Čo myslíte, dá sa zoznámiť ešte s tým pravým, ak mám 35r a jedno dieťa? Či už zostali len "vadné" kusy? Som smutná.
Nádej zomiera posledná vždy je šanca a 35r neni az tak veľa prajem Vam veľa lásky 😊
@martina0303
@marcela1207 dakujem, ste milé 🙂
s chlapmi v tomto veku je to ako s nakupom v TK Maxx. Samy lacny srot, ale obcas narazis na kvalitny a pekny kusok. Takze nezufaj 😉
samozrejme, mala som ešte o pár rokov viac. Nikdy nevieš
svojho pravého som stretla v 37 aj s mojím bonusom synom...👍
Taky jsem našla toho pravého ve 38, jsme spolu 14 let, máme společného syna a nic lepšího jsem si neuměla představit. A měla jsem dítě - bylo mu v té době 18, jsou nej partáci🙂. Netlač na pilu, to přijde...držím palce.
Jasné že sa dá zoznámiť s tým pravým 👍 ja som mala 35 a 10 ročnú dcerku , stretla som úžasného chlapa na zoznamke! Sme spolu uzasne 3 roky a mame 6 mesačného chlapčeka. Mysli na to, že čo vyzaruješ- to aj dostaneš/ si pritiahneš!
Určite je tu šanca, moja kamoška sa zoznámila v 39 s tým najlepším mužom, v 41 mala bábo, sú spolu šťastní ako blchy. A je to veľký fesi. 😉
V dnešnej dobe vek 30 a viac je , ako keby si mala 20 . V 30 je veľký výber slobodných ( muži , ženy ) , vzťahy až tak neriešili v 20 venovali sa iným veciam a až v 30 hľadajú svoju polovičku tak si myslím , že s výberom slobodných mať problém nebudeš , už len nájsť toho pravého do života a určite dieťa nie je prekážkou pokiaľ ťa má rád .
Aj tu sa dá nájsť ten pravý , len nemôžeš písať anonýmne . Veľa nás má vo svojom okolí slobodných a možno je medzi nimi ten tvoj budúci 🙂
Urcite......
Je ina doba. Kedysi sa ludia brali velmi mladi a po 30-tke ostali uz len "vadne kusy" ci rozvedeni.
Dnes je trend trocha iny. Ludia maju viac moznosti, mnohi si uzivaju ci cestuju, venuju sa studiu ci kariere cize aj ten vek kedy maju chut sa usadit sa posuva.
Slobodnych po 30-tke je veru dost. Dievcata maju pravdu, najst chlapa po 30-tke problem nie je, toho praveho je uz troska ina story.
Good luck.
@janickacrazy jej to akoby si o mne písala tiež som stretla toho najsuper najfeši chlapa keď som mala 39 a jedno dieťa v 41 sa nám narodil nás spoločný potomok a sme spolu najviac happy ♥️♥️♥️
Jasne ze sa da. Ja som mala 40 a dve deti. Len netreba strácať nádej 😉
Jasne, ze sa da, ale niekto nenajde toho praveho za cely zivot, takze by som sa nespoliehala, ze sa to podari aj tebe len preto, ze ti to napisali na koniku
Urcite ano. Mna nechal ex partner v 35-tke v 8.mesiaci tehu a ked mal synator 2 roky nasla som si terajsieho manzela. A nic lepsie ako je on som si ani priat nemohla 🙂
Da sa... Ci je ozaj ten pravý ukáže ale len cas...
Mala som 35 a tri deti. Sme spolu 7rokov, trochu ,,vadny" je určite, ale to som určite tak trochu aj ja.
Ja som stretla tiež svojho v 35r,on mal pred 40 a tiež z jedným bonusom, pubertalnym synom. A ako je to teraz? Sme spolu a mame spolu 1,5r syna.
Mohli by ste este popisat vase pribehy, ako a kde ste sa stretli v tom veku? Bo v dnesnej dobe sa uz okrem zoznamky inak zoznamit neda. A na zoznamke to uz veru su vacsinou len "vadne" kusy.
Samozrejme... presne tak ako my zeny, aj muzi sa priebezne uvolnuju z nefuncnych vztahov.
@anonym0001 ja aj kamoška sme si našli na zoznamke super chlapov, ale nebol to pokec, ale normálna zoznamka
Neboj, správny chlap príde v správny čas. Ja som toho príklad. Ja mám dve deti a každé ma iného otca. Nie som na to hrdá samozrejme som aj ja mala vysnívaný iný životný príbeh, no osud to zariadil inak. Keď mi v 39 stroskotal definitívne po 3 ročnom trápení 15 ročný vzťah tak som si myslela, že už zostanem sama. Veď kto by chcel ženu s 2 deťmi a naviac so 40 na krku. Nie bohatú, nie ani moc peknú a postavou no škoda reči, jednoducho "tuctovú" (tak som sa žiaľ v tej dobe cítila a videla) No a predstav si, našiel sa taký a dokonca o 10 rokov mladší odomňa. Viac krát "zlomený" zo vzťahov z jeho rovesníčkami. Teraz sme spolu 2 roky a mne nikdy nebolo lepšie (a viem, že je to obojstranné). Je to vzťah úplne o inom ako tie predchádzajúce. Žijeme spolu, milujeme sa, zbožňuje mňa aj moje deti a aj nášho vnuka. Plánujeme svoju rodinu, našu spoločnú životnú cestu. Áno, nemám záruku, že je to ten pravý, ale to nebudeš mať nikdy. Ale pre mňa je to najkvalitnejší vzťah aký som kedy mala. Po všetkých stránkach. Lebo sa tolerujeme, rešpektujeme, podporujeme, máme spoločné ciele. A to je to najdôležitejšie. Pred tým som toto v žiadnom vzťahu nemala.
No da ale nemozes vysielat signal beznadejnej zeny ktora silou mocou hlada... Chlapi to citia a nebudu mat zaujem! Musis ist na to tak, ze bude ako bude a lepsie sama ako s magorom. A po dalsie, popozeraj okolo seba, niekedy mas toho oraveho pod nosom..... Najlepsi kamarat? 😉
Ze vadne kusy 😂
Ja som mala 30, rozvedena, 2 deti....teraz mam 34, 3 deti a uzasneho muza. Ziadny vadny kus. Stary mladenec ktory tuzil po rodine. 😊
Ja už začínam veriť,že normálny chlapi vymreli
Nestraš 😀 ja mám tiež 35 a jedno dieťa a jeden rozvod... sme práveže v najlepších rokoch, nie sme už mladé a hlúpe, vieme čo chceme... aké vadné kusy...
Ja 41 na krku s malou už tomu veľké šance nedávam 😁😂 ,človek sa poučí( nie vždy) a potom je už opatrný, nezoberie prvého koho stretne len aby nebol sám
Určite da, pride ked bude ten spravny čas 🙂 Ja som stretla toho svojho 8 rokov po rozvode. ( mám teraz 40) Nič som nehladala , na nič netlačila, ked to ma prist tak to pride a prišlo ... Sedime si ako s nikym predtym a rovnako tak s mojim dietatom si uplne rozumia, skratka patri k nam. Aaaa že vadne kusy, tak toto pobavilo :D Rovnako ako nam ženám aj mužom sa niekedy na prvy pokus vzťah nepodarí a rozvedu sa , rozídu po dlhoročnom vzťahu , prípadne z rôznych dôvodov nenašli zatial tu pravú....My tiež nie sme vadne kusy, ked sme momentalne volne aj po 30tke :D
Nikdy nie je neskoro 😉