané v hlave.

zuzanita1609
2. okt 2024

Zbiera paličky? Hrá Spidermana? Toto vážne? 🤭. Úplne ťa chápem,ak chceš dieťa,tak len to čo porodiš a nie "30ročné dieťa" 🙄.Robí to aj v súkromí?

robertoo1
2. okt 2024

No akú ružu si si odtrhla takú voniaš,,, daj mu po hlave🙂

stanulienkat
2. okt 2024
kosicanka2018
2. okt 2024

@stanulienkat jasne, ze nie. Uz len ta predstava je strasna 😁

marianarem
2. okt 2024

Je to nejaka porucha, povedala by som, ze hyperaktivita, ale este s niecim pridruzenym, mozno aj nejaka porucha osobnosti. Pripomenulo mi to jedneho ex mojej kamosky, bol taky podobny. On teda studoval herectvo a tam sa to asi aj mohlo uplatnit, ale mat to pri sebe v sukromi bol dost ulet, ani im to dlho nevydrzalo.

zuzanita1609
2. okt 2024

A keď si predstavím mať s týmto "Spidermanom" strieľajúcim pif-paf do vzduchu" intímnu chvíľku....veď by ma vyniesli s nohami napred a výrazom Jockera 🤣🤣🤣

nevenka
2. okt 2024

@anavixy akoze, ak je niekto "pojaseny", extrovertny, taky "za kazdu cenu sranda" typ, tak obcas, okej...prizmurim oko. Alebo ked ma clovek vypite, naladu, alebo ina droga. Ale za triezva a v jednom kuse, stale? No slahlo by ma. Ale ja mam uplne vazneho a nudneho chlapa, v porovnani s tymto. Tak ja neviem. Mne by to riadne vadilo.

deti95060810
2. okt 2024

mne skôr príde že má nejaké psych. problémy - napr. panika a týmto to maskuje....

anjelicek26
2. okt 2024

Adhs? Znížený intelekt? Možnosti je veľa,spýtaj sa jeho maminy..

autor
2. okt 2024

@anjelicek26 ja mám pocit, že jeho rodina je natom podobne … pre nich to je niečo ako “uvoľnený a zábavný” človek. A my ostatní ľudia ktorým to príde divne sme strašní “suchári”

lolita555
2. okt 2024

Môjmu 10 ročnému je už trápne pri spidermanovi a nedaj bože aby ho niekto videl strieľať akože zo zbrane ,asi toľko k tomu .

anjelicek26
2. okt 2024

@lolita555 no ved toto, syn by sa hanbou prepadol, keby toto niekde nejaky kamos robi a to maju 11 😅

lolita555
2. okt 2024

@anjelicek26 presne 🤭

mareka49
2. okt 2024

Niečo berie

grof_monte_christo
2. okt 2024

A aké iné prejavy svojej uvolnenosti ešte ma? Okrem toho, co si už spomenula.