Dá sa zistiť, či má manžel nemanželské dieťa?

3. jan 2023

Dá sa niekde overiť či má môj muž nemanželské dieťa?
Môj muž mal dlhšie trvajúcu bokovku s kolegyňou.
Priznal sa, skoro sme sa rozviedli krízu sme ustáli.Odisiel z práce.Dnes som ju po dlhej dobe videla s malým chlapcom a ten chlapec je ako verná kópia našich chlapcov.Od poobedia mi je zle, preháňa ma v hlave milión otázok.Ucty máme oddelené, ak by posielal výživné aj tak by to nerobil cez IB, meno mu nemusela dať jeho.Este som mužovi nepovedala, že som ju stretla v nákupnom centre ona ma tiež videla.Nijako nedokážem zistiť, ak by to bol jeho syn však?
Muž by sa nikdy nepriznal má vysokú pozíciu vo firme, v tom case sme mali 3 r nový postavený dom naše delenie majetku, deti bolo by to veľmi komplikovane.Aj sa odsťahoval za chvíľu vrátil, často je na služobnej ceste po Európe on vedel, že by som vytrieskala veľké výživné a zrazu sa vrátil a 2 r sme sa snažili naučiť sa zase spolu žiť.Dnes som išla s deckami do kina a stretla som ju.Bola som šokovaná, že vôbec ma dieťa my sme sa o nej nerozprávali odkedy zmenil prácu a aj ona odišla do inej firmy.Mam sa ho spýtať, nepatrat?Čo robiť?Do mobilu si nechodíme má ho zaheslovany, prehľadala som pracovnu či nemá niekde vklady na účet, popozerala PC.Ked som to dieťa videla 100% je muzovo

miadi
3. jan 2023

A si si ista ze je naozaj na sluzobkach? Mozno si vzdy len odskoci k svojej druhej rodinke, pravdu mozes zistit len od neho alebo od nej,

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jumama
3. jan 2023

Asi to je uplne niekoho ineho dieta, s kym milenka vhupla do vztahu a trapis sa zbytocne.
Chapem tvoje pocity. Aj to, preco ti uleti fantazia pri stretnuti s milenkou tvojho muza. Nie je to lahke byt v trojuholniku. ALE...

Vas vztah, ak ma byt pevny, tak musi ustat aj rozhovory o minulosti. Nemala by ta ta minulost stale zranovat. Ak takto vyplavaju strachy pri stretnuti s milenkou, znamena to, ze si len potlacila svoje pocity, ale nenechala ich odzniet, nespracovala si ich.

Ludia sa vzdaluju a priblizuju. Ked sa velmi priblizia, odkryju si svoje pocity, su zranitelni. Ale ak sa potom aj vzajomne uistia, ze vztahom "to a to" nehne, tak nastava vytvaranie silnejsieho puta. Znesiete sa rozpravat, odkryat svoje najhlbsie pocity a myslienky bez toho, aby ste sa bali straty partnera. Urcujete si vzajomne hranice.

Smozrejme tie citlive veci sa nedaju prebrat vsetky hned. Aj ty aj muz ste z masa a kosti a iba postupne sa mozete priblizovat a potom si vzdy musite dat cas. Cas na rozmyslanie, upratovanie v sebe. Vedome rozhodovanie sa o tom, kam ma smerovat vas vztah. Kde su tie vase hranice jednotlivcov a akoich sklbit. Denno denne vedome rozhodovanie, kam ma smerovat vas vztah.

kassandra25
3. jan 2023

Poznam niekolko takych rodin, kde manzelka nevedela o tom, ze manzel ma aj inde dieta/deti. To sa stáva. Takisto, kde manzelka mala jedno z detí nie od manzela. Nie je to vylúčené. Skus oslovit právnika, aby ti poradil. Takýto muz ti nemusí povedat pravdu. Sú aj chronickí klamári, ktorí nonstop klamú. Myslim si, ze ked oslovis aj 2, 3 pravnikov, ktori ti o zisteni budu tvrdit rovnaky sposob, ze sa dá ubrat tymto smerom na zistenie pravdy, aj keby s tym manzel nebol stotoznený, snad ani on teba neinformoval, ze ide za druhou zenou, tiez to robil natajno a proti tvojej vôli.

