Ahojte žienky,
viete mi poradiť čo by som mala dať mamine k narodeninám?? Nechcem jej dať nič také ako napríklad kávovar a pod, nenosí ani hodinky (nemá to rada) a do kúpeľov sama nepôjde 😔 som zúfalá,za každú radu ďakujem .
My kupujeme každý rok CEWE kalendár. Je to nástenný kalendár kde dame fotky našich detí. Prípadne aj kniha sa dá vyrobiť. No to je na dlhšie.
Tu je link: https://www.cewe.sk/fotokalendare.html
@obcanka123 a čo tak jej zaplatiť niečo v čom je dobrá a čo ju baví? Napríklad nejaký kurz. Alebo čo tak nejaký výlet alebo adrenalínový zážitok. Tiež je pekne ísť niekam do zahraničia spoznať nejakú krajinu kde pôjde so skupinkou slovákov. Myslím že také darčeky sú najkrajšie. 🙂
@obcanka123 my nepozname tvoju mamu... ja keby som mala 50 potesim sa nejakemu rocnemu clenskemu na nejake cvicenie. Fitko, zumba, pilates... permanentka na plavanie a tak
@pribinak to im dávam takmer každý rok na Vianoce 🙂
@baskaa_1998 ju bavia kvety a záhradka 🙂 Ona na adrenalín moc nie je 🙂 A rozmýšľala som nad darčekom, že by som jej aj ocinovi zaplatila výlet do Holandska, či kde to býva ten taký festival kvetov... 🙂
@obcanka123 my ideme mamke kupovať nový bicykel. Ak má tvoja mamka rada kvety a záhradu, tak potom poukaz na nákup v záhradníctve. Môže si vybrať kvety aj dekorácie. Ani to Holandsko nie je zlé. Ak by tam chcela ísť. Moju by viac potešil poukaz ako zájazd. Ty ju poznáš najlepšie. Vieš, čo by jej urobilo radosť.
mne rodina kúpila zájazd do Sv. zeme,nič lepšie som si nemohla želať..ak by mamka šla do kúpelov a otec nie,tak tam chod s ňou ty,takú babskú jazdu s dcérou by som brala,my si ich robíme a je to super...
alebo šperk,tým asi nepohrdne žiadna žena,ale nech si ho vyberie sama
@obcanka123 predplatné záhradkára, alebo dakeho podobného casopisu, teda aspoň ako doplnkový darcek :D
@obcanka123 no ten zájazd do Holandska je super, to jej kúp
@obcanka123 ahoj, pokiaľ ma záhradku tak by som možno vymyslela nejakú dokoraciu do nej. kvety asi nie pretože na 50-tku si chcela asi niečo na pamiatku. Alebo napríklad kufrík v ktorom sú také tie malé náradia do záhradky ako lopatka, nožnice na strihanie, všetko čo jej ešte chýba 😄
My sme dávali s bratom na 40-tku mamine srdiečko (prívesok) na zlatú retiazku. Nosí ho stále
taktiez by som odporucila nejaku vasu spolocnu fotku na platno alebo spravit fotoknihu, ktoru bude mat na pamiatku 🙂
Teraz trochu pochvalim samu seba 😁 ale ja som bola vzdy dobra v kupovani darcekov. Je to hlavne preto ze dost ludi pocuvam a pamatam si kadejaku kravinu co naznacia ze maju radi alebo sa im paci. Ked mi byvaly raz medzi recou povedal ze ako dieta tuzil po legu ale nikdy mu ho nekupili , kupila som mu zo srandy pod stromcek male lego auta (miloval auta a zbieral ich) , je to taka blbost ale chcem povedat ze ked mas s mamou dobry vztah nemoze byt pre teba problem ked sa zamyslis dojst na nieco co ma rada , comu sa venuje , co sa jej paci , kam rada ide a pod.... 🙂
moja mama si zacala doma zdobit veci servitkovou technikou a vyrabat kytice tak som jej nakupila kadejake krabicky servitky kamienky kvietky stuhy koralky vsetko co mohla potrebovat, potom som jej zaplatila kurz aj na to. Zacala sa venovat zahrade tak som jej kupila kosacku, chcela si citavat pohodlne pri okne kupilo sa kreslo, chcela schudnut tak stroj na cvicenie permanentku do fitka a vyzivove doplnky, mala kocura vsade chlpy a furt vysavala kupil sa vysavac co vysava sam 😁 no uplne najcastejsie to vybavujem prave dovolenkou a ideme tam spolu. Boli sme uz v londyne , parizi , thajsku , na bali, v tunise atd atd.. osobne si myslim ze mama sa potesi o to viac daru ked bude zahrnat aj jej dieta aj napriek tomu ze sme dospele a zijeme s partnerom. 🙂
Ak si to mozes dovolit a nebude ti doma plakat niekolko mesacne babo tak ked nie dovolenku , tak kratky spolocny vylet alebo len popoludnie kt.stravite spolu vo welnesi masaz kozmetila kadernik nechty vecera.. ak mas trafenu a aktivnu mamu ako ja (ma po 50) moze to byt aj nieco blaznive let balonom , bowling , 5d kino, virtualna realita, vystava maciek, escape room ( na tom sme boli s jej o 8 rokov starsou sestrou a lubilo sa im to) , koncert, divadlo...
no a ak.mas deti mozte sa inspirovat svadobnym zvykom a prebrat ho..namalovat jej strom a prstami namocenymi vo farbe urobit listy a napisat mamicke a babicke dat zaramovat a mas krasny obraz 🙂
Lístky do divadla, ocino by s nou nešiel?