Č o si myslite o sukromnom detektivovi,ak mam podozrenie na manzelovu neveru?Mate s tym niekto skusenost?Neviem ci je to velmi dobry napad.Co poviete?
Ano, je to dost velka polozka a nie vsetko mozu aj oni. Detektivnu sluzbu vykonavaju vramci SBS, ale aj oni maju dost okliestene prava a povinnosti...a po dalsie, dost vyznamny fakt: aj keby ti podali usvecujuci material na sude nie je mozne ho pouzit. Je to len v ramci "aktualnej zakazky" a to je vsetko. Cize ty si zaplatis detektivnu sluzbu - a to je vsetko: pozorovanie....
Neviem ako je to inde, ale u nas na vychodnom regione su ceny najnizsie: Hodina práce detektíva (záleží na obtiažnosti prípadu) od 20 do 55 Eur ....takze suma-sumarum: ked ti ten alfa samec zahyba, este aj ty prides o gate ked ti detektiv posle fakturu.
To sa neda ,lebo on je v praci a tam paktuje so svojou sefkou.500km odo mna.Ked sa ho pytam jasne ze nic nepovie,ze vsetko je oka.Ked je v praci nase rozhovory za den 15 min o nicom.Ked je doma je z neho milujuci manzel.V praci ked je ,tak sa uplne otoci,nedviha telefon,nema sa ani sonou o com porozpravat.Tak hovorim ja somariny o pocasi ,o susedoch.Chcem sana to vsetko vykaslat a zacat si zit svoj zivot,ale akosi sa mi nedari ,lebo ho mam stale v hlave.Som zufala.
A co ti detektiv pomoze? Najprv si musis utriedit, co vlastne chces
@werocka67 pozri, ked ta podvadza, tak raz sa to aj tak prevali. A na to nepotrebujes ziadne sukromne ocko. V tomto sa raz-dva prezradia.
prosim ta, co z toho budes mat, ked sa ti potvrdi, ze ta podvadza????
@werocka67 presne ako píše @lubkavargova1 a navyše ešte, ak je tvoj manžel "čistý" a dozvie sa to (pretože všetko sa vždy časom prevalí), prídeš oňho úplne. Asi je u vás problém v komunikácii a ten problém plodí ďalší problém a ďalší a ďalší...
Ja ti neviem dievca. Asi mam dnes vyssiu koncentraciu kofeinu (nie kokainu ;)) v krvi, ale... ved sama vytus. Lupa do ruky a hladaj vlas, za dverami svojej izby...pocuvaj ci nespieva v sprche a nemeni casto slipy, ci co nosi...;) a najlepsie ti to vedia "najlepsie" kamaratky...
Teraz vazne. Neznizuj sa k takymto sledovacim zariadeniam. Urcite na otazku, ci ti je neverny hned neodpovie, ze ano laska, som, len som cakal kedy sa opytas... proste ma toho v praci asi vela, ja tiez nemam rada, ak ma niekto rusi ked spim ;) a obcas si dovolim nezodvihnut, ci vypnut mobil. Neznamena to, ze hned riesim nejakeho ineho chlapa... kebyze sa sprava inak aj doma, celkove ochladnutie, sex len v nedelu a hlavne by ma nasral napadne znizenym prijmom, nedajboze "utajenym" ubytkom z uctu...az vtedy by mi zablikali kontrolky... aj ked... 5 minutove meskanie cestou z prace domov je tiez dovod na podozrievanie...;) hlavne hlavu hore, najdi si tiez nejaku cinnost co ta bavi a muz ti bude chybat tak akurat. Snad ta aj nastve ked ti zavola 10x do dna sam od seba a porozprava ti o autach stojacich na parkovisku pred jeho kancelariou...alebo vysledkoch hokejoveho zapasu....
Asi pred pol rokom spm pocula lebo somsi zapla mikrofon v telefone a som odisla vonku ako tej zene vyznava lasku.Ž e ju strasne silnolubi.Potomsa to dajako medzi nami dalo naspet do kopy.A teraz mam znovu podozrenie ,ze to som si ja myslela ze jevsetko oka.Ale viem si porovnat rozhovor nas predtým a teraz.Predtym ,ze sa uz tesi na mna velmi domov atd...Teraz z neho citim chlad.takze smeznovu na zaciatku.Neviem akodalej.Jasne moje otazky ,vsetko oka z jeho strany ,ale ja viem ze nieje.
@werocka67 nemam navod ako dokazat neveru. Netusim ako by som zareagovala kebyze sa mi podozrenie potvrdi, jednoznacne viem, ze raz podlomena dovera sa uz tazko naprava a podozrenie ostava a hloda dalej. Nie som typ, ze by som chodila za chlapom do roboty snorit...naco aj, je vsak fakt, ze zit v podozrievani a nedovere je sakra tazke. Clovek sa slamky chyta. Ak mas pocit, ze to chces a inak to nedokazes, tak si ho najmi. Otazne je, ci vies co spravis ak sa ti podozrenie potvrdi...teda co potom?
@werocka67 v tvojom prípade dôkaz nevery aj tak nič nevyrieši... nie sme v americkom filme, aby neverník platil svojej exmanželke ťažké prachy a nechal jej dom, psa aj auto... buď si šťastná alebo nie si, to je celé... alebo teda bola by si šťastná a spokojná, keby sa potvrdilo, že nič s ňou nemá, len je proste nepríjemný a chladný a nemá sa s tebou o čom baviť?
Ak nie si šťastná, tak to rieš, či už poradňou, nekonečnými rozhovormi s manželom (lenže keď ho už máš doma, tak si predsa nebudeš kaziť víkend, že? tak radšej nič, tých 5 dní zas nejak pretrpíš a potom bude dva dni dobre) alebo aj rozvodom...
Uprimne, pokial by ma chlap podvadzal, tak ja by som s prepacenim srala este "investovat" prachy do takeho kurevnika. Cena od detektiva sa bude pohybovat 1000 a viac. Stoji ti vrazat do kurevnika este viac prachov???? Ja by som urcite vedela tie prachy investovat aj inak 🙂 🙂 🙂
@werocka67
na jednej strane už to raz urobil s jasným dôkazom..udobrili ste sa a šli dalej..ale to nezanmená že on v tom nepokračuje..čo oči nevidia,srdce nebolí..ja stále opakujem...urobil raz,urobí to zas..
ak sa bavíte už len o počasí,susedoch,tak ani detektíva ti netreba...to je už dávno pasé..
Ja by som tiež bola skôr za to, že sa jedného dňa pekne zoberieš a pôjdeš potajomky za ním. Ver tomu, že to bude lacnejšie ako detektív. Skus to však nejako nenapadne (v prípade že nevera je len v tvojej hkave) ... napr. "prekvapiť" ho na výročie, meniny ci narodky, pripadne iný sviatok... a jasne, ze mat v zálohe nejaký darček 🙂 . V prípade dokazania nevery aj premyslený rozhovor a hlavne riešenie co ďalej. Nechoď na blink, priprav sa nech tam potom nevyzerás ako chudera. Ale najdôležitejšie je aby si to už ty mala v hlave premyslené, ci sa oplatí trápiť s takýmto chlapom alebo byt sama a hľadať v lepších vodách. Držím palce
@bambuleka sa nudis??
no hlavne to stoji dost vela penazi. a problem, ktory vo vztahu mate, na zaklade ktoreho vznika to podozrenie, to nevyriesi.