Dobry den,prosim o radu 😕
Mam podozrenie,ze ma manzelpodvadza....samozrejme dokazy v telefone neexistuju pretoze si spravy vymazava...Zaujima ma,ci by mi jeho mobilny operator ako manzelke mohol dat vypis hovorov a smsiek.Dakujem
Presne,ak je cislo na neho,nedaju. Muselo by byt pisane na teba.
urctite nie.
Mozno ma odsudite,ale ja by som ten vypis ani nechcela. Bolo by to pod moju uroven,robit strazneho psa...chvilku pockaj,on sa urcite prejavi....prajem ti,nech sa tvoje tusenie nepotvrdi
Leda ze by si bola vysetrovatel, ale policajny. 🙂 Tiez ti prajem, nech je tvoje tusenie nespravne.
Hm...ak mas podozrenie,asi tomu tak bude. Porozpravaj sa s nim o tom a ono sa to cadom aj tak prevali,ak ti klamal...
jednoznačne nie
To mi je ľúto,ze máš take podozrenie.ale niekedy je to to len taký pocit a nemusí to byť hneď pravda,myslím to ze ta podvádza.skús napísať,aké máš indície,či sa manžel nejako zmenil a tak.ak si mu v mobile nič nenašla,tak tam asi ani nič nie je.skús mu dôverovať a nie hneď panikarit.myslím to v dobrom.drz sa. 😉
Vypis tebe nedaju. Drzim palce aby to bola len zbytocna panika
Nedá.
Ja mojmu nechodím ani do mobilu. nekontrolujem mu ani počítač. Načo. kto chce, oklame. Pre mňa je doležité, ako sa správa ku mne, ku deťom a že z práce príde rovno domov.
Nie, iba ak by si platila faktúru za jeho mobil 😖
tak chceš podrobný výpis a je to orange, tak ti stačí sa prihlásiť na ich stránku zadať číslo telefónu príde ti kód a viac už jeho mobil nepotrebuješ. potom si to nastavíš ako prihlasovanie cez mail a môžeš mu veselo kontrolovať výpisy. ale neviem, či by som to robila...
ako napisala michi284, len sa mi zda, ze tam pridu dva kody alebo este nejaky potvrdzovaci do 24h - vyskusaj si to najskor so svojim mobilom.
nedaju preco by ti ho mali dat ked to cislo neplatis? ja si myslim, ze by si mala dopriat muzovi kus sukromia, bez ohladu na to ci ta podvadza alebo nie ☹ stihackovanim ho akurat popudis proti sebe a just si niekoho najde, muzi su ako deti...
Musela som zmeniť meno lebo sem dosť prispievam a nechce aby môj muž toto našiel lebo sa za to hambím. Raz som si dala urobiť výpis lebo sa mi zdalo že manžel si stále s niekým píše aj som nejaké sms našla. Penila som ako sviňa. Boli sme s mužom 14 rok. spolu a ja na druhej materskej. Proste mali sme obaja pocit, že nám to neklape a zvažovali sme aj rozvod. No tie sms a výpis ma tak nasrali, že som tú ženskú požiadala o stretnutie. Verte či nie ona prišla. Ale jedno Vám poviem...nechcem to zažiť viac krát. Obvinila som ju, že spáva s mojim mužom a ona mi naložila, že nech si uvedomím akého mám skvelého chlapa, že aj on sa niekedy potrebuje porozprávať a pokecať a že nech ju nezaťahujem do nášho vzťahu, lebo že ona má vlastný život a nech sa spamätám ja. Vtedy som zmeravela ja. Najlepšia kamoška mi poradila, že si mám na papier napísať čo sme s mužom robili spolu za posledné mesiace a kde sme boli a potom zvážiť či o mňa nemá záujem. Po stretnutí s babou ich sms skončili, my sme sa viac začali doma rozprávať. Bolo to ťažké, lebo som nedôverovala ale snažila som sa. Ja ďakujem tej babe, že mi otvorila oči v tom že som sa starala iba sama o seba o 2 deti a nerozprávala s mužom a že nepovedala môjmu mužovi, že sme sa stretli. Vychovávame spolu 2 krásne baby a sme spolu už 21 rokov. Asi nezvyčajná situácia ale ja som za tú skúsenosť vďačná, no aj sa hanbím že som mu neverila :(
