Dali by ste niečo mužovi ktorý sa Vám páči?čo ja viem dám priklad..Pracuje v obchodnom centre v športovom obchode..Usmievate sa stále na seba..Pozdravite sa..
Kúpilii by ste mu čo ja viem naprikalad energeticky napoj?myslím len tak..😃😃či sa to mužom nerobí?nie sme v žiadnom vzťahu,ani sa v podstate nepoznáme.Chcem len vedieť Váš názor
nie...pokračovala by som ďálej s úsmevom - ten nestojí nič
@budemmamca nie, nic by som nepodnikala, uzivala by som si to dalej 😁
@budemmamca ja osobne by som ziadny napoj nekupovala. Skusila si ho pozdravit?
Nie. S úsmevom by som prešla okolo, nech sa on snaží.
On sa usmieva, lebo je to v náplni jeho práce. Tak, ako sa usmieva na teba, tak aj na ďalších 500 zákazníkov.
No napr dám príklad priamo zo života 😅 v bývalej práci kolegyňa poslala po mne a kamoske šišky domáce kolegovi, páčil sa jej už vtedy, ale nenabrala odvahu 😅 A nie neboli sme 15rocne baby, dnes sú manželia, a majú spolu dcérku 😉
@jeanne14 zlate ;)
@veronikaszabova ano, taká “sranda” vtedy a kto by to bol povedal. Boli sme chyžné, on recepčný 😅
@veronikaszabova áno. Zvykneme dokonca prehodiť aj pár slov😆
@jeanne14 Vau to je milé 😏
@zuzka251 Fuu ale štve ma to že sa to nepohne ďalej 😃
@sunny8 veď toto práve nechcem aby potom stratil záujem
Možno je zadaný.
@evka258 No je to možné😕
@jeanne14 poslala šišky...a ďalej ako?
@budemmamca to vazne? 🤦♀️🤷♀️ mile bravicko paci sa mi jeden chalan... hlavne ze mas nic "budemmamca" tak takto mila slecna veru nebudes . Ako sa uvadza v legendarnom vtipe: este take nebolo zeby sebavedoma zena na kkt v rade stala 🤣
Myslim, ze usmev a konverzacia staci.
Darcek?
Akoze nie si smedny takto v praci?
Mam tu nahodou jeden energetak.
Za mna skor nie.
Ak chce posun, urobi ho.
Ved davas podnety, ze by si mala zaujem
@mareka49 😂to bolo super.dakujem
@budemmamca nie nedala, pokecala by som a išla ďalej. Ak bude mať záujem, nech sa rozhýbe. Ináč sa možno len strapniš.
@budemmamca Energetický nápoj? Prečo práve ten? Nie, nič by som mu nekupovala, nevidím na to žiadny dôvod. Práve naopak, mohol by sa cítiť trápne, že mu niečo dávaš. Ak ho chceš zaujať, skús ho osloviť, pokecajte spolu, zistíš aspoň, či je fakt pre Teba zaujímavý. Potom daj najavo, že máš záujem a zvyšok nechaj naňho.
@budemmamca veď keď sa ti páči, urob prvý krok - ale nie tak, že mu niečo dáš. Keď sa najbližšie stretnete a zas sa na teba bude usmievať, tiež sa tajomne usmej a opýtaj sa ho, či ťa aj hodlá niekedy pozvať na kávu. A vzápätí hneď povedz o koľkej končíš. Budeš vedieť na čom si, ak to pochopí, gratulujem, ak nie, tak naňho aspoň nemusíš mrhať energiou
@budemmamca vajicko nenahana spermie.
Ak ano, konci to vacsinou tym, ze ona ho zbali, ziju spolu a po case ju podvedie s takou, ktoru si mohol zbalit sam (je tam ta pritazliva primes obdivu a ocenenia od zeny, ktoru lovi. Tu mu zena-lovkyna poskytnut nevie. Nie v tej miere, ktoru chce on.).
Obcas to vyjde, ak je on nesmely. Alebo ak skusila, navnadila ho, ale potom to uz nechala na nom. Nebehala za nim. Nic dalsie nepodnikala. Nevyhladavala ho. Nechala ho lovit.
Ale vacsinou taketo nadbiehanie chlapovi nie je dobry napad.
@moonlight1210 presne toto som potrebovala prečítať 😉
@h2 neviem prečo energetak😆to bol len taký priklad
@h2 ale ako sa dáva najavo záujem?
@budemmamca
@h2 aby pochopil
@budemmamca Hm, to je dobrá otázka. Chápavý pochopí aj z tých úsmevov. Aj ten Tvoj to už možno pochopil, len je asi dosť nesmelý (alebo nemá záujem, alebo ešte nepochopil, ale ak sa tiež usmieva, tak je to dobré znamenie). Ja vlastne ani neviem, ako by som mu dala najavo ten záujem, už som asi vyšla z cviku, predsa len som už stará korytnačka... Ale možno by som sa ho niečo opýtala a potom podľa toho, ako by zareagoval, by som sa snažila rozprúdiť rozhovor. Možno by som skúsila nenápadne medzi rečou zistiť, či nemá priateľku...
Mozno mu je smiesne ako sa tam obsmietas a usmievas sa nanho. Tak sa nad tym pousmieva. Nedavala by som mu nic. Raz som takto po jednom pokukovala na obede,uz som sa videla ako sa vodime za rucicky az raz prisiel na obed aj so zenou a detmi. V zadnici by som sa vtedy najradsej videla v tej chvili.
Muz ma prejaviť záujem ako prvý. Ak to robia ženy potom sa z nich muži smejú že sa pchaju do zadku. Muž je lovec 😁 donut ho pohľadom nech ťa osloví prvý