Deti nechcú starých rodičov

11. mar 2024

Ahojte, deti nechcú vôbec chodiť k manželovým rodičom majú 7 a 14 rokov ale o starkých z jednej strany ani počuť aj skôr to tak bolo ale teraz už vôbec ., Z mojej strany k rodine tam idú úplne v pohode s radosťou ich navštíviť prípadne aj tam ostať na noc . Neviem čo môže byť príčinou .

colsami
11. mar 2024

Pricinu by som hladala v aktivitach, ak teda deti odmalicka boli u nich rovnako casto...
Ako je straveny cas u starych rodicov? Venuju sa im, alebo sa tam decka v podstate nudia?

januska12323
11. mar 2024

Naozaj nevieš? Opýtaj sa detí, určite ti povedia. Nudia sa, starí rodičia sa im nevenujú, nemajú si s nimi čo povedať...

viestta
11. mar 2024

To naozaj nevies? Vsak to nie je zo dna na den, takze presne vies kedy to zacalo a preco

tykat
11. mar 2024

Ale vies.

oriesocek
11. mar 2024

U nás deti majú radšej jednu babku... ale ona s nimi varí, rozpráva sa s nimi, idú do obchodu, sadia...také prkotiny, ale pre nich sú viac palacinky a pirohy od babky, ktorá sa im venuje ako taska plastových hraciek od druhej...

pribinak
11. mar 2024

Minimálne to 14 ročne dexko ti bude vedieť povedať že prečo tam nechce chodiť

Ale myslím že niekde v kútiku duše vieš aj ty prečo tam nechcú chodiť

cimage
11. mar 2024

Porozpravaj sa s nimi a uvidis preco tam nechcu chodit.
K mojim rodicom nechcu chodit brachove deti, zhruba vo veku tvojich a to preto, lebo nemaju pustenu telku cely den a nemozu byt na telefonoch a to je strasna nuda.
Moje deti tam zas velmi radi chodia, lebo sa im venuju, hraju sa s nimi. Babka im uvari to co ja nevarim. Dedo sa s nimi bicykluje a blbne. Zalezi aj od deti.

domkakvet
11. mar 2024

Opytaj sa ich.

cookie29
12. mar 2024

presne, preco sa neopytas? Ak mate dobry vztah, povedia Ti. Ja som k maminym rodicom chodila nesmierne rada, k otcovej rodine jedine z donutenia... braskove deti chodia k nasim velmi radi, k druhym starkym moc nemusia... U nasich boli vzdy v pohode a starki sa im venovali a niekedy aj trosku moc dovolili, kludne priznam. Svagrinini rodicia ich v kuse gezuju. Horsie ako rodicia a vsetko "donasaju" ci zaluju svagrinej.

morgane1975
12. mar 2024

Treba sa ich uprimne opytat. Moj krstny syn nechce chodit k svagrinej mame. Ked som s nim hovorila, ma 7r., tak povedal s detskou uprimnostou ze preto, lebo nadmama (tak ju vola) smrdi a nuti ho jest smradlave jedla. Fakt je ze mu bolo po jej navsteve zle niekolkokrat.

danica2711
12. mar 2024

ako to, že nevieš? Predsa vidíš, ako sa k deťom správajú