preboha, ved je to chore.ze toto vobec niekoho napadne.zdravu, sebavedomu zenu urcite nie. to sa chces takto ponizovat? a co z toho budes mat?predstav si, ze sa dozvies nieco, co v podstate nechces vediet. pomoze ti to?bude ti lepsie? nie . bude ti pod psa. ked niekoho ma, dozvies sa to skor,ci neskor. toho sa bat nemusis. bud ti to povie on, alebo z inych zdrojov. moze nastat situacia, ze da prednost milenke a pekne krasne ti to povie jedneho dna. a s tym nic nenarobis. mozno aj ma pomer, ale skonci s tym. vtedy je lepsie nic nevediet. teraz,ked budes do toho rypat, mozno ho skor odplasis. alebo moze byt situacia,ze mas iba ty halusky v hlave. a to by bol pruser. na tvojom mieste by som sa vtedy od hanby pod zem prepadla. takze ti radim-nechaj to tak.cas uzkaze vsetko. ved sa chovaj ako rozumna, hrda zena. a snorit, spehovat ako pes stopovaci-myslis,ze ti to pomoze? iba sa strapnis a klesnes v jeho ociach. ked ta chce podvadzat, tak to urobi hocikedy a mozes sa aj na hlavu postavit. mne ziadny chlap nestoji zato, aby som sa takto znizovala. ked chce, nech ide . jeho volba. po case pochopi, co stratil. aku chybu urobil. 😀 lepsiuodomna uz nenajde, ked ajlupou bude hladat.
operator ti nikdy neda vypis na niekoho ineho. ledaze by manzelov mt bol pisany na teba
hm...... neviem načo ti vypis...neries...k čomu to bude?? k začiatku konca?? aj chlapi maju svoje dni....potrebujú sa vykecať...ja by som to tak určite neriesila....
no, aké ste tu podaktoré hrdinky... nechaj to tak...nerieš a pod....len neviem, ako by vám to padlo, keby ste napr. po 15 rokoch manželstva zistili, že vás muž podvádza a robí z vás kravu...ja .keby som mala podozrenie, chcela by som to čo najskôr zistiť, aby som nestratila 15 rokov života s nejakým záletníkom, ktorý si užíval, kým vy ste mu prali posraté spodky, žehlili, varili, upratovali......lebo záletník bude vždy záletník a nikdy sa nezmení.....dôveruj ale preveruj
Ty musíš vedieť, či ťa podvádza, už len s jeho správania sa. A neboj pravda víde skôr či neskôr na javo. Najhoršie na tom "vykecávaní sa" je, keď sa do seba zaľúbia. Skús sa ho spýtať priamo a uvidíš ako bude reagovať. Potom budeš vedieť na čom si.
My mame s muzom oba mobily na firmu. Asi pred polrokom poslali fakturu a s nou v obalke aj podrobny vypis hovorov. Skoro ma vystrelo, na jeho cisle asi 50 sms pocas jednej hodiny s niekym. Medzitym jeden hovor so mno asi 10sekund, pamatam si ze len odstekol: nemozem volat, zavolam ti potom milacik. Tak som na to cislo zavolala. Zdvihla nejaka zena, este sa aj slusne predstavila,ja som rychlo zlozila. Muz sa ani za svet nechcel priznat kto to bol, ze si nic nepamata ze by s niekym tolko pisal. Dva dni som bola zduta on to cislo ulozene nemal. Az ked som si spomenula ako sa volala,tak povedal ze: jaaaj, to je baba s vedlajsej kancelarie co som jej radil cez poradu najst nieco v pocitaci a nemohol som volat. Hanbila som sa jak pes. Ked som sla najblizsie do O2 ze preco to poslali, tak vraj darcek k vyrociu viazanosti! Som im tam hned vynadala ze take darceky nech si nechaju ☺
nerob to, ak podvádza, tak sa raz prezradí a prídeš mu na to, ale nežiadaj výpis hovorov, hralo by to proti tebe.
ak je to cislo na neho, tak ti nic nedaju