Prosim o radu. S byvalym mame upraveny styk, deti po rozvode boli zverene mne. S mm su uz 6 den. Avsak sa s nimi neda vobec spojit, mm nereaguje na tel.ani na sms.neviem ci su deti v poriadku. Mozem v tejto veci nieco urobit? Deti ma posla sudom urceneho styku. Dakujem
@hipuska Nedá sa Ti tam ísť? A dokedy ich má mať?
Je to cca 450 km. Odisla som kvoli tyraniu takze ani sa s nim stretnut nemozem. Maju prist v sobotu. Je to smutne, ze sa neda nic robiit. Deti su na mna naviazane, manzela sa boja
@hipuska Vieš čo ja by som zavolala na políciu. Nech len idú preveriť či sú ok. Ale nemáš nejakých známych?Je to dôvodné.
@hipuska Alebo čo vydržíš? Do soboty. Na zbláznenie. Ani decká nemajú mobil?
Kolko maju deti rokov? Je to smutne, ale ak deti súdne maju teraz tráviť cas s muzom, tak nevies s tym spraviť nic. Jedine ak, ze im zakázal sa s tebou kontaktovat. Ak maju mobily atd. Je to obmedzovanie, podla mna a mas pravo na preverenie. Aspon ja by som to tak nenechala. Su s nim prvykrat takto?
@hipuska tvoj muz ta fyzicky tyral, detisa ho boja a sud mu aj tak urcil stretavanie sa s detmi a este k tomu na cely tyzden? To mate striedavu starostlivost?
@hipuska a este k tomu ignorovaniu, podla mna to v poriadku nie je, ze ti nezdviha a neozyva sa. To ze teraz maju byt u neho neznamena ze teraz nebudes tyzden s detmi v kontakte. Ja by som mu napisala sms, ze ked ti nezdvihne mobil volas na policiu a pridu ho navstivit.
@0kristina0 bohuzial. Tyranie sa tykalo ibamna, takze otec ma pravo sa stretavat s nimi pokial prejavuje zaujem.
@chcemradu 11 a 4 roky. Deti su zverene mne. Druhy krat to je viac ako vikend. Inac chodia iba na vikendy.
11 a 4? V profile mas 3 deti 6, 8 a 9 rokov 🤔
Divne, ze sa urcilo taketo stretávanie, min. ta starsia mala byt vypocuta ohladom otca. Daj si na sud zmenu a ziadaj, aby sa ti deti ozyvali v urcenom case
Ako to nakoniec celé dopadlo?
starsie dieta by malo mat svoj mobil nie? Ani to nezviha? Ked sud zveril vikend alebo presne urcil dni a deti su tam viacej ako maju, volaj policiu. Vsetko nech zaznacia a daju na papier koli sudu. Ak jeden nedodrziava pravidla, mozes za to pytat cez sud 1000 EUR pokutu. S tou pokutou presne neviem ako to je... Ale vraj je to preto, aby rodicia dodrziavali sudne rozhodnutia.
Chlapci maju svoje tel.ale otec im ich berie a kontroluje. Takze nema zmysel im vycitat ze nedvihajuked sa ho boja. Nakoniec mi v piatok poslal spravu, ze chlapci su ok, priviezol ich v riadnom termine-chorych, nepocenych a vystresovanych. Uz to riesim s kol.ale bohuzial na system je tak slaby....vsadedostavam odpovede...otec ma pravo...pikial ma zaujem sa stretavat nech sa stretava...okolnosti ako plac deti, zdravotne problemy a nepripravenost do skoly, ich nezaujima
@evkao to by zaujímalo aj mňa. 😉
Som sa zahrala na detektíva
Nesedia počty ani vek. Neviem,či sa niektorému niečo stalo...
V 5/2009 malo jedno 3,5 mesiaca
V 1/2016 spomina 3 deti
V 9/2016 len dvoch 8 a 6 ročný
V 3/2017 7 a 6 rocný
V 4/2017 7,8 a 5 ročný
2019 11 a 4 ročný
Neviem, kde súdruhovia urobili chybu.
Tak by som napísala, že píšem za kamarátku. A počet detí snáď mam furt rovnaký, hoc s troma mužmi.
Čo sa týka koňa som dosť podozrievavá. U veĺa žien dosť vecí nesedí a keď ich upozorníš, tak mažú temy, píšu do internej pošty, hlasia adminom a mažú príspevky a pod 😁😀
moze mat viacej deti, ale niektore neboli zverene tomuto chlapovy
mozu to menit koli tomu, aby ich niekto nespoznal. Ja na MK pisem veci, kt. by som nikde nehovorila.
@hipuska myslim, ze oficialne sa neda robit nic, iba ak mas nejake podozrenie, ze sa im nieco stalo. Ak ma on svoj cas s detmi, tak oficial je to ich cas a nie je povinny sa kontaktovat s tebou. Druha vec je jeho ludskost