Ahojte, prosim poradte darcek k 90-tke pre staru mamu, ktora nic nechce a nic nepotrebuje.
Ja mám takú predstavu, že keby mám 90, najviac by ma potešilo, keby sa zíde naraz celá rodina, deti, vnúčatá, pravnucata.
Kvety a balicek s potrebnymi vecami, co bezne vyuzije.
Kytica so stieracimi zrebmi ak je taky typ co by ju to mohlo potesit
No ja som bola ucastnicka oslavy.90tky, vo Švajciarsku a oslavencovy.doniesli plienkovu tortu....a tortu z WC papieru. Naukladane rolky na seba do tvaru ako torta.....som myslela ze odpadnem.....oslavenec chodiaci, vyzorovo ako nasi 60 rocny.....blazni sú to.
@gasinka1983 oslávenec mal asi zmysel pre humor...
My sme robili fotoknihu - len ci ma oslavenkyna dostatok fotiek z detstva a mladosti 🙂
@0silvia0 no tvaril sa kadejak len nie humorne... mne bolo trapne aj zanho...
@gasinka1983 chudák, trošku čierny humor...
Tiež by som kúpila darčekový kôš s nejakými maškrtami, potravinami čo má rada + vitamínky. A potešil by aj nejaký fotorámik (taký s viac fotkami) kde bude mať celú rodinu pri sebe 😉
Ako už bolo spomenuté, aj našej babke sme spravili oslavu na 90-ku, bola šťastná, že má pri sebe väčšinu rodiny. K tomu kvety a pár drobností. Nič veľké 🙂
Nejaku tortu, kvietky a cela rodina pokope 🙂
pripravit jej peknu oslavu a podarovat jej nejake kvetinky alebo darcekovy kos s dobrotami, ktore lubi! to podla mojho nazoru kazdeho potesi
My našej chceme kúpiť kreslo, fotelku
@alexka50 býva aj taká kniha Babička spomínaj, je tam miesto na fotky a spomienky, ktoré by si mohla zapisovať alebo teda niekto z rodiny, ak ona už nevládze písať, ja som to kupovala mame na 70tku, je to veľmi pekné
@gasinka1983 tak to je inak morbidne, no neviem ci by to mna potesilo 😒 A ako sa oslavenec tvaril ked to dostal ? Pobavilo ho to? 🙂 Ja by som asi podarovala nejake pohodlne kreslo, a audioknihu. 🙂
@vlasica19 chudak sa tvaril tak.divne,neda sa to opísat ale urcite bol ztoho mimo.... mozno ani nechapal ....bolo mi ho luto.
Ja si myslim ze na 90tku by mi bolo uz totalne jedno ci nieco vobec dostanem alebo nie clovek vtedy uz vobec neriesi materialno vtedy riesi uz uplne ine veci a najvacsia radost je skor z rodiny.viem lebo sme mali dve babky ktore sa dozili viac ako 95 rokov a na narodeniny ani vianoce sme nic extra nekupovali len fakt nieco prakticke co potrebovali pulovrik ponozky...
@vanesanova nie každá babka je taká. Moja vždy čaká dary,či na vianoce, meniny, narodeniny. Teraz v septembri bude mať 90, a už sú príkazy kto jej má čo kúpiť.
@maria584 😲
Dať jej zahrať do tv8 jakubcovi nejakú peknú pesničku. Balíček s dobrotami ktoré má rada a kyticu. Keby že je vitálna a pohyblivá tak aj nejaký pobyt v kúpeľoch.
aj pesnička v rádiu, miestnom rozhlase
My sme darovali album s fotkami vnúčat a keďže naša babička stále veľmi rada a dobre varí, tak sme jej kúpili nové hrnce a kvalitnú sadu nožov, aby nemusela krájať tupými nožmi. A veľmi sa tomu potešila.
Tie spomienky, zážitky sú pre naše babičky a deduškov najkrajším darčekom, škoda, že deduško už nie je medzi nami, ale babičku sme vzali na výlet. A súhlasím aj s nápadom kúpiť niečo kvalitné do domácnosti, čo im uľahčí život. Keď ony sú už za všetko vďační a najviac za našu prítomnosť a spoločnosť.
@alexka50 darčekový kôš...