Darčeky po hádke

9. feb 2023

Keď sa s niekým vážne pohádate tesne pred jeho sviatkom (1-2 dni), dokážete sa nad to povzniesť a zagratulovať mu príp. keď máte kúpený darček, dáte mu ho alebo nie?

deti95060810
9. feb 2023

kto je to niekto... manžel, kolega, sused, svokor?
lebo manželovi a svokrovi by som darček dala vždy...

chiarinka
9. feb 2023

záleží od toho aká vážna tá hádka bola, ak by ma niekto neprávom veľmi urazil tak potom nie, asi by som nejaký čas počkala

lucpro1
9. feb 2023

zalezi o koho by islo, coho by sa tykala ta hadka, pretoze to su dost zasadne veci. Pri muzovi alebo niekom s rodiny by som sa asi prekonala.

mesiacikluna
9. feb 2023

s kým si sa pohádala? lebo ak mama/otec, sestra/brat alebo manžel tak to by som asi dala, ale aj by som zohľadnila o čom bola hádka

otazka1
9. feb 2023

Ja som taká,že si vážim živých a zdravých ľudí okolo seba aj keď má rozčuľujú majú iné názory,preto by som brala sviatok ako príležitosť udobriť sa.ak by to bolo niečo veľmi vulgárne a zákerne,chapes nie bežne, že sa povadis s mužom alebo sestrou,tak mám jeden príklad že po väčšej hádke ta osoba odignorovala moje,mužove aj narodeniny našich deti..teraz bude mat ona,ja jej však napíšem.neznizim sa na takú úroveň,aj kef hádka bola veľká a nie našou vinou 🙂

h2
9. feb 2023

Ja dokážem úprimne zagratulovať a dať darček aj minútu po tom, čo sa pohádame.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz