Máte nejaké osvedčené rady na okorenenie sexuálneho života? S manželom sme sa bavili o hocičom, padol návrh aj na swingers. Boli ste niektorá? 😀
@77nelinka pozri amateri.com. Mozno sa tam niecim inspirujete 🙂
Ak vieš po anglicky, skús na quora.com vyhľadať niečo o swingers, nájdeš tam stovky príbehov od ľudí, čo to vyskúšali. Swingers každopádne určite nie je pre každého. Znie to síce super, ale ak to tvoj partner nemá dobre nastavené v hlave, pohľad ako ťa dáva nejaký iný chlap v ňom môže vyvolať žiarlivosť a možno aj zničiť vzťah. Ja by som to napríklad určite nedal...
@marseillefan sú rôzne skupiny, aj také kde partneri ostanú tí istí, len to robia pri ostatných čo to robia tiež. Ale píšeš správne, toto určite nedá každý a poznam takých kde hneď po takejto akcii nasledoval rozchod
@77nelinka fuha swingers je celkom odvaha, ja by som do toho nesla neviem si to predstavit, aj ked moj obcas povie z do trojky a tak, ale nepacilo by sa mi to a na to poviem ked so zenou tak aj s muzom potom, hned povedal, ze to teda nie, ze to by sa mu nepacilo a ja ze no vidis ani mne :D a mali sme jasno, je to podla mna zaberak na psychiku a zasah do vztahu velky
@queen_mary poznáme tú stránku, obidvaja sme amatéri 😀
@77nelinka ja som tiez skor iniciator 😅 ale tak pre muza podla mna super zazitok, partnerov ale urcite nestriedame. Niekoho este vzrusuje, ked sa na nich niekto pozera, alebo hranie erotickych hier s inym parom bez vymeny, pozvat si este zenu k paru a podobne. Je toho ze mrte a sama som bola prekvapena, kolko ludi ma tieto veci ako hobby 😂🙏
@queen_mary ďakujem, aj sa začínam tešiť. Aj keď musím sa priznať, že mám aj obavy. Chceme ísť zajtra
Jasne, potom napisem ako bolo
takže otázka "oživenie vzťahu" a odpoveď je "swinger"?
tak.. ja pridám niečo staromódne, ale nenechajte sa rušiť :D
- robte si prekvapenia, lístok do vačku riflí, ktorý si nájde pred poradou
- úlohy a hry na opkračovanie, také vaše, aby ste upevnili svoj vlastný jazyk, ktorému rozumiete len vy dvaja
- navštíviť miesto prvého rande
- odovzdať deti babičkám a zaspomínať si na život pred deťmi.
a mnoho iného
@77nelinka 👍 a k teme - aj ked mne sa zda, ze ste spolu kratko na to, aby ste potrebovali okorenit sexualny zivot, nepocuvala by som rady alebo co si o tom myslia ini, urobte hocico, co vyhovuje vam obom 🙂 som toho nazoru, nech si kazdy robi vo svojej spalni, co sa mu paci, ci ma rad swingers, sado maso, pissing alebo ine lahodky, kym to nerobi nasilu a nesnazi sa do toho zatiahnut niekoho, komu to nie je po voli ✌
https: // www zalubene sk/tipy/hry/ ... doplnte bodky ... je tam interaktívna hra , ktorá sa dá hrať zadarmo priamo na stránke..
@ink ďakujem. Skúšala som, napr šteklivé sms, len to vypálilo inak ako som chcela. 😀 Nie je nad osobnú komunikáciu, vidieť reakcie toho druhého
Syna môžem poslať frajerke, tomu sa asi viac poteší 😀
Tak či tak, dnes ideme do klubu a uvidíme.
Inak by ste sa čudovali koľko mi prišlo správ ohľadom swingers
.
Prvá návšteva klubu je za nami a už plánujeme ďalšiu 😀
@77nelinka ja som to vždy veľmi chcela skúsiť. Ale muž nie. Čo som však počula od rôznych ľudí, čo chodia pravidelne, tam Slovensko veľmi neodporúčajú, skôr Čechy a ďalej.