liz_lemon
3. jan 2023

mozes skusit sukromneho detektiva, ci nieco nevypatra, pripadne FB jej alebo jej blizkych osob, ci tam nieco nezistis

maranta_leuconeura
3. jan 2023

Ked sa ho opytas, tak ti nepovie?
Pripada mi to jednoduchsie ako vrtat sa mu v pocitaci ci platit detektivov...

liz_lemon
3. jan 2023

@maranta_leuconeura ak by jej to chcel povedat, davno by jej to povedal

maranta_leuconeura
3. jan 2023

@liz_lemon a mozno cely cas caka, ze sa to prevali samo a jemu sa konecne ulavi 😉

lauriik
3. jan 2023

A chces to vobec vediet? Co budes robit potom? Rozvod? Alebo sa budes este viac trapit? Pokial s nim chces zostat, ste teraz stastni a vsetko ti vyhovuje tak by som sa v tom dalej nerypala. Najprv si treba vyjasnit v hlave k comu vlastne takym odhalenim smerujes.

dada_99
3. jan 2023

@lauriik to je inak tiez pravda. ak uz raz t krizu prezili a proste im to teraz funguje, tak neviem, toto by podla mna cele len rozbilo. osobne by som to nechala tak, ale ako spytat sa moze

cyberk
3. jan 2023

tak ja by som radsej chcela vediet krutu pravdu ako milosrdnu loz... ten detektiv, co tu bol spominany mi pride ako naj moznost, budes mat dokaz a cas to spracovat, pokym s tym prides za nim

andrea78
3. jan 2023

@autor zistis to jedine tak, ze sa ho opytas, ci jeho bokovka nezostala s takymto nasledkom ze si ju videla s dietatom a mas blby pocit, ze vyzera ako on. Inak to nezistis, bez jeho vedomia uz vobec. Ci Ti on povie pravdu je uz ina vec. A co vobec budes s takouto informaciou robit, zijete opat spolu, rozvedies sa? Ci budes s nim zit ako doteraz? Co ak ,,objavene,, dieta bude zrazu tahat do vasej domacnosti, ak uz o tom vies, vikendy, deti noveho surodenca? Co chces vlastne realne zustit, vediet? Este mas moznost opytat sa JEJ, mamicky. Ktovie, co sa dozvies. Mozno nic a chlapec nie je jeho, ale mozno dostanu jeho ,,sluzobky,, zrazu konkretny a iny rozmer...
Aby si este za kratsi koniec netahala, ak sa to prevali, uz nebudu mat co tajit, skryvat.

kubkovamama
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sense
3. jan 2023

Ak by podľa veku sedelo plus mínus doba počatia tak áno chcela by som to vedieť a spýtala sa.... Možno by zatlkal a možno nie. Možno je to jeho dieťa a možno nie....
Moja dcéra keď bola malá vyzerala komplet ako jej otec nie len výzorom ale aj mimiku všetkým, dokonca aj jeho prvá dcéra keď porovnám foto sú úplne rovnake

judit47
3. jan 2023

No co by sa zmenilo ak by to bolo jeho dieta ako sa tu pytaju zeny-jedna zakladna vec a to dedenie majetku.

