Deti sú už 6.deň u bývalého a neviem sa s nimi spojiť

hipuska
3. jan 2019

Prosim o radu. S byvalym mame upraveny styk, deti po rozvode boli zverene mne. S mm su uz 6 den. Avsak sa s nimi neda vobec spojit, mm nereaguje na tel.ani na sms.neviem ci su deti v poriadku. Mozem v tejto veci nieco urobit? Deti ma posla sudom urceneho styku. Dakujem

majcika
3. jan 2019

@hipuska myslim, ze oficialne sa neda robit nic, iba ak mas nejake podozrenie, ze sa im nieco stalo. Ak ma on svoj cas s detmi, tak oficial je to ich cas a nie je povinny sa kontaktovat s tebou. Druha vec je jeho ludskost

saslavka73
3. jan 2019

@hipuska Nedá sa Ti tam ísť? A dokedy ich má mať?

hipuska
autor
3. jan 2019

Je to cca 450 km. Odisla som kvoli tyraniu takze ani sa s nim stretnut nemozem. Maju prist v sobotu. Je to smutne, ze sa neda nic robiit. Deti su na mna naviazane, manzela sa boja

saslavka73
3. jan 2019

@hipuska Vieš čo ja by som zavolala na políciu. Nech len idú preveriť či sú ok. Ale nemáš nejakých známych?Je to dôvodné.

saslavka73
3. jan 2019

@hipuska Alebo čo vydržíš? Do soboty. Na zbláznenie. Ani decká nemajú mobil?

chcemradu
3. jan 2019

Kolko maju deti rokov? Je to smutne, ale ak deti súdne maju teraz tráviť cas s muzom, tak nevies s tym spraviť nic. Jedine ak, ze im zakázal sa s tebou kontaktovat. Ak maju mobily atd. Je to obmedzovanie, podla mna a mas pravo na preverenie. Aspon ja by som to tak nenechala. Su s nim prvykrat takto?

0kristina0
3. jan 2019

@hipuska tvoj muz ta fyzicky tyral, detisa ho boja a sud mu aj tak urcil stretavanie sa s detmi a este k tomu na cely tyzden? To mate striedavu starostlivost?

0kristina0
3. jan 2019

@hipuska a este k tomu ignorovaniu, podla mna to v poriadku nie je, ze ti nezdviha a neozyva sa. To ze teraz maju byt u neho neznamena ze teraz nebudes tyzden s detmi v kontakte. Ja by som mu napisala sms, ze ked ti nezdvihne mobil volas na policiu a pridu ho navstivit.

hipuska
autor
3. jan 2019

@0kristina0 bohuzial. Tyranie sa tykalo ibamna, takze otec ma pravo sa stretavat s nimi pokial prejavuje zaujem.
@chcemradu 11 a 4 roky. Deti su zverene mne. Druhy krat to je viac ako vikend. Inac chodia iba na vikendy.

ladyblcha
3. jan 2019

@hipuska ta 11r nema mobil?

beky1813
3. jan 2019

11 a 4? V profile mas 3 deti 6, 8 a 9 rokov 🤔
Divne, ze sa urcilo taketo stretávanie, min. ta starsia mala byt vypocuta ohladom otca. Daj si na sud zmenu a ziadaj, aby sa ti deti ozyvali v urcenom case

peter2404
4. jan 2019

@hipuska
smiem sa spytat ako je zabezpeceny kontakt otca s detmi pokial su u teba ?
ma moznost sa s nimi spojit ked o to poziada ?

hipuska
autor
5. jan 2019

@beky1813 to bola chyba.
@peter2404 maju mobilne tel zriadene zvlast na tento ucel, mailove adresy a taktiez moze volat na moj mobil

beky1813
5. jan 2019

@hipuska aj ine diskusie mas pisane o 3 detoch 🤔

ink
11. jan 2019

Ako to nakoniec celé dopadlo?

sbear
11. jan 2019

starsie dieta by malo mat svoj mobil nie? Ani to nezviha? Ked sud zveril vikend alebo presne urcil dni a deti su tam viacej ako maju, volaj policiu. Vsetko nech zaznacia a daju na papier koli sudu. Ak jeden nedodrziava pravidla, mozes za to pytat cez sud 1000 EUR pokutu. S tou pokutou presne neviem ako to je... Ale vraj je to preto, aby rodicia dodrziavali sudne rozhodnutia.

hipuska
autor
12. jan 2019

Chlapci maju svoje tel.ale otec im ich berie a kontroluje. Takze nema zmysel im vycitat ze nedvihajuked sa ho boja. Nakoniec mi v piatok poslal spravu, ze chlapci su ok, priviezol ich v riadnom termine-chorych, nepocenych a vystresovanych. Uz to riesim s kol.ale bohuzial na system je tak slaby....vsadedostavam odpovede...otec ma pravo...pikial ma zaujem sa stretavat nech sa stretava...okolnosti ako plac deti, zdravotne problemy a nepripravenost do skoly, ich nezaujima

evkao
12. jan 2019

@hipuska mna by len tak medzi recou ale tiez zaujimalo, ako to mas vlastne s tymi detmi, ked tu mas dve, 11 a 4 rocne, a v dalsej diskusii tri, 6, 8 a 9 rocne

ladyblcha
12. jan 2019

@evkao na otazky co sa jej nepacia, neodpoveda 😁

korunka1
12. jan 2019

@evkao to by zaujímalo aj mňa. 😉
Som sa zahrala na detektíva
Nesedia počty ani vek. Neviem,či sa niektorému niečo stalo...
V 5/2009 malo jedno 3,5 mesiaca
V 1/2016 spomina 3 deti
V 9/2016 len dvoch 8 a 6 ročný
V 3/2017 7 a 6 rocný
V 4/2017 7,8 a 5 ročný
2019 11 a 4 ročný
Neviem, kde súdruhovia urobili chybu.

sbear
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
korunka1
12. jan 2019

Tak by som napísala, že píšem za kamarátku. A počet detí snáď mam furt rovnaký, hoc s troma mužmi.
Čo sa týka koňa som dosť podozrievavá. U veĺa žien dosť vecí nesedí a keď ich upozorníš, tak mažú temy, píšu do internej pošty, hlasia adminom a mažú príspevky a pod 😁😀

sbear
12. jan 2019

moze mat viacej deti, ale niektore neboli zverene tomuto chlapovy

sbear
12. jan 2019

mozu to menit koli tomu, aby ich niekto nespoznal. Ja na MK pisem veci, kt. by som nikde nehovorila.

korunka1
12. jan 2019

@sbear samozrejme, môžeš si na net písať čo užnáš za vhodné.No potom to aj tak dopadne.Zapamätam si nick aj temu, potom zadá ďalšie dve otázky s inymi údajmi a sme doma. Niekedy na seba aj nadväzujú, jedno s druhým suvisí a máš iné vstupne udaje. Načo je dobré.