Dcére nechýba otec

28. sep 2023

Zaujímal by ma názor, hlavne ak je tu nejaká psychologička. Neviem si vysvetliť túto situáciu. Manžel odišiel na služobnú cestu na týždeň. (Asi druhý krát za tie 4r co je dcéra na svete)
Od nedele večera ani len jeden raz sa nepýtala na ocka. Pri tom fungujeme úplne normálne. Občas ju okúpe, číta jej večer rozprávku, bláznia sa, majú nádherný vzťah. Každý deň píše ako mu chýba a ako sa na nás teší a ja mu len klamem, že aj ona sa teší. Je pravda že netelefonujeme ani jej neukazujem fotky, aby jej náhodou neprišlo smutno.
Je pravda že toho času s ockom trávi pomenej, ale ak má čas tak ho venuje dcére na 220%
Čím to je?

deti95060810
28. sep 2023

asi to nebude až taký super vzťah z dcérinej strany ako si ty namýšľaš...
možno jej vystačíš úplne ty ako maminka...v tomto veku veľa detí miluje svoju matku - je to ich jediný styčný bod v živote...

miskaska
28. sep 2023

Tak vie, ze ocko je prec. Ma pri sebe teba. Ja by som to absolutne neriesila.

cookie29
28. sep 2023

to vazne? No neviem, moje deti takto napriklad funguju, ze "vytemnia" aby nemuseli celit smutku. Napriklad deda nesmierne zboznuju, no zijeme daleko, takze sa vidia zriedkavejsie. A teda sa nerozpravame casto o nom, aby necitili, ako moc im chyba. Mne to dokonca starsie dieta aj povedalo, ked malo cca 4-5 roky. Nie je to tabu, mozu kedykolvek prist, ked chcu, zavolame, ale nikdy to nenahradi pritomnost toho cloveka, skor to potvrdi, ze je daleko a potom to boli.

viestta
28. sep 2023

Hladas problem tam kde nie je. Ked sa ocko vrati, bude sa mu tesit. Skor sa mi zda, ze od nej cakavas aby prezivala to iste co ty a si sklamana, ze to tak nie je.

vanilkovazmrzka
28. sep 2023

Myslim, ze to zbytocne riesis. Este je mala, aby to tak dramaticky prezivala. Starostlivost a pozornost ma od teba, na teba je urcite viac naviazana.

h2
28. sep 2023

Určite ste dcérke povedali, že odchádza a že sa zase za nejaký čas vráti. Tak to tak aj berie. Nemá dôvod plakať za oteckom, ako za ním neplače ani vtedy, keď odchádza do práce a príde domov ešte v ten večer.

20erika07
28. sep 2023

Myslím, že je to znak toho, že cíti istotu, vie, že sa ocko vráti, nemusí za nim smútiť, maju super vzťah, asi dost utuženy, skus sa na to pozrieť z tejto strany

syslik81
28. sep 2023

keby spolu volali a pripomynala jej to tk jej chyba ..ale tym,ze na chvilu odide,ale vrati sa tk to proste berie tak ako to je..je to dieta nepremysla ako dospely .. to vsak neznamena ze nemaju pekny vztah
@deti95060810 no este ze ty si nesla za psychologa- to je fakt skvela pomoc ...

mariet24
28. sep 2023

Myslím si že je to práve tým že majú dobrý vzťah, mala nepociťuje zrejme neistotu keď s ním nie je momentálne

autor
28. sep 2023

Ďakujem za názory. Opýtala som sa jej, že kde je náš ocko tak dlho, tak s kľudom povedala že v práci a o chvíľu príde. No tak som rada že je to normálne a áno asi som trochu čakala že budú nejaké slzy.

simca06022011
28. sep 2023

Nicim, podla mna je to uplne v poriadku. Moja tiez nikdy nerobila ziadne cirkusiky.. proste vie ze oco je prec, pride. Vybavene.

vilma7
28. sep 2023

Ja som bola tento rok 10 dní bez deti. Slzila som jedine ja, ktorá išla preč a deti si prázdniny užili s mužom. Potom sme sa vystriedali, to znamená ze ja som za nimi prišla na Slovensko a ich otec išiel pracovať.
Syn je doslovne tatkove dieťa a ani raz sa nepýtal, lebo veď vedel, ze je preč a pracuje. Deti s týmto nemáju problém a sú rozumne. A nebrala som to tak, ze im nechýbame, ale ze sa žiaľ ináč nedá. A užili si čas ako s otcom tak aj potom so mnou.