Ak by sa mu nieco stalo tak tu mame dalsieho clena v hre-nedajboze pod 18r dietata rozhoduje matka-ak mate teda majetku firmy atd otazka dalsieho mozneho dedica je naozaj na mieste.

andrea78
3. jan 2023

@judit47 no ved to je jasne, ze ak je to jeho syn, je to pravoplatny dedic, z toho ho uz zakonne nevynechaju. To nemeni informacia, ci to manzelka vie, ci nie. Skor ide o to, ako informaciu spracuje manzelka a ako sa zmeni jej zivot a manzelstvo, co ona urobi a co bude chciet a ako pokracovat po zisteni, ze pan manzel ma dalsie dieta ako dosledok nevery. Moze s tym nalozit sposobom, ze budu pokracovat ako doteraz, alebo pojdu smerom rozvodu. Niektora aj toto toleruje pre pohodlny zivot a prisposobi sa situacii , pre inu je to konecna, bez ohladu na to, o co pride rozvodom.

autor
3. jan 2023

@miadi chodí bookujem letenky, posiela mi odtiaľ fotky, deťom prinesie darčeky.Pre mňa je to diametrálne odlišná situácia byť neverný a mať z toho vzťahu aj dieťa.To dieta ich bude spájať celý život možno každý týždeň za nim chodí a potom príde domov.Nehovoriac o dedení veď by to bol súrodenec mojich detí.Casovo nie je reálne, že sa tá žena otriasla z rozchodu a našla si niekoho iného s kým ma dieťa.Bol to dlhší vzťah naše deti boli malé, muž rozlietany je pracovné vyťažený v tom case sme boli spolu 9 r už to bola pre mňa rana, že vôbec vedel žiť taký dvojitý život.Dieta by som nerozdychala, ale máte pravdu musím rozmýšľať racionálne a uvážene.Pri mužovi mám pocit, že sa tak zľakol rozvodu a hlavne delenia firmy, majetku,deti, že by súhlasil s čímkoľvek.Pocit, že to bolo divadlo a sú stále spolu a ešte majú aj dieťa by ma zničil.Ak by boli stále spolu určite by mu to povedala, že sme sa včera videli.

h2
3. jan 2023

Ak ti vek dieťaťa sedí časovo na ich vzťah, tak áno, je možné, že to dieťa je jeho. Nemyslím si, že by mala vzťah s jedným a pritom si robila dieťa s iným, i keď všeličo je možné. Ale keď k tomu pripočítame tú podobu s vašimi deťmi, tak je to veľmi pravdepodobné. Nechoď za mužom s otázkou, či má dieťa s bývalou milenkou. Ale rovno povedz, že VIEŠ o tom, že s ňou má dieťa. Tak je väčšia šanca, že nebude zapierať, než keby si sa opýtala.

mpg
3. jan 2023

@h2 Niektoré deti sa veľmi podobajú na otca, to sa nedá zmýliť sa, len teraz by bolo dobre vedieť, či k nej a ku tomu dieťaťu chodí a ako často. Teraz je dosť takých prípadov, že títo muži, kde im to dovolí prac. pozícia a dostatok peňazí majú aj takéto dva vzťahy.
Ja by som tiež povedala, že o tom viem, že čo by nato povedal.

h2
3. jan 2023

@mpg Mňa hlavne presvedčila tá podoba s autorkinými deťmi. Mám osobnú skúsenosť, ako sa dokážu súrodenci, hoci aj nevlastní, veľmi podobať: môj syn má 2 nevlastné sestry (dcéry môjho muža). Úplne najviac z celej rodiny sa môj syn podobá na jednu z nich, hoci majú spoločného len otca. Viacero ľudí si to všimlo, dokonca moja mama si ich na jednej fotke pomýlila! Na jej obhajobu, bola to fotka z dovolenky, fotili sme sa pri takom paneli, kde len prestrčíš tvár cez otvor, aby ti pasovala do nejakého obrázka. 😁

katie253
3. jan 2023

Dedenie by pripadalo do úvahy len vtedy ak by bol otec aj v rodnom liste, či? Možno na matrike by sa dalo zistiť, v archíve,nejako podľa jej mena a priblizného roku narodenia dieťaťa....

