Darček k 90-tke pre starú mamu

alexka50
13. aug 2018

Ahojte, prosim poradte darcek k 90-tke pre staru mamu, ktora nic nechce a nic nepotrebuje.

0silvia0
13. aug 2018

@alexka50 darčekový kôš...

thoughtfulweirdo
13. aug 2018

Ja mám takú predstavu, že keby mám 90, najviac by ma potešilo, keby sa zíde naraz celá rodina, deti, vnúčatá, pravnucata.

smoni
13. aug 2018

@alexka50 niečo na podporu zdravia, dáke vitamíny

belllinka
13. aug 2018

Kvety a balicek s potrebnymi vecami, co bezne vyuzije.

natalkahe
13. aug 2018

Kytica so stieracimi zrebmi ak je taky typ co by ju to mohlo potesit

gasinka1983
13. aug 2018

No ja som bola ucastnicka oslavy.90tky, vo Švajciarsku a oslavencovy.doniesli plienkovu tortu....a tortu z WC papieru. Naukladane rolky na seba do tvaru ako torta.....som myslela ze odpadnem.....oslavenec chodiaci, vyzorovo ako nasi 60 rocny.....blazni sú to.

0silvia0
13. aug 2018

@gasinka1983 oslávenec mal asi zmysel pre humor...

atislava9
13. aug 2018

My sme robili fotoknihu - len ci ma oslavenkyna dostatok fotiek z detstva a mladosti 🙂

gasinka1983
13. aug 2018

@0silvia0 no tvaril sa kadejak len nie humorne... mne bolo trapne aj zanho...

elviku11
13. aug 2018

@alexka50 odvezte ju na nejaký vylet podľa jej výberu... Napr miesto kde mala svadbu, kde sa stretla s mužom, kde chodili von s kamarátkami atď... Starí ľudia radi spomínajú 🙂

0silvia0
13. aug 2018

@gasinka1983 chudák, trošku čierny humor...

jaruskatt
13. aug 2018

Tiež by som kúpila darčekový kôš s nejakými maškrtami, potravinami čo má rada + vitamínky. A potešil by aj nejaký fotorámik (taký s viac fotkami) kde bude mať celú rodinu pri sebe 😉

pehavynostek
13. aug 2018

Ako už bolo spomenuté, aj našej babke sme spravili oslavu na 90-ku, bola šťastná, že má pri sebe väčšinu rodiny. K tomu kvety a pár drobností. Nič veľké 🙂

candii
13. aug 2018

Nejaku tortu, kvietky a cela rodina pokope 🙂

duun
13. aug 2018

@atislava9 Presne.. My sme urobili fotoknihu k oslave 100 narodenín. Aj fotky z mladosti, aj som hľadala staré pohľadnice miest, kde bývala. Veľmi sa to páčilo a zaspomínali si všetci.

stanik_67
13. aug 2018

pripravit jej peknu oslavu a podarovat jej nejake kvetinky alebo darcekovy kos s dobrotami, ktore lubi! to podla mojho nazoru kazdeho potesi

maria584
13. aug 2018

My našej chceme kúpiť kreslo, fotelku

janickacrazy
13. aug 2018

@alexka50 býva aj taká kniha Babička spomínaj, je tam miesto na fotky a spomienky, ktoré by si mohla zapisovať alebo teda niekto z rodiny, ak ona už nevládze písať, ja som to kupovala mame na 70tku, je to veľmi pekné

bejami
13. aug 2018

@alexka50 tiez by som vymyslela nieco s tymi fotkami a peknymi spomienkami.Pohladit dusu

vlasica19
13. aug 2018

@gasinka1983 tak to je inak morbidne, no neviem ci by to mna potesilo 😒 A ako sa oslavenec tvaril ked to dostal ? Pobavilo ho to? 🙂 Ja by som asi podarovala nejake pohodlne kreslo, a audioknihu. 🙂

gasinka1983
13. aug 2018

@vlasica19 chudak sa tvaril tak.divne,neda sa to opísat ale urcite bol ztoho mimo.... mozno ani nechapal ....bolo mi ho luto.

vanesanova
15. aug 2018

Ja si myslim ze na 90tku by mi bolo uz totalne jedno ci nieco vobec dostanem alebo nie clovek vtedy uz vobec neriesi materialno vtedy riesi uz uplne ine veci a najvacsia radost je skor z rodiny.viem lebo sme mali dve babky ktore sa dozili viac ako 95 rokov a na narodeniny ani vianoce sme nic extra nekupovali len fakt nieco prakticke co potrebovali pulovrik ponozky...

maria584
15. aug 2018

@vanesanova nie každá babka je taká. Moja vždy čaká dary,či na vianoce, meniny, narodeniny. Teraz v septembri bude mať 90, a už sú príkazy kto jej má čo kúpiť.

vanesanova
15. aug 2018

@maria584 😲

googlinqa
17. aug 2018

Dať jej zahrať do tv8 jakubcovi nejakú peknú pesničku. Balíček s dobrotami ktoré má rada a kyticu. Keby že je vitálna a pohyblivá tak aj nejaký pobyt v kúpeľoch.

cacianka
20. aug 2018

aj pesnička v rádiu, miestnom rozhlase

vevericka554
23. jan 2023

My sme darovali album s fotkami vnúčat a keďže naša babička stále veľmi rada a dobre varí, tak sme jej kúpili nové hrnce a kvalitnú sadu nožov, aby nemusela krájať tupými nožmi. A veľmi sa tomu potešila.

frederika887
24. jan 2023

Tie spomienky, zážitky sú pre naše babičky a deduškov najkrajším darčekom, škoda, že deduško už nie je medzi nami, ale babičku sme vzali na výlet. A súhlasím aj s nápadom kúpiť niečo kvalitné do domácnosti, čo im uľahčí život. Keď ony sú už za všetko vďační a najviac za našu prítomnosť a spoločnosť.