Denné cestovanie Trnava - Bratislava

stoke
10. okt 2017

Ahojte kocky, je tu taka, ktor tuto trasu denne absolvuje kvoli praci? Je to vobec mozne? Dakujem pekne

sissy27
10. okt 2017

@stoke mala som kolegu z TT, v pohode denne dochádzal autom... aj na škole som mala kopu spolužiakov z TT, tí zas denne hore dole vlakom... občas rýchlejšie ako mhd v rámci BA... takže je to v pohode možné.

janinka007
10. okt 2017

známa tiež tak cestuje denne

lucik194
10. okt 2017

mozne to je, ale je to riadna pakaren, lebo treba napocita aj cas, dom - stanica, potom vlak ci autobus / potom stanica - praca
alebo keby si chodila autom - tak zavisi na ktoru hodinu chodis do prace, ale tak hodinu na cestovanie tam a hodinu na cestovanie naspat rataj.
budes chodit s niekym autom? tak rataj ze sa musis prisposobit, ma ti kto vybrat deti zo skoly ci skolky? nenapisala si vela info, moji kamarati tak chodili viac ako 2 roky a potom sa im narodila dcera a prestahovali sa naspat do BA, proste pakaren kazdy den BA / TT

katkakovac
10. okt 2017

Autom? Segra takto cestovala 10 rokov. Ja 3. Muz 5 rokov cestuje kazde rano do trencina z trnavy. Nechapm, preco by sa nedalo. Musis ist dostatocne skoro, lebo v urcitych casoch je to o hubu. Rano od 7-8:30 masaker smer BA 15:30-17:00 masaker smer TT. Inak 35 minut pohodicka. Segra chodila z domu tak 6:30, naspet po 5. Aj mas vyzdvihnut deti zo skolky, tak skor vlakom.

keira
10. okt 2017

ja to veru o hubu, brutal zapchy, ked nie su, tak pohodicka

senta_sofia
10. okt 2017

@stoke chod sa niekedy postavit na stanicu v Trnave a uvidis, kolko ludi vystupuje z vlaku z Bratislavy, drviva vacsina ludi ide na ten smer, to iste Leopoldov a to je este dalej ako Trnava, ziju, funguju, maju rodiny. Ta strata casu je citelna, ale z niecoho zit treba. Ak autom, ako tu padlo, treba trafit spravny cas, inak byvaju velke zapchy.

janula12345
10. okt 2017

@stoke tt a ba je vzdialenost v pohode. zalezi typ dopravy. Samozrejme kombinacia vlak bus je o drzku a nezazivne, ale ak autom, tak uplna pohoda.

e_lenka
10. okt 2017

Da sa, z TT uplne v pohode, niekedy ludia co byvaju v Dubravke a dochadzaju do prace napr. do Ruzinova cestuju dlhsie...

wena
10. okt 2017

Možné to určite je, ale pre mňa osobne by to bolo pridlhé dochádzanie.

anesim
10. okt 2017

TT - BA úplne v pohode vlakom. Ja poznám jednu čo DENNE robí trasu Považská Bystrica - Trnava, to by som teda nedávala, ale ona už nemá malé deti a je úplne v pohode, nevadí jej to. A to nemá prácu , ktorá by sa nedala nájsť v okolí PB, TN alebo ZA

hamca
10. okt 2017

@stoke chodíme obaja s mužom dennodenne a to máme aj malé deti, no toho času nieje fakt nazvys. Je to namáhavé, ale zase práca v ba má svoje výhody a nám sa zatiaľ a neoplatí menit, takze, keď sa chce, tak sa dá. Skúšali sme autom, ale aj finančne aj časovo sa to neoplatilo. Vlak je istota. A dennodenne tak chodia tisíce ludi

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stoke
autor
11. okt 2017

@l3yla dakujem za prispevok, ja som v tt nova, stahujem sa tam o 2tyzdne ale pracu budem mat v tt, preto sa pytam ci je to vobec mozne

stoke
autor
11. okt 2017

Kazdej z Vas dakujem za pomoc-radu. Som v tt nova a som z celkovej tej situacie trochu mimo plus som si nasla pracu v ba.. budem chodit vlakom, autom zo zaciatku asi radsej nie.

klaudika1402
19. okt 2017

Ahoj ja chodim kazdy den autom a v pohode, kde nie su zapchy..Odvoz som si nasla cez blablacar alebo odvoz autom.sk...vyjde ta to lacnejsie.Kopec ludi tak cestuje...ked nie su zapchy robime 6,30 TT a v BA sme 7.05 🙂

rossinelo
4. feb 2018

https://sk.carpul.eu má najviac jázd tt ba