Dala som druhú šancu

tinovamartina
23. nov 2015

Ahojte dievcata, mala niektora skusenost s tym ze zazila rozchod, potom bola odmlka, potom ste zas dali dokopy a stalo sa zas to iste - rozchod? Hovori sa, ze dvakrat do tej istej rieky nevstupis, ale nehladam tu nejake poucky, lebo ja som do tej rieky vstupila a zas nastal rozchod.. Strasne ma to trapi vycitam si to.. Ako ste sa zachovali vy?

jeannna
23. nov 2015

@tinovamartina Proti druhym sanciam ako takym nic nemam, ale uz by tam bolo ALE ...
Z tvojho kratkeho prispevku tazko poradit, nepises, za akych okolnosti ste sa rozisli, ako o teba bojoval, v com ta opat sklamal atd.

mirkakab
23. nov 2015

@tinovamartina Kamarátka dala druhú šancu a skončilo to tak ako u Teba. všetci naokolo jej radili nech to nerobí, no žial až teraz zistila a uvedomila si že to predsa len nefungovalo, tak to ukončili.

prego81
23. nov 2015

@tinovamartina
Ja som v takej situacii nebola. Ale nazor mam 😀 Nic si nevycitaj. Mozno keby si to neskusila tak by si doteraz rozmyslala ako by to dopadlo keby si tu druhu sancu nedala. Sla si do toho, nevyslo, mas v tom jasno, treba otocit list a ist dalej.

monicm
23. nov 2015

My sme si s manželom dali šancu trikrát a až na tretíkrát sa to podarilo. Je fakt, že ste vtedy boli mladí a asi nezrelí na vzťah, chcelo to dospieť. Teraz sme už spolu viac ako 10 rokov manželia a máme spolu aj deti. Nie je to ideálne, ale sme stále spolu, máme sa radi a hoci sú občas búrky, tých slnečných dní je viac.

A čo ťa trápi, že si do toho išla znova, alebo že ste sa rozišli, Ale vlastne to je jedno, nemáš čo ľutovať, nikdy neľutuj svoje rozhodnutia, vždy ťa posúvajú tak, kam to je potrebné. Bez nich by si to nebola ty.

tinovamartina
autor
23. nov 2015

@jeannna ked sme sa prvykrat rozisli (v pozadi bola ina, nemal s nou nic ale boli tam celkom velke sympatie a nemohla som to vydrzat uz, ani on) , presiel cca mesiac a pol a ozval sa, vysli sme spolu von do mesta a pobozkal ma. Odvtedy mi tvrdil, ze tentoraz si je viac isty, ze take nic sa nestane..a ja samozrejme poblaznena - dala som sancu.. Chvilu bolo dobre, potom si dal tyzdnovu odmlku, tak som mu nechala cas, dnes som napisala a vraj nevie ci chce vo vztahu pokracovat.. Zajtra mame stretko aby sme to neriesili ako deti po socialnych sietach..
@mirkakab @prego81 @monicm dakujem baby za nazor, mate pravdu 🙂)

maary11
23. nov 2015

@tinovamartina Ahoj, ja som takto stupila s mojim ex do druhej rieky niekolkokrat 🙂 nelutujem to, lebo vzdy ked sme sa rozisli, tak som aj tak bola stale donho zamilovana a s nikym inym to nefungovalo.. Ked sme sa rozisli posledny krat, vtedy som to ukoncila ja, tak som uz vedela, ze uz to proste dalej s nim nezvladam.. mozno keby sme sa stretli neskor, bolo by to super, v tej dobe a s jeho pristupom to neslo.. No nelutujem, lebo inak by som sa od neho nikdy neodputala asi..
Kamosi spolu chodili tri roky, potom tri roky pauza a uz su zase spolu treti rok. Vtedy boli na vyske, kazdy v inom meste, proste to nedali..
Niekedy to klapne, inokedy nie. Ale ak je tam uz teraz nejaka ina baba, tak by som si od toho vela neslubovala, stavat vztah na tom, ze nevie ktoru vlastne chce mi teda pride dost divne a hlavne strasne nefer voci obom babam..

tinovamartina
autor
23. nov 2015

@maary11 mas pravdu, to iste pocitujem:( mam pocit, ze proste s inym to nepojde, stale mam v hlave len jeho.. Mas pravdu, ked je tam ina nema to zmysel, doprosovat sa nebudem..moze v tom byt aj to ze ma zle obdobie sama neviem, zajtra uvidim:/

jeannna
23. nov 2015

@tinovamartina Zajtra to v klude porieste, chlapec ma v tom zmatok. Ak tam uz bola druha zena, no neviem, mna by musel muz dlhsie presviedcat, ak vobec 😖 Ale ty si reagovala spontanne, na nic si sa nehrala, to sa tiez rata. Ale tentokrat by som sa dozadovala uprimnej odpovede, ako sa veci maju, ci ma vsetko vyriesene a asi aj ty tusis, ze to uz nikdy nebude dobre, ci?

