Dávajú vaši muži komplimenty kolegyniam a kamarátkam?

6. apr 2022

Dávajú aj Vaši muži ,ženám ,kolegyniam,kamoškám komplimenty? /pochvália účes ,oblečenie atd./ Dostávate od zadaných kolegov komplimenty ?Samozrejme introvert -muž skôr nie ,týka sa to mužov extrovertov asi viac ,priateľské typy mužov ,bez vedľajších úmyslov.Pochvália nielen kolegyňu ale aj kolegu keď dobre vyzerá .Či hocičo,čo je pekné,vhodné pochvaly.Ďakujem

pribinak
6. apr 2022

Niekedy, ale to sú take srandicky

zuzahajdulka
6. apr 2022

Ano, bezne, z oboch stran. V zapadnej kulture, hlavne pracovnej, je to normalne, ba priam ako ziadana slusnost, ziadne bocne umysly.

marianarem
6. apr 2022

Aj u nas v praci je to normalne, aj zadani daju kompliment a rovnako ja zadana nemam problem povedat kolegovi, ze dobre vyzera. Vobec by mi nevadilo, keby to robil aj moj manzel, ale ani neviem, ci robi. Skor podla jeho povahy tipujem, ze nie.

siska53
6. apr 2022

A? Ved to je v pohode, ved nic za tym nie je pochvalit dakoho! Ved nejde o balenie! Moj sice nema akej kolegyni, ale nemyslim, ze by mi to vadilo, keby aj.

pininka1
6. apr 2022

Ano dava a ano aj ja dostavam a som s tym v pohode uplne.

sari24
6. apr 2022

Môj neviem - nie som s ním v práci :D a ja som dostala komplimenty aj od zadaných, ale neboli to žiadne bočné úmysly. Proste normálne pochválili.

anastasiagrey
6. apr 2022

Ano

kakawah
6. apr 2022

Žijem v UK a tu ti dá komplement aj poštár, predavač, aj okoloidúci. V práci bežná vec. Ale zas ide o charakter, taký Buran ti ani dvere nepodrzi. A moj muz je dž džentlmen, viem že známej dá kompliment,v práci majú čisto mužsky kolektív. Nevidia na tom nič zle, zlepší to náladu človeku. Aj ja viem dát kompliment aj mužovi aj žene.

lucinka1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anickabasnicka
13. mar 2023

bezne jsem v praci dostavala kompliment od kolegu. napr.kdyz se mi podarilo nevypichnout si rano pri malovani oko a prisla jsem s hezcim oblicejem na hlave😎.nebo v satech na ples. a ja zase naoplatku pochvalila kolegy,kdyz meli kalhoty bez fleku a jeste je pritom podrbala na brade. ..kompliment - vypadas dobre, rad vas vidim, slusi vam to....je urcite stokrat lepsi slyset, nez kdyz kolegyne slysela od sefky,ze by si mela poridit deodorant, protoze se hodne poti

macka27
16. apr 2023

Ahojte chcem sa pripojiť do konverzácie, dlhšie obdobie keď boli deti malé som mala roboty nad hlavu a manžela som neriešila, až kým neprišla korona a začala som počúvať... "zlatko, miláčik, mojko, rodinka...." cudzím ženám ktoré" potrebovali" pomôcť, vypočuť... Začala som sa viac zamýšľať, že keď má tak osloví mi to vlastne vadí, veď nie som kolegyňa, kamarátka, známa.... Viac krát som mu to povedala ale on si to ani neuvedomuje, kedy a komu to povie. Je tak naučený a ja som si to vlastne až teraz všimla po "rokoch" niekedy mi to preletí hlavou, snažím sa to nejako tolerovat, aj keď mi to vadí....