Dá sa naučiť pretvarovať?

4. okt 2022

Myslím tvarenie sa . Mne je hrozne som unavená a ja mávam také depresívne dni občas alebo ako to nazvať vystavená a je to namne vidno . Ako to zamaskovať asi nijak?lebo potom čumia ľudia po mne akoby som priletela kokos

zmrzlinka2021
4. okt 2022

A preco sa chces pretvarovat?
Ludia si vazia autentickost.
A ti co nie, ti ti mozu byt ukradnuty.

Ak sa citim zle, tak to na mne vidiet - preco by som sa mala este aj za to vinit?

athom
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
4. okt 2022

Lebo viem že to máme ľuďom vadi že som taká ale vlastne môže mi to byť jedno. Prečo sa trapim nad cudzími ľuďmi .prečo som až tak blba ozaj

autor
4. okt 2022

@athom 😁 haa

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ckocka
4. okt 2022

@athom Na to zas netreba vysokú školu.

athom
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bloger
4. okt 2022

Ak sa človek cíti zle je to vidieť. Hlavne ak trpí depresiou. Nehanbi sa za svoje pocity.

simdob
4. okt 2022

tiež by som chcela niekedy keď mám blbý deň aby som sa vedela pretvarovať, že mi je dobre a usmeivať sa, ale tiež to nedokážem. Nemám ale rada, keď sa ma niekto pýta ako mi je, čo mi je a pod.

marianarem
4. okt 2022

Nepretvaruj sa, naco. Ked iba pozeraju, tak nech pozeraju, ked sa niekto spyta, tak mozes normalne povedat, ze mas zly den, chut zaliezt do kuta a nechce sa ti o tom ani hovorir. Moja skusenost je, ze pri vhodne zvolenom tone sa vobec nikto neurazi. Preco by sa mal clovek tvarit, ze mu je vyborne, ked nie je. Ked sa vsetci tvaria a boja priznat, tak to v kazdom, kto sa ma zle, este navyse aj vyvolava dojem, ze je jediny taky divny. A to na nalade tiez neprida.