Cudzie vlasy v dome

ucholacik
30. jan 2024

Ahojte.Poslednú dobu sa mi dejú doma divné veci . Nachádzam v dome cudzie vlasy.Najprv pri vysávaní som našla v synovej izbe na koberci dva dlhé blondaté vlasy.Reku ok.Neskôr som našla znova v jedle.Robila som praženicu a v nej bol dlhý čierny vlas.Riad bol samozrejme čistý.A dneska opäť varil manžel , ktorý vlasy nemá strihá sa dohola a našiel syn asi 5 krátkych vlnitých blond vlasov.Ja mám čierne a krátšie nad plecia takže ani jeden vlas nemohol byť môj.Začína ma to znervózňovať preto mi viete dať nejaké normálne vysvetlenie 🙏🙏

koniarova
30. jan 2024

@ucholacik Duch, milenka, návšteva, bábiky?

ucholacik
autor
30. jan 2024

@koniarova to napadlo aj mňa. 😂😂 Bábiky nemáme doma.Navšteva bola ale nie v hrncoch .Duch môže byť 😂😂a milenka ?????to by sa tu muselo striedať ako na páse

mamamasama
30. jan 2024

Téma "cudzie vlasy v dome" tu už bola. Nedopadla dobre. Koľko rokov má syn? Ak syna vylúčime, tak ti z toho čo vychádza?

ucholacik
autor
30. jan 2024

@mamamasama syn má 10rokov.Túto tému som nečítala ale predpokladám ako dopadla

miadi
30. jan 2024

Ak si k vam syn nevodi blond kamaratku co by si vedela .. tak si blond kamosku k vam vodi Niekto iny , ked nie si doma. Duchom vlasy nepadaju ..

ucholacik
autor
30. jan 2024

@miadi ale prečo ich nachádzam v jedle..na zemi som našla iba raz ..a za každým sú tie vlasy iné

miadi
30. jan 2024

@ucholacik alebo mà syn nejake chlpate svetre a prilepia sa na ne vlasy spoluziakov ? Donesie domov a potom to z neho pada ( alebo z teba )

ucholacik
autor
30. jan 2024

@miadi syn je špinavý blondak teoreticky ako teraz rozmýšľam sa mohol hrať s vlasmi a popadali mu do jedla.Oukej ale ten dlhý čierny vlas v praženici a blondaté na zemi.Hm

enoula
30. jan 2024

A ako reaguje manzel, ked to doma hovoríš..

ucholacik
autor
30. jan 2024

@enoula úplne v pohode ,že nevie a nerieši

miadi
30. jan 2024

@ucholacik v zivote som nemala cudzie vlasy doma ale ked som mala psa tak jeho chlpi som mala hocikedy v ustach 🤓a kamosky nasli aj na sebe hoci sme sa po sebe nevalali tie hrdzave chlpi cestovali . Mozno si Niekto v skole dal synovu capicu a tie vlasy docestovali. Alebo tych mileniek je viac vzdy ina.

pralinka25
30. jan 2024

alebo chodi za slapkami a vzdy ma inu a donesie ich na sebe. alebo syn od spoluziacky, spoluziaka na obleceni.

madeincssr
30. jan 2024

@ucholacik nejazdite autom/autami v ktorom sa obcas vezie aj niekto iny? Z hlavovych opierok aj zo sedadiel na obleceni domov mozete priniest cudzie vlasy a tie potom padaju kade tade a ziju si svojim zivotom (staticky elektricky naboj)...

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
niekto2hy
30. jan 2024

,,Robila som praženicu a v nej bol dlhý čierny vlas." Zaujimave.Akej farby mas ty vlasy?

vilma7
30. jan 2024

V hrncoch? Hádam si nemyslíš ze by milenka ešte po sexe aj varila 🙂.
Podľa mňa to syn nosí domov zo školy. Keď manžel nerieši a ničím nie je podozrivý, tak snáď to časom prestane. Alebo si namontuj aspoň na chodbu kameru.

0evita0
30. jan 2024

@ucholacik snad nie milenka

macatt
30. jan 2024

Veru, bola už taká téma, autorka nachádzala vlasy v sprche🙃 a manžel ani nezapieral, bol rád, že na to konečne prišla..

sickynickyobsadene
31. jan 2024

@macatt hmm a ako sa ma? Skončila na psychiatrii ci kde hospitalizovana...

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
macatt
31. jan 2024

@sickynickyobsadene bola v celku v pohode s malým baby, on mal byt kdesi..ona nachádzala vlasy v kúpeľňi..

diaszoky
28. júl 2024

@ucholacik autorka ako si dopadla

ucholacik
autor
29. júl 2024

@diaszoky V pohode 😂😂😂😂vlasy boli kamarátky môjho syna 😂😂ale už sa na Tom len smejem,že som bola paranoidná 😂

rozkvet1
29. júl 2024

@ucholacik dat kamerky alebo baby kameru do miestnosti

rozkvet1
29. júl 2024

@ucholacik pozri sa do jeho auta tam toho nájdeš určite viac. Pardon ale v živote som si doma nenašla iné vlasy

ucholacik
autor
29. júl 2024

@rozkvet1 auto riadim iba ja a chodím na ňom iba ja 😂😂takže moje podozrenia zmizli....

diaszoky
29. júl 2024

@ucholacik chvalabohu😉