Dcéra - mama

31. mar 2022

Ako by ste prosím reagovali máme celkom dobrý vzťah s matkou ale napríklad keď jej niečo kúpim prinesiem vždy mi za to pcha peniaze nasilu aj keď nechcem vopchá mi ich napr. Do vetrovky tašky čo zistím až doma.. alebo dá deťom veď sa vám zídu všetko je drahé ..
Ale napríklad keď jej kúpi brat jej syn tak to u nás rozpráva že ju zobral na obed ,že jej nakúpil to jej doniesol hento... A neviem čo to stalo to on kúpil platil.... Cítim sa potom blbo nechcem jej to povedať ale myslím si že aj jemu to platí .... Ale prečo predo mnou takto rozpráva ? má 76 rokov

juma2
31. mar 2022

hmmm ako s tym podla mna nemas co spravit. uz takto postarsi ludia si aj tak spravia po svojom, takze sa od toho budes musiet podla mna len nejak odosobnit

dadka128
31. mar 2022

Nebrala by som to osobne, ani by som za tým nič nehľadala.

lubina
31. mar 2022

rodicia su uz taky, najma v takomto veku. Ak ta to velmi trapi, tak sa s nou o tom otvorene porozpravaj. Je to tvoja mama a urcite nic zle s tym nemysli...

rachel36a
31. mar 2022

Moja mama to tiez tak robila...nikdy si nic nechcela vziat zadarmo, ale od brata ano...zas je pravda, ze ja mam rodinu, choreho syna a nepracujem a brat je slobodny, bezdetny, dobra praca...

gaja78
31. mar 2022

Mozno aj bratovi to preplaca, len ty o tom nevies a pred bratom robi to iste, ze chvali teba.

hipuska
31. mar 2022

Neriešila.by som. Ty nevieš, čo rozpráva zase pred bratom. A keď dáva, peniaze, zobrala by som. Môžeš ich odkladať. A potom použiť na dr, prípadne pomník ( nechcem aby to znelo blbo, ale stojí to dosť peňazí). Ja neznášam doťahovať sa o peniaze. Keď nieco kúpim a poviem, nechaj tak a ten druhý človek mi ich chce dat, tak ich proste zoberiem. A predsa len, mamina je už starší človek, 76 rokov je už dosť

janetinka27
31. mar 2022

no zrejme to aj jemu preplaca, ale chvali jeho dobry umysel. rovnako zrejme chvali aj teba. rodic je stastny a spokojny uz za to, ze si nan dieta spomenulo a ze mu chcelo nieco kupit. peniaze vrati, ale dobry pocit a hrdost na dieta mu ostava

beata_k
31. mar 2022

Takyto rocnik ma stale tendenciu si mysliet, ze zena je odkaza na muza po financnej stranke. Ze tvoj brat si na to v pohode zarobi, ale ze ty musis pytat od muza. Nechaj tak, ine to nebude.

katpizur
31. mar 2022

Neries, ty robis ako myslis, ze je najlepsie. Toto je aj u nas, snazim sa neriesit a proste viem, ze pomaham to je zaklad, ine ma netrapi. To ze velebi mamina niekoho ineho, hold inak to uz nebude, preco to tak je, to podla mna vela ludi nevie na to prist.

diamond007
31. mar 2022

Buď rada že máš maminu, ktorá ťa ľúbi. Mama vždy dá radšej deťom ako sebe. Ak tak veľmi, kúp jej napr.dopredu masáž/kaderníčku zaplať. A keď aj napriek tomu ti dá peniaze tak sa doma len usmej. Raz na to ešte budes s láskou vzpominat.
A podľa mňa teba chváli pred bratom a brata pred tebou. Je to prirodzené. Je na vás hrdá 🙂 a váži si to

anastasiagrey
1. apr 2022

S bratom si o tom nehovorila?

mimikarol
1. apr 2022

Mne to tak robí starká. A len mne, to viem na 100% dokonca chcela povedať môjmu otcovi, svojmu synovi nech na mňa prepise jeden pozemok. S čím som ja nesúhlasila, lebo už kôli tomu boli konflikty zo súrodencami keď som ho chcela kúpiť. Mňa mala vždy najradšej ale to bude preto že ja jediná pre ňu niečo spravím a vždy to tak aj bolo