Ahojte.Poslednú dobu sa mi dejú doma divné veci . Nachádzam v dome cudzie vlasy.Najprv pri vysávaní som našla v synovej izbe na koberci dva dlhé blondaté vlasy.Reku ok.Neskôr som našla znova v jedle.Robila som praženicu a v nej bol dlhý čierny vlas.Riad bol samozrejme čistý.A dneska opäť varil manžel , ktorý vlasy nemá strihá sa dohola a našiel syn asi 5 krátkych vlnitých blond vlasov.Ja mám čierne a krátšie nad plecia takže ani jeden vlas nemohol byť môj.Začína ma to znervózňovať preto mi viete dať nejaké normálne vysvetlenie 🙏🙏
Téma "cudzie vlasy v dome" tu už bola. Nedopadla dobre. Koľko rokov má syn? Ak syna vylúčime, tak ti z toho čo vychádza?
@mamamasama syn má 10rokov.Túto tému som nečítala ale predpokladám ako dopadla
Ak si k vam syn nevodi blond kamaratku co by si vedela .. tak si blond kamosku k vam vodi Niekto iny , ked nie si doma. Duchom vlasy nepadaju ..
A ako reaguje manzel, ked to doma hovoríš..
@ucholacik v zivote som nemala cudzie vlasy doma ale ked som mala psa tak jeho chlpi som mala hocikedy v ustach 🤓a kamosky nasli aj na sebe hoci sme sa po sebe nevalali tie hrdzave chlpi cestovali . Mozno si Niekto v skole dal synovu capicu a tie vlasy docestovali. Alebo tych mileniek je viac vzdy ina.
alebo chodi za slapkami a vzdy ma inu a donesie ich na sebe. alebo syn od spoluziacky, spoluziaka na obleceni.
@ucholacik nejazdite autom/autami v ktorom sa obcas vezie aj niekto iny? Z hlavovych opierok aj zo sedadiel na obleceni domov mozete priniest cudzie vlasy a tie potom padaju kade tade a ziju si svojim zivotom (staticky elektricky naboj)...
,,Robila som praženicu a v nej bol dlhý čierny vlas." Zaujimave.Akej farby mas ty vlasy?
V hrncoch? Hádam si nemyslíš ze by milenka ešte po sexe aj varila 🙂.
Podľa mňa to syn nosí domov zo školy. Keď manžel nerieši a ničím nie je podozrivý, tak snáď to časom prestane. Alebo si namontuj aspoň na chodbu kameru.
Veru, bola už taká téma, autorka nachádzala vlasy v sprche🙃 a manžel ani nezapieral, bol rád, že na to konečne prišla..
@macatt hmm a ako sa ma? Skončila na psychiatrii ci kde hospitalizovana...
@sickynickyobsadene bola v celku v pohode s malým baby, on mal byt kdesi..ona nachádzala vlasy v kúpeľňi..
@ucholacik Duch, milenka, návšteva, bábiky?