Dá sa toto odpustiť?

5. júl 2023

Čaute vedeli by ste odpustiť že vás priateľ opustí kvôli tomu, že ste tehotná a potom sa chce vrátiť? Neviem čo robiť je to veľmi ťažké

kacena4
5. júl 2023

vsetko sa da odpustit aj on je len clovek ktory zlyhal ale pripustil chybu a chce to napravit... vsetko zavisi od situacie ktoru mate ci ho chces spat alebo nie, to nema nic spolocne s odpustenim

autor
5. júl 2023

@kacena4 lenze on ma posielal na potrat a ked som povedala že nejdem vykaslal sa na mna/nás

veronikaszabova
5. júl 2023

Zase ty? 🤦
Naco to stale riesis? Ved ty SAMA musis vediet, ci mu chces dat este sancu

10zabka
5. júl 2023

každý máme inak nastavené hodnoty. Musíš sama zvážiť, či nebudeš jednu alebo druhú možnosť neskôr ľutovať. Nepoznáme teba ani jeho. Nevieme, aké máte zázemie, prácu, bývanie, ako dlho ste spolu.

majada35
5. júl 2023

Možno áno, dieťa potrebuje oboch rodicov...ale o šancu by musel poriadne zabojovať..

autor
5. júl 2023

@veronikaszabova co zas ja ? a co riesim nechapem naozaj

sisa_s
5. júl 2023

Uz minimalne 3 temy si tu mala...

pralinka25
5. júl 2023

@sisa_s omnoho viac ich tu mala v roznych variaciach. zacinam sa o to dieta bat.

anjelicek26
5. júl 2023

Si si ista, ze ta opustil kvoli tehotenstvu, alebo pre tvoje psychicke problemy? Tie temy su tu skutocne od teba v par dnovych intervaloch a absolutne nevies, co chces... my ti tu s tym ale nepomozeme.

autor
5. júl 2023

@anjelicek26 V prvom rade neviem o akých témach tu hovoríte a v druhom rade viem velmi co chcem..pytala som sa na názor či by ste to vedela niektorá odpustiť to je všetko!

sisa_s
5. júl 2023

Hej, vsetky sme z jahody spadli...tie tvoje temy dookola "ja 26 on 28, zistil, ze som tehotna, poslal ma na potrat, ja som nesla, teraz sa chce vratit, co mam robit" ...to, ze su temy vymazane, neznamena, ze sme blbe... a odpoved : nie, neodpustila..ale podla tvojich tem ho zoberies naspat, inak by si tolko nerozmyslala

beata_k
5. júl 2023

Tazko hodnotit situaciu. Dokazem pochopit, ze sa zlakol. Najma ak to bolo neplanovane. Ale tak taky "ulak" by nemal tvat pol roka. Par dni dokazem pochopit. A hlavne, uz sa nejedna iba o vas dvoch. Je tu uz dieta. Potrebuje jak matku, tak otca. Mate za dieta zodpovednost. Treba si sadnut a porozpravat.

pralinka25
5. júl 2023

@sisa_s este si zabudla ze otehotnela len s kamosom s vyhodami a k tomu bolo dalsich 5 tem.

danielahamar
5. júl 2023

Nie

nevenka
5. júl 2023

@pralinka25 a vyhrazal sa jej, ze si ho nema zelat, ked na ten potrat nepojde 🤕😑...

pralinka25
5. júl 2023

@nevenka ktovie ako to cele bolo. ale v poriadku nebude ona urcite.

