Dajte rady na oživenie intímneho styku vo vzťahu.

77nelinka
1. aug 2019

Máte nejaké osvedčené rady na okorenenie sexuálneho života? S manželom sme sa bavili o hocičom, padol návrh aj na swingers. Boli ste niektorá? 😀

pininka1
1. aug 2019

@77nelinka ja som to vždy veľmi chcela skúsiť. Ale muž nie. Čo som však počula od rôznych ľudí, čo chodia pravidelne, tam Slovensko veľmi neodporúčajú, skôr Čechy a ďalej.

queen_mary
1. aug 2019

@77nelinka pozri amateri.com. Mozno sa tam niecim inspirujete 🙂

marseillefan
1. aug 2019

Ak vieš po anglicky, skús na quora.com vyhľadať niečo o swingers, nájdeš tam stovky príbehov od ľudí, čo to vyskúšali. Swingers každopádne určite nie je pre každého. Znie to síce super, ale ak to tvoj partner nemá dobre nastavené v hlave, pohľad ako ťa dáva nejaký iný chlap v ňom môže vyvolať žiarlivosť a možno aj zničiť vzťah. Ja by som to napríklad určite nedal...

pininka1
1. aug 2019

@marseillefan sú rôzne skupiny, aj také kde partneri ostanú tí istí, len to robia pri ostatných čo to robia tiež. Ale píšeš správne, toto určite nedá každý a poznam takých kde hneď po takejto akcii nasledoval rozchod

dassena
1. aug 2019

@77nelinka fuha swingers je celkom odvaha, ja by som do toho nesla neviem si to predstavit, aj ked moj obcas povie z do trojky a tak, ale nepacilo by sa mi to a na to poviem ked so zenou tak aj s muzom potom, hned povedal, ze to teda nie, ze to by sa mu nepacilo a ja ze no vidis ani mne :D a mali sme jasno, je to podla mna zaberak na psychiku a zasah do vztahu velky

77nelinka
autor
1. aug 2019

@pininka1 my tiež rozmýšľame nad Brnom

77nelinka
autor
1. aug 2019

@queen_mary poznáme tú stránku, obidvaja sme amatéri 😀

pininka1
1. aug 2019

@77nelinka bývalý šéf mi vravel že tam je to super,že je to na vysokej úrovni, ale to sú už roky dozadu, tak neviem ako teraz

77nelinka
autor
1. aug 2019

@pininka1 inak u nás som to tiež ja koho to viacej láka 😊

77nelinka
autor
1. aug 2019

@pininka1 v Brne sú tuším tri kluby. Snáď sa trafíme do toho správneho. Alebo ich postupne vyskúšame, pokiaľ sa nám ti zapáči

queen_mary
1. aug 2019

@77nelinka ja som tiez skor iniciator 😅 ale tak pre muza podla mna super zazitok, partnerov ale urcite nestriedame. Niekoho este vzrusuje, ked sa na nich niekto pozera, alebo hranie erotickych hier s inym parom bez vymeny, pozvat si este zenu k paru a podobne. Je toho ze mrte a sama som bola prekvapena, kolko ludi ma tieto veci ako hobby 😂🙏

77nelinka
autor
1. aug 2019

@queen_mary ďakujem, aj sa začínam tešiť. Aj keď musím sa priznať, že mám aj obavy. Chceme ísť zajtra

lenulig
1. aug 2019

@77nelinka potom daj vediet tvoje dojmy...ake to bolo a ci sa to oplati skusit...🙂

77nelinka
autor
1. aug 2019

Jasne, potom napisem ako bolo

ink
1. aug 2019

takže otázka "oživenie vzťahu" a odpoveď je "swinger"?
tak.. ja pridám niečo staromódne, ale nenechajte sa rušiť :D
- robte si prekvapenia, lístok do vačku riflí, ktorý si nájde pred poradou
- úlohy a hry na opkračovanie, také vaše, aby ste upevnili svoj vlastný jazyk, ktorému rozumiete len vy dvaja
- navštíviť miesto prvého rande
- odovzdať deti babičkám a zaspomínať si na život pred deťmi.
a mnoho iného

evkao
1. aug 2019

@77nelinka mozem sa opytat, partner je ten isty, ktoreho si mala pred 4 rokmi?

77nelinka
autor
1. aug 2019

@evkao nie je

evkao
1. aug 2019

@77nelinka 👍 a k teme - aj ked mne sa zda, ze ste spolu kratko na to, aby ste potrebovali okorenit sexualny zivot, nepocuvala by som rady alebo co si o tom myslia ini, urobte hocico, co vyhovuje vam obom 🙂 som toho nazoru, nech si kazdy robi vo svojej spalni, co sa mu paci, ci ma rad swingers, sado maso, pissing alebo ine lahodky, kym to nerobi nasilu a nesnazi sa do toho zatiahnut niekoho, komu to nie je po voli ✌

stanno
1. aug 2019

https: // www zalubene sk/tipy/hry/ ... doplnte bodky ... je tam interaktívna hra , ktorá sa dá hrať zadarmo priamo na stránke..

77nelinka
autor
2. aug 2019

@ink ďakujem. Skúšala som, napr šteklivé sms, len to vypálilo inak ako som chcela. 😀 Nie je nad osobnú komunikáciu, vidieť reakcie toho druhého
Syna môžem poslať frajerke, tomu sa asi viac poteší 😀
Tak či tak, dnes ideme do klubu a uvidíme.
Inak by ste sa čudovali koľko mi prišlo správ ohľadom swingers

lenulig
2. aug 2019

@77nelinka akych sprav? tu?

katkasofka
2. aug 2019

.

77nelinka
autor
2. aug 2019

@lenulig ano, ľudia sa o tom hanbia alebo boja hovoriť verejne

pininka1
2. aug 2019

@ink no všetko čo si napísala je pre môjho muža trápne a smiešne a nič by to s ním nerobilo. Nie každý je rovnaký. Toto je skôr pre romantické tipy ala my zeny. Ale väčšina chlapov túži po iných veciach. Tým nemyslím že ten môj chce swingers

pininka1
2. aug 2019

@77nelinka za mňa tri klobúky dolu, že si to sem dala a som normálne prekvapená že tu nieje seststranova diskusia aká si nechutná a čo to sem dávaš.

77nelinka
autor
2. aug 2019

@pininka1 väčšina chlapov si pod romantikou predstavuje aj tak sex 😀

77nelinka
autor
2. aug 2019

@pininka1 možno túto diskusiu ešte nenašli 😅

pininka1
2. aug 2019

@77nelinka jojoj, to neverím že nenašli. Inak minule tu bola tiez taká kontroverzná téma,uz nepamätám názov, ja som niečo napísala, jasné spŕška hundrani a potom mi prišlo x správ súkromných čo sa každá hanbila napísať to verejne.

77nelinka
autor
3. aug 2019

Prvá návšteva klubu je za nami a už plánujeme ďalšiu 😀

alaguema
3. aug 2019

@77nelinka tantra je krásny prostriedok, pokiaľ nehľadáte iba bezduché dráždenie libida za každú cenu. Povýši sex na umenie. Potom ti swingers ale pravdepodobne príde ako zábava pre dobytok.