Ahojte je toto pre mna strašne ťažká situácia a nechcem aby ste má zato odsudzovali alebo niečo. Dnes pre môjho priateľa prišla polícia lebo ja som to už nezvládla ako začal táto karanténa tak sa to všetko zhoršilo priateľ začal byť ešte viac agresívny,bil ma urážal nadával mi ja som to už takto ďalej nezniesla a dala na neho trestné oznámenie lebo som nevedela ako ďalej bojím sa čo bude teraz ďalej bojím sa ako budem fungovať s deťmi je to pre mna naozaj ťažká situácia
on to nezvladol, ty si urobila to, co si musela, aby si ochranila seba aj deti
za toto ťa nikto odsudzovať isto nebude, dobre si urobila, budem ti držať palce aby si to zvádla a aby všetko dobre dopadlo.
@veronikamihoo
Hlavne ho potom nepusti naspäť, ináč to nemalo zmysel, a budeš to musieť absolvovať znova.
Drzim palce. Chcelo to obrovsku odvahu. Len to doved do zdarneho konca. Za 1-2 roky budes za vodou. Najlepsie,co si mohla urobit pre deti.
@veronikamihoo Si velmi silna a urobila si dobre! Nepochybuj o svojom rozhodnuti, deti ti budu vdacne a neskor si aj ty budes dakovat.
Zvladnes to!
Len to oznamenie nestiahni, nenechaj sa prehovorit ani sa nezlakni.
Drzim ti palce.
Daj si zákaz vstupu. Takto nebude môcť prísť domov. Ak.ho odviedla polícia nemal by byť problém. Lebo keď sa vráti domov, tak si všetko odnesiete aj s deťmi
@hipuska ten zákaz vstupu bude platiť aj v prípade že byt je priateľov, popr. má v byte podiel? Lebo sa mi to nezdá...
Potom môžeš byť vďačná za karanténu, že si si to vďaka nej uvedomila. Nemáš sa za čo hanbiť ale treba to riešiť aby ste už spolu nebývali ďalej
@veronikamihoo neviem prečo mám pocit, že máš výčitky?nič lepšie si spraviť nemohla máš 3 malé deti snáď nechce, aby sa raz správali ako otec.Este sú malé ľahko zabudnú na to zle
Ľudia pomôžu, neboj sa pýtať o pomoc.
Ďakujem veľmi pekne ja len dúfam že už ho nepustia čakajú má zajtra ďalšie výsluchy a dúfam že viac nič take už nezažijem lebo ja to už nezvládnem dalej ďakujem naozaj veľmi pekne všetkým nebojte ja sa to nebojím stiahnuť
@veronikamihoo mám až zimomriavky drž sa!máš na blízku rodinu má Ti kto potom pomôcť?
@veronikamihoo urobila si dobre 🙂
@veronikamihoo držím palce. Toto je prvý krok ku šťastiu.. Verím že to neni jednoduché. Prežila som si tiež takú situáciu. No aj keď sa ti bude zdať, že kráčaš v búrke, a všetko sa na teba rúca, tam za kopcami svieti slnko pre teba.. ❤️
@veronikamihoo ak sa k tebe tak hrozne spraval, tak si dobre spravila. nemozes poprosit svojich rodicov o pomoc? mozno by bolo fajn, keby si na par dni isla k nim, ze by ti pomohli s detmi a aj ty by si sa dala dokopy.
@lucks6 bohužiaľ nemám ich kam dať..
@veronikamihoo Nemusi sa bat, pojde do vazby.
@veronikamihoo ale teba cakaju tiez vysluchy, aj deti a bude tiez znalec skumat ci trpis syndromom tyranej osoby. Trestne oznamenie sa neda stiahnut.
@natalienka12 včera som sa o Tom už bavila na kriminálke že deti do toho nechcú zaťahovať že sú samo o sebe z neho vystresovaný...
@natalienka12 dnes ma čaká výsluch pred psychológom a vyšetrovateľom
@veronikamihoo teraz nebudu deti vypocuvat on teraz pojde do vazby ale potom ano.
@veronikamihoo ak by si nieco potrebovala sa opytat kludne mi napis IP
@natalienka12 ďakujem veľmi pekne 😊 ja viem oni to vnímajú aj vedia povedať že Tatina zobrali policajti
a teraz porisit byvanie. koho je byt lebo aj ke to jeho byt a jeho majetok, tak si nahrata
@lubkavargova1 bohužiaľ sme v podnajme... Takže není čo riešiť..
jaj tak to je potom lepsia situaci, ale na koho je podnajom pisany? Pozor oni taky hajzli to vedia velmizneuzivat situaciu a pomstit sa dst kruto. nestrasim, len je to realita
@lubkavargova1 je písaný na nás oboch takže nemôže nič
dobre si spravila.. a povedal by som ze prave ze si to zvladla