liz_lemon
3. jan 2023

a co ak to dieta nie je jej, mozno to bolo dieta kamosky/sestry

h2
3. jan 2023

@liz_lemon Je veľmi málo pravdepodobné, že by bolo malé dieťa (nevieme, o akom veku je reč) s niekým iným v nákupnom centre. Ak by som išla strážiť dieťa sestre, alebo kamoške, bola by som s ním doma, alebo niekde vonku, v parku, alebo na ihrisku. Navyše, je tam tá podoba...

andrea78
3. jan 2023

@katie253 ano, v rodnom liste. Cudzi rodny list Ti neukazu len tak na matrike. Alebo si mamicka zmysli, dodatocne, ze jej dietko je predsa dedicom, preco ma byt ukrateny oproti inym detom otecka a pravne to osetri ( otcovstvo, sud, test dna) a bude to na papieri. Toto nebude nemajetny ani priemerne majetny otec, tam peniaze a majetku su/budu, prachy robia s ludmi divy.
Ja myslim, ze ked autorka zacne manzela bombardovat otazkami, on pravdu povie. Nie je hlupy, vie, ze ked raz podozrenie ma, tak ona to preukazat dokaze, staci chciet. Zbytocne by zatlkal. Pravda je len otazkou casu.

joannita
3. jan 2023

Autorka, ja by som to na neho vybalila ako hotovu vec. VIEM ze mas nemanzelske dieta, preco si mi to nepovedal? Musis vyzerat totalne presvedcivo.
Ak sa ho na to LEN opytas, nepovie ti pravdu.

katuskamala1
3. jan 2023

Prv si ujasni u seba na 100% co spravis ak bude jeho. A potom deti k babke a ty rozpravaj... Drzim palce

diaalex
3. jan 2023

Ja osobne by som jednu takú služobnú absolvovala s ním bez toho aby to vedel. Deti by som dala strážiť mame, jemu nič nepovedala, len sa opýtala kam ide. Šla by som tam kde ide on a hra by začala. Na začiatok by som šla požičaným autom (z požičovne), šla by som za ním tým autom. Mala by som len rupsak s vecami nutnými (keby náhodou) a sledovala kam ide. Keď ide niekam do bytu (za niekým) tak pockala kým vojde, vyčkala kým z paneláku vyjde nejaká stará teta so psom (venčiť ho) a zastavila sa pri nej vypytovať sa ju kedy tam chodí, ako často, za kým, či tá osoba má dieťa, či je vydatá tá osoba, či nevie s kým má to dieťa … a určite by som jej dala aspoň 50€ za tuto info. Nezabudaj, staré tety na dôchodku v paneláku vedia vždy čo sa deje a o každom všetko 😀
Keby šiel lietadlom, povedal mi kedy príde, šla by som na letisko o 1-2 dni skôr v čase keď to lietadlo pristáva a potajomky pozrela či neprišiel skôr (keď áno, sledovala by som kam ide) a keď by neprišiel pockala by som ho v daný deň a pozrela kam ide predtým ako príde domov.
Keby tieto moje “pátrania” nepriniesli výsledok, riadne by som ho posadila, že teda viem, že má nemanželské dieťa a chceš rozvod.

roja01
3. jan 2023

@diaalex pekne psycho

janewithane
3. jan 2023

@diaalex to by sa jej uz oplatil skor ten sukr.detektiv. prostriedky na to podla mna autorka nájde.
Autorka pre mna by bolo dolezite zistit okolnosti - vie muz o dietati vôbec? Je zapisany v rl? Alebo plati bez toho? Stretavaju sa? Mozno by som este skusila prelustrovat socialne siete, jeho výdavky...
Najjednoduchsie a najrychlejsie riesenie vsak je priamo ho konfrontovat ze o dietati vieš..

mpg
3. jan 2023

@diaalex Možno ona nechce rozvod. Ak nie tak sa musí tváriť, že to aj takto bude dobre.