Ahojte, čo robíte doma,keď prídete z práce?,deti mám už odrastene (19,15),bývam v byte všetko mam nove, je to 2 izb.byt,upratané mam raz,dva chodím cvičiť 2x do týždňa, varenie,pečenie nieje pre mňa záťaž, milujem to,mam skvelú prácu.
@deti95060810 puberty sa bojim aj u mojej autistky.Zatial ma 9.
@barbora0308 tu sa pridám 🫣 3,5r + 6mesiacov! A rada by sim sa obcas nudila
Nájsť si podobných priateľov a tráviť s nimi čas. Alebo sa len tak vybrať na vylet kde si ešte nebola. 😉
@barbora0308 ver mi prejde to a budeš spomínať
muza nemas? deti su na intraku? z roboty prides kedy? fakt si neviem predstavit, ako by som sa popri zamestnani, domacnosti a rodine stihala nudit, aj keby mam v byte 'vsetko nove' a 'upratane raz dva' .. vsak pridem domov, (po ceste sa este vacsinou stavim v obchode), spracem - aj keby len za dvadsat minut, dam sprchu, pripravim si nieco na jedenie, najem sa, dam si kavu a uz je pomaly vecer 😀 .. ked pridam este prechadzku, knihu, vecer daky film.. dvakrat tyzdenne chodis cvicit, to mas na popoludnie program hotovy.. aj keby hned nemas ziadne ine konicky a nestretavas sa s ludmi, tak neviem, kde sa ti tam zmesti nuda 🙂
kúp si záhradku...
@emily7384 ponúknite sa mamine v okolí že vyberieš dieťa zo školy, urobíš s ním úlohy, odnesieš na krúžok (ak je v pesom dosahu), pripadne sa ponúkni ako dobrovoľník v najbližšom DD a zober 2x do týždňa nejakého vozičkára (seniora) na vychádzku v okolí. Zahraj si s ním karty.....alebo akákoľvek iná aktivita čoby dobrovoľník čo ťa napĺňa a uspokojí. Alebo iba tak pre seba. Kniha, prechádzka po lese, parku...
Docaska pre mačku, psíka z útulku....
@trojnasobnamama mám doma autistka 12 ročnú v puberte takže výkyvy sú nádherne voláme ju prepinacka nová zábava trieskanie do dverí čím koľkej alebo úročenie hocikedy na kohokoľvek a pritom mne výnimočne spáva stále super od narodenia teraz od 21.30 do 7.00 rana
@andrejka1974 držím palce a skláňam klobúk pred vami!
@emily7384 ja asi do konca života sa nudiť nebudem mám doma aktívne dieťa autistka takže mám vystarane ale skús sa s tím 15 ročným niečo zahrať možno bude chcieť ja mám doma aj 15 ročnú a hráme sa pravidelne
@andrejka1974 ako sa hráte s 15 r.?
@deti95060810 nebaví ma míňať peniaze, keď hotové mam v obchode a za menej,plus rodiča ma zásobujú, sú z dediny.
@emily7384 tak skus robit veci pomalsie a viac si ich vychutnavat 😀 .. ludia ako ty, su pre mna 'prirodny ukaz', nikdy som tomu nerozumela.. ako vedia vsetko vybavit tak rychlo.. koncit v praci o troch a o stvrt na styri byt uz doma.. to mas pracu na pat krokov od domu? 🙂 tak var zlozitejsie jedla.. 🙂 ked ta bavi varenie, mozes sa ucit stale nieco nove.. bavi ta pecenie, tak nieco upec a pozvi kamosku na kavu.. ja neviem.. boze, v zivote sa da robit tolko zaujimavych veci, ked ma clovek cas, eneriu a podmienky 🙂
@emily7384 ja sa chodím prechádzať do parku pri DD a veru už má napadlo sa ísť opýtať, či nemajú niekoho bez rodiny, návštev čo by som mu v tom parku porobila občas spoločnosť. Lebo vidím, ako ti ľudia sa tešia aj par slovám.
Ty máš času nadbytok a oni trpia tým, že na nich čas iní nemajú alebo ho majú málo. 😉
@emily7384 Ach...ako matka na rodicovskej s dvojrocnym diablom ti aktualne v dobrom zavidim 😅.