Dobrý deň. Chcela binsom sa len opýtať a poradiť či ste mali skúsenosti už stým že napr. Ste sa dali s partnerom druhýkrát do kopy? Odpustili sme mu ? Viem že to možno znie blbo ale robili ste vy viacej krokov ako on? Snažili ste sa viacej ako on?prejavovali ste viacej lásku? A ako to nakoniec dopadlo boli ste spolu alebo ?... A ak ste skončili nejaký ťažký vzťah podarilo sa vám druhý krát byť šťastná s iným alebo až na tretíkrát? Viem že to možno všetko znie blbo ale chcem počuť múdre rady a skúsenosti ďakujem za každú odpoveď..😘
@micuska11 odpustila som a spravil mi zle zas. Zo vzťahu som vyšla ja ako ta ranena, trvalo mi asi rok a pol dat sa dokopy a chlapom neverím dodnes. Šťastná s niekym iným som ale už nikdy som sa nikomu tak neotvorila, poznačilo ma to svojim spôsobom. Ponaučenie pre mňa z toho vyplynulo, že už by som nikomu nedala druhu šancu, ak by ma tak veľmi ranil. Ale hlavu hore, všetko zlé je na niečo dobré 🙂
@micuska11 keď vyhodíš vrece smetí do kontajnera tiež si ich ideš ešte potom odtiaľ zobrať späť? 😃
Porozmýšľaj, prečo ste sa rozišli. Ak to bolo len nejaké odcudzenie a stereotyp po dlhých rokoch, tak možno by som tomu dala šancu ak by sa aj druhá strana snažila.
Ale ak nevera, hádky, alkohol a pod. tak to nemá zmysel.
vrátila som sa do vzťahu...veľmi rýchlo som to oľutovala...
Podla mna sa pre nieco hovori to, ze dvakrat do tej istej rieky nevstupis.
Nesla by som do toho znovu, pretoze to clovek upadne do toho isteho, tam sa nic nezmeni podla mna :/
Ja som dala môjmu šancu, odpustila som mu prešľap, spočiatku to bolo ťažké aj pre mňa aj pre neho, mal sa snažiť on, ale v konečnom dôsledku, ja som sa asi snažila viac, bolo to ťažkých niekoľko mesiacov, veru som mu aj párkrát zbalila kufre, on sa vtedy vždy na chvíľu spamätal, ale potom zas upadol do akejsi sebaľútosti, ale keď sme to prekonali, tak sa z nás stal milujúci pár, ktorý všetko prežíva spolu a s láskou a rešpektom a pozornosťou, náš vzťah je lepší a pevnejší ako predtým 🙂
V mojom prípade to nedopadlo dobre a tiez som sa po tomto dávala rok dokopy.
Taktiez som mu dala druhu sancu..aj ked sme boli rok rozideni.. Dodnes lutujem, nezmenil sa. Robil znova to iste, co mi na nom prekazalo. Mala som zopar kratkych vztahov, no nikdy to nebolo to prave orechove. Za mna, druhu sancu nikdy.. Radsej si pockat na niekoho, kto za to stoji.
@micuska11 Áno.Som v takom vzťahu.Zila som s partnerom 11 rokov.Rozisla som sa s ním ja.Dovod bol,že nás vzťah stagnoval,očakávala som od vzťahu viac,nejaký posun dopredu.Problem bol,že priateľ,začal častejšie holdovat alkoholu,postupom času prišiel o prácu.Bol dlhodobo nezamestnaný.Pomahala som mu finančne,ale aj iným spôsobom.Po čase má taký vzťah unavoval a vyčerpával.Nebola som šťastná.Boli sme od seba 10 rokov.Nerozisli sme sa v zlom,zostali sme priateľmi.Obcas sme sa stretli,zavolali si.Kazdy z nás žil svojim životom.Po tých 10-tich rokoch,sme si znovu našli k sebe cestu a dali sa nanovo dokopy.Obaja sme sa zmenili za tú dobu,čo sme boli od seba.Dozreli sme,prehodnotili priority v živote,sme starší,múdrejší o niekoľko životných skúseností(aj veľmi ťažkých,na jeho aj mojej strane).Z neho sa stal úplný abstinent,našiel si prácu,kde zarobí celkom pekne peniažky(čiže už je finančne sebestačný,nemusí sa na nikoho spoliehať).A tým,že už sme starší,ako sme boli v našom prvom vzťahu,sme si obaja uvedomili,že sa chceme usadiť a mať také svoje spoločne zázemie.Takze v našom"druhom"vzťahu,ťaháme spoločne už piaty rok.A sme obaja spokojný,klape nám to.Jeden druhému si dôverujeme a vážime si jeden druhého.Nam to funguje(zaplať pán Boh).Čiže nie vždy platí,že dvakrát nevstúpiš do tej istej rieky,alebo dá sa aj povedať:nikdy nehovor,nikdy.
@micuska11 ja som z takým bola hneď po mesiaci akože zásnub 🤭😁chcel vytr***t moju 15 ročnú sestru písali si spolu take správy že som nechápala ako skym to vlastne zijem😥 to nejak ustálo a potom ja som ho milovala on mna’ ? Len aby sa nepovedalo a nezmení sa to pretože mi stále klamal nedával mi peniaze zato iným aj posledné 😏malého keby mohol ani nevidí dobre nebol jeho ale to dieťa to cíti Asi po roku navštívil bordel a to som mu už nedokázala odpustiť keďže ja nemám kde ísť rozišli sme sa a bývali pod jednou strechou tak že ja som robila všetko ako vždy varila práva kúrila proste všetko a on? Čím ďalej to bolo horšie. Horšie stále hádky podozrievania nedalo sa tak fungovať on psycho má zdeptal moja psychika má bode mrazu ale časom som si povedala stačí nech si robí čo chce s kým chce od vtedy som mala svoj kľud robota maly a tak no našla dom si nového lepšieho za nič by som ho nevymenila čakám jeho dieťa a nevieme sa dočkať áno šťastie príde neboj sa aj moje trvalo dlho ale dočkala som sa😻😍😍😍🥰❤️❤️🥰😻😻😍😍🥰❤️❤️