Ahojte. Ja som taká zvedava čo bude ,čo ma čaká. Na nete som nasla jednu'"jasnovidku. .niekto tomu neveri, ,no ona tam má aj komu referencii a skúsila som..všetko sedelo uplne opis ,ja moja rodina..niekto v mojom okoli o čom viem iba ja..ostalo mi tak zle keď mi vyvestila že ma muž klame a má inu. Ja pica som si zacala vsetko vsimat snorit, davat veci dokopy. .je pravda že vacsinu času je mimo dom ,praca a neviem vôbec kade chodí. Proste prečo vsetkosedi uplne o mne a rodine a hento ma tak dostalo že neviem.a vsak v tejto dobe to je aj normalne asi že muži zahnu, co)sa cudujem.
@123mamca normalne je ze zahnu a nenormalne ze zadanym to rozum dovoli.. Moj vztah k vesticiam? Neverim!!! Aj ja som mala vysestene ale rozchod ktory navrhnem ja.. Samozrejme s muzom fungujeme normalne milujeme da iskri to stale... Teraz ti len dala chrobaka do hlavy. To ci mas pochybnosti o muzovi musis vedet ti😊
10e len na 2-3mesiace ti povie, no dobre ak chceš Skus. .napisem ti do pošty. .dá s ňou dohodnut tak že iná začne. .polovicu ti povie a uvidíš že sa trafi a keď zaplatis tak dopise, ponuka aj vseliake cary ale to)Ja nemusim a nechcem
Neviem co ocakavas teras od nas......chce pocut ze muzi su svine lebo dokazu byt neverny.....ale aj zeny to robia tym si bud ista.....zaujimalo by ma kolko ta stalo to vestenie🙂..... musis ist dalen Ked chces uveris vestbe ak nie tak tomu never.....ja napr.Ked mam dobry horoskop tak mu verim ak je zly tak to pustim z hlavy je len na tebe ako sa k tomu postavis
A ako tá truba zistila že máš muza? 😀 rozmýšľaj trochu😀....ach takéto pcvny....😀😀😀
@katarinapekna sama ho opisala aj postavou aj moje dieťa noo veď toto že ma namotala že sa trafila
@katarinapekna nič som jej nepovedala sebe fakt nič ani co)chcem vediet nic
@katarinapekna 😄😃😩😖
Boa ale mám problemy takto na obed ze 😀
Správne si sa nazvala, veľmi správne. Viac nebudem rozvádzať, ale to označenie sedí na kohokoľvek, kto je ochotný vyskúšať služby "veštice". Tak nevieš kde chodí, práca ? Asi aby uživil tú osobu, čo má doma a čo je taká sprostá, že sa ide "veštice" opýtať, či ju podvádza ten čo leží vedľa nej. Radšej mu o tom ani nehovor.
ffs !
@123mamca to, že muži zahnú normálne nie je a nemá to ani nič spoločne s dobou.
Vzdy sa dialo, ze niekto z parnerskeho vztahu bol neverny, nie je to touto dobou.. A ci mas verit vestici? Radsej ver sebe, dokazom a intuicii... Kvoli 10€ by som si nenicila vztah, ale preverila..
ak máš problém vo vzťahu, treba to riešiť v prvom rade s manželom a nie s vešticou, ktorá do vášho vzťahu nevidí. ...len sa prosím ťa zamysli, to čo ti povedala veštica berieš ako hotovú vec, ale uvedom si, že to tak vlbec nemusí byť. Ty si účastníčka vášho vzťahu, ty vieš či je medzi vami všetko v poriadku a či máš dlvod na pochybnosti, ak tam sú, rieš to cez poradňu, cez rozhovor, hocijako, len to rieš, ale s manželom nie cez vešticu.
@mike_bassett ach ano ano aj ja furt v práci tak si môžem platiť do chcem ,zase tu nemusis sa chytat neviem akého slova mojho.
Ukoncujem túto temu 😃idem von ,
Aj tvoj edit: ))
@123mamca pohoda, kľud, nohy v teple a nerieš blbosti ani veštice, veď vidíš že nič dobrého ti to neprinieslo, len sa zožieraš teraz "čo ak", mylím, že to zato nestálo...užívaj si život v prítomnosti a nerieš čo bude 🙂 ak máš málo starostí pošlem ti moje 😀
pekný slnčený deň ti prajem
To , ze vsetko sedi je podla mna o tom, ze si to dokazes dokonale vsugerovat....ked mas pocit, ze nieco je medzi vami zle tak to ries s manzelom nie vesticami
@qidko uplne moj pripad s ty horoskopom 🙂
Este ked som chodila o prace, tak som mala v horoskope, ze radsej nemam nic robit, ze aj tak to bude k nicomu 🙂 A do 5 minnut volala priama nadriadena, tak som jej to povedala, ze ako to dnes so mnou je. Prijala to s humorom a nalozila mi prace na dva dni 😀DD
@edita56 nuz maloktora zena si uvedomuje kolko vlastne toho v beznej komunikacii prezradi :/
@123mamca ach jaj, dneska bohate staci, ked cloveku povies meno (ani povedat nemusis, dozvie sa pri elektronickej platbe). Take vselijake veci zistis o cloveku na internete, ze budes hubu otvarat. Nuz a dalej nasleduje psychologia. Najskor sa dozvies informacie, ktore na teba pasuju (presne tak isto, ako na 95% dalsich ludi). Vramci toho prezradis aj to, co nechces a potom uz staci, ked ti pani vestica povie to, co vlastne chces pocut. Aka nahodicka, ze sa to stretava s realitou.
Nuz a ked toto v spravnom bode nestopnes, tak ta tak oblbne, ze budes preferovat jej slovo pred svojim vlastnym. Jednoducho ta zmanipuluje do coho si zaumieni.
@123mamca hmm a kde na nete? Daj link. Kolko to stalo?
Asi si nieco tusila, lebo podla mna ludia, co su v zivote stastni a vyrovnani nenavstevuju jasnovidky 🙂