autor
5. júl 2023

@pralinka25 Súdiť človeka ktorého nepoznáš je dosť úbohé, ale v poriadku viaceré na MK majú na teba názor taký aký majú🙂 takže sa radšej vyjadrovať nebudem..každý sme nejaký neriešim...pekný večer

pralinka25
5. júl 2023

viacere? vymenuj 🙂
kazdopadne je mi to jedno ale pises tu stale dookola. plytvas casom dievcat ktore sem mozno chodia malo a nevedia ze sme ti tu uz x krat radili. na zaciatku som ti ja sama dala rady a boli to rady s citom a snazila som sa ti pomoct ako napriklad v teme kde si pisala ze od neho nechces vyzivne a ani ho dat do RL, ale aj v inych tebou zalozenych. pri tisicej teme o tom istom mi to uz pride cez ciaru. chapem ze nevies spracovat situaciu ale na to su ine miesta. v com ti pomoze zakladat stale dokola tie iste temy. stale dostanes len rovnake odpovede. a v podstate ani tie ti nepomozu. naozaj to uz hranici s obsesiou. to musis uznat. citala som vsetky tie tvoje temy. si v blbej situacii rozumiem ale aj tak ti tu toto stale dokola nepomoze riesit. v prvych temach si dostala vela rad aj nazorov mnohych dievcat. mnoho z nich bolo velmi uzitocnych. nerozculuj sa. skodi to dietatu. pories svoju situaciu s otcom dietata a rozhodni sa co dalej. nikto iny tvoj zivot nezije. nikto iny do neho nevidi. tocis sa tymito temami v bludnom kruhu a ublizujes si. zbytocne sa v tom pytvas.
nepis ze sa nebudes vyjadrovat a zaroven sa vyjadrovat. nedava to zmysel. neriesis ale riesis dost na to, aby si mi napisala. no co k tomu dodat. vidis zobrala si si len toto posledne. to vsetko ostatne co som ti radila je pre teba vzduch. cize vsetky prispevky akekolvek su vlastne zbytocne. chytis sa len takejto somariny. keby si si tak vzala k srdcu tie desiatky dobrych rad co ti ludia dali.

autor
5. júl 2023

@pralinka25 Máš pravdu...ospravedlňujem sa..len je to pre mňa naozaj ťažká situácia, ale treba ísť ďalej takého chlapa ktorý ma tehotnú opustil k životu nepotrebujeme 🙂 tak ako mi aj napisalo viacero žien jednoducho si nás nezaslúži..

pralinka25
5. júl 2023

ja uplne chapem ze to je tazke. uz samotne tehotenstvo je tazke, hrmony atd a k tomu este ked sa pridruzia ine problemy s clovekom to zamava. s kazdym jednym. kazdopadne verim, ze to zvladnes. a ak aj nie nie je hanbou poziadat o pomoc. ci uz rodinu - rodicov kamosky hocikoho. su aj rozne organizacie a v neposlednom rade to som ti radila nie len ja - ja by som ho do toho RL dala a pytala vyzivne aj ked si na neho neni odkazana. setri dietatu. raz sa mu tie peniaze zidu. patria mu.
vsetko chce svoj cas. utrasie sa to. uvidis. dieta bude tvojim partakom

0kristina0
6. júl 2023

Tak v prvom rade, ty musis vediet ci to mysli uprimne alebo je to len na oko, ze si splni svoju povinnost dobrovolne z donutenia. Kolko sanci si mu uz dala? My ho nepozname, nevieme co je to za cloveka, ci sa da na neho spolahnut, ci je doveryhodny. To vies iba ty, tak podla toho sa rozhodni ci mu tu sancu das. Poloz si otazku ci by mal vas vztah perspektivu, vies si to predstavit. Dobre si to premysli, nepotrebujes stresy pocas tehotenstva. Radsej byt sama a v klude ako riesit neustale hadky s partnerom.

autor
6. júl 2023

@0kristina0 Veľká pravda 🙏🏻 no on ma poslal najprv na potrat a keď som nešla, tak ma opustil..

eva8
6. júl 2023

Odpustila by som mu, u každého môže nastať skrat. Musel by si opäť získať moju dôveru. Po narodení dieťaťa to bude ďalší veľký zlom a ukáže sa jeho charakter, ak by to nezvládol, ďalšiu šancu by som už nedavala