Ahojte kocky, je tu taka, ktor tuto trasu denne absolvuje kvoli praci? Je to vobec mozne? Dakujem pekne
známa tiež tak cestuje denne
mozne to je, ale je to riadna pakaren, lebo treba napocita aj cas, dom - stanica, potom vlak ci autobus / potom stanica - praca
alebo keby si chodila autom - tak zavisi na ktoru hodinu chodis do prace, ale tak hodinu na cestovanie tam a hodinu na cestovanie naspat rataj.
budes chodit s niekym autom? tak rataj ze sa musis prisposobit, ma ti kto vybrat deti zo skoly ci skolky? nenapisala si vela info, moji kamarati tak chodili viac ako 2 roky a potom sa im narodila dcera a prestahovali sa naspat do BA, proste pakaren kazdy den BA / TT
Autom? Segra takto cestovala 10 rokov. Ja 3. Muz 5 rokov cestuje kazde rano do trencina z trnavy. Nechapm, preco by sa nedalo. Musis ist dostatocne skoro, lebo v urcitych casoch je to o hubu. Rano od 7-8:30 masaker smer BA 15:30-17:00 masaker smer TT. Inak 35 minut pohodicka. Segra chodila z domu tak 6:30, naspet po 5. Aj mas vyzdvihnut deti zo skolky, tak skor vlakom.
ja to veru o hubu, brutal zapchy, ked nie su, tak pohodicka
@stoke chod sa niekedy postavit na stanicu v Trnave a uvidis, kolko ludi vystupuje z vlaku z Bratislavy, drviva vacsina ludi ide na ten smer, to iste Leopoldov a to je este dalej ako Trnava, ziju, funguju, maju rodiny. Ta strata casu je citelna, ale z niecoho zit treba. Ak autom, ako tu padlo, treba trafit spravny cas, inak byvaju velke zapchy.
@stoke tt a ba je vzdialenost v pohode. zalezi typ dopravy. Samozrejme kombinacia vlak bus je o drzku a nezazivne, ale ak autom, tak uplna pohoda.
Da sa, z TT uplne v pohode, niekedy ludia co byvaju v Dubravke a dochadzaju do prace napr. do Ruzinova cestuju dlhsie...
Možné to určite je, ale pre mňa osobne by to bolo pridlhé dochádzanie.
TT - BA úplne v pohode vlakom. Ja poznám jednu čo DENNE robí trasu Považská Bystrica - Trnava, to by som teda nedávala, ale ona už nemá malé deti a je úplne v pohode, nevadí jej to. A to nemá prácu , ktorá by sa nedala nájsť v okolí PB, TN alebo ZA
@stoke chodíme obaja s mužom dennodenne a to máme aj malé deti, no toho času nieje fakt nazvys. Je to namáhavé, ale zase práca v ba má svoje výhody a nám sa zatiaľ a neoplatí menit, takze, keď sa chce, tak sa dá. Skúšali sme autom, ale aj finančne aj časovo sa to neoplatilo. Vlak je istota. A dennodenne tak chodia tisíce ludi
Kazdej z Vas dakujem za pomoc-radu. Som v tt nova a som z celkovej tej situacie trochu mimo plus som si nasla pracu v ba.. budem chodit vlakom, autom zo zaciatku asi radsej nie.
Ahoj ja chodim kazdy den autom a v pohode, kde nie su zapchy..Odvoz som si nasla cez blablacar alebo odvoz autom.sk...vyjde ta to lacnejsie.Kopec ludi tak cestuje...ked nie su zapchy robime 6,30 TT a v BA sme 7.05 🙂
https://sk.carpul.eu má najviac jázd tt ba
@stoke mala som kolegu z TT, v pohode denne dochádzal autom... aj na škole som mala kopu spolužiakov z TT, tí zas denne hore dole vlakom... občas rýchlejšie ako mhd v rámci BA... takže je to v pohode možné.