6969eva
23. nov 2015

@tinovamartina Myslím, že to nebude fungovať, prepáč. Mali ste už jeden reparát a zas je to tam. Ono, myslím si, ten problém je niekde v pozadí stále. Podľa mňa si len niekto poruke, keď nablízku nie je niekto iný. Nespoliehaj sa na to, že si uvedomil alebo uvedomí, akú máš preňho obrovskú hodnotu - keď to necíti teraz, v budúcnosti bude ešte menej. Zatvor so cťou dvere a nájdi si niekoho, pre koho budeš jedinečná, ten top, na ktorý si v tomto vzťahu nedosiahla.

tinovamartina
autor
23. nov 2015

@jeannna k tej predchadzajucej som sa nevracala, mozno som mala ale to je uz neskoro nad tym premyslat.. Brala som to za uzavretu vec.. A teraz ked nad tym rozmyslam, nechapem ako som to mohla prehliadnut, nespytat sa.. Neviem.. ci to bude niekedy dobre? Neviem, necham to asi volne plynut, bude ako bude, budem musiet ist dalej..dufam v to, ale ak sa ukaze, ze zas je v tom ina tak to uz nebude navratu urcite.. Nenecham so sebou zametat..tolko chlapov na svete a ja sa budem trapit pre jedneho.. Aj ked ma to fakt velmi mrzi, ze sa to pokazilo..
@6969eva ano, niekedy som mala pocit, ze som len ta po ruke ale nebrala som to na velku vahu, lebo som si myslela, ze to je namyslanie kvoli tomu co sa stalo s inou zenou..

jeannna
23. nov 2015

@tinovamartina Nie je to to prave orechove a je nacase obratit list. Hlavu hore, pride niekto lepsi.

erinne
23. nov 2015

@tinovamartina
Tiez som si to zazila. A (aj ked dakedy davno by som o tom nechcela ani len pocut, nieto citat), suhlasim s nazorom @6969eva
Mne to trvalo tri rozchody a navraty k tomu istemu, kym som pochopila, ze nechcem byt len cena utechy.
Drzim ti palce, nech cim skor stretnes aj ty toho, pre ktoreho budes prvou cenou vzdy a vsade 😉

jajavm
23. nov 2015

Ahoj, ked sa clovek nevie rozhodnut, rady inych nepomahaju. Odpoved musi najst kazdy sam. Mne pomohlo venovat sa viac sebe, svojim konickom, pozriet si dobry film alebo pokecat s kamaratkami o hocicom, len nie o chlapoch. Zajst na prechadzky do prirody alebo cestovat. Niekedy aj cas vsetko vyriesi. Hlavne bud sama sebou a netrap sa koli chlapovi, ktory si Ta nezasluzi.

tinovamartina
autor
23. nov 2015

@erinne ano je to kruta pravda ale pravda..treba si to proste uvedomit a ist dalej🙂 dakujem velmi pekne, vazim si to🙂

@jajavm ahoj, tak vies, blizku v podstate jedinu kamaratku mam este zo strednej, ktora je teraz cerstvo zalubena, ja jej to prajem ale teraz to tiez nie je moc dobre pre mna, snazi sa nehovorit o laske moc ale vyzaruje to z nej, ale som stastna s nou🙂 a samozrejme, ze jej to zavidim, kedze ja som pekneho slovicka nepocula dlho..

limetka69
23. nov 2015

@tinovamartina áno mala som taky vzťah trval roky a za tie roky sme sa párkrát rozišli, ale vždy to dopadlo rovnako hoc sme sa obaja snažili.

kakajkova
23. nov 2015

@tinovamartina ja som dala sancu trix :D trix sme sa rozisli. Vtedy to bolo tazsie, teraz sa na tom smejem a obcas si este napiseme 🙂 on zenaty s dietatom, ja vydata, s dietatom tehotna a najspokojnejsia ako mozem byt. Dobre bude, neboj ;)

samanta82
24. nov 2015

Ja som sa s mojim rozišla minimálne 3x ale vždy nás to tahalo k sebe a teraz sme manželia 3,5 roka a máme dve deti 😉 😉 😉

moniciatko9
24. nov 2015
Používateľ moniciatko9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moniciatko9.

ja vzdy ked som sa rozisla tak som sa uz naspat nevratila.. ale tak je super ze niektore take vztahy sa vydaria aj ked sa viac krat rozidu 🙂

drotenka
24. nov 2015
Používateľ drotenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od drotenka.

pokial niekoho milujes tak budes stupat do tej vody az kym sa v nej neutopis 🙂

alchemilkazltozelena
24. nov 2015

@tinovamartina nam sa to stalo...a teraz sme manzelia a mame krasnu dcerku, proste sme si asi potrebpvali uvedomit ze aj napriek vsetkemu jeden bez druheho proste nevieme byt....ale je pravda ze nie vzdy to musi vyjst

lubkavargova1
24. nov 2015

Uzavriet vztah dat chlapakovy dovi-dopo-dopi a riesit samu seba. Popratat si v hlave, v zivote...co boli, preboli. Po case uvidis uuuuuuuuplne inak veci.

tib89
25. nov 2015

Ahojte, my s ex sme sa rozisli skoro po siedmych rokoch a teraz sa venujem sam sebe a zatial som spokojny, ale kazdu chvilu myslim na nu. Akoby mi chybala polka mna....ale co uz, zivot ide dalej a stane sa co sa ma stat

tib89
25. nov 2015

A co sa tyka druhych sanci...mozno ano, ale urcite s velkym casovym odstupom, aby ste zistili ako na tom ste, ci si chybate....chce to len cas.