Ahojte len pre zaujímavosť v akom veku vaše deti evidovali že máte sviatok prekvapili vás niečo vám nakreslili bez toho aby ich na to upozornil rodinný príslušník ? Pamätajú si vaše deti váš dátum narodenia?
Koľko ročne? 😀
narodeniny mame s manzelom skoro naraz (4 dni rozdiel) - na zaciatku roka sme zvykli oznacit v kalendari srdieckom a inicialami kto ma narodeniny. kym nevedeli citat, sme im povedali, ze si robime oslavu a oni hned kreslili, pripravovali tanceky, pesnicky - vyuzili vedomosti z mS 🙂
6 ročné už malo nachystaný cokoladku a obrázok .sám od seba .dovtedy len keď mu to niekto pripomenul
8
čo si pamätám ja, 3 trieda ZŠ
Najstaršia má 11 a netuší. To že mám narodeniny, evidujú už od malička, keď deň predtým si pečiem tortu k narodeninám 😂. Tento rok ale prvý krát kúpila všetkým niečo pod stromček, tak možno tento rok sa to láme, budem si musieť ešte pol roka počkať, kým to zistím 😉. Ale zas neviem, lebo my si s mužom na narodky nedávame darčeky..... 🤷. Dáme si pusu, on mne kvety a ja jemu väčšinou symbolické pivko alebo nejakú dobrú čokoládu 🤷.
Ak im to nikto nepovie tak nevedia. Raz som bola na návšteve tam dve deti 4-5 ročné. Jedno malo niekedy vtedy narodeniny tak sa pýtali kedy máš ty a koľko máš rokov a tak. Tak som im povedala a oni mne mamina má v lete (dátum) a bude mať x rokov. Ale to viem, že im povedala v tom čase, skôr si nepamätali. Konkrétny dátum začnú chápať až v škole.