Cudzí vlas v aute

28. júl 2024

Baby, nesmejte sa mi, ale dnes pri upratovaní auta som našla na zadných sedačkách dlhý červený vlas. Môj ani nikoho z rodiny to byť nemôže, keďže ja mám vlasy kratšie hnedé a rodina skôr tmavé až čierne. Prídem si už ako paranoidná ale myslíte, že to dačo znamená? Muž sa nespráva nijako podozrivo. Mobil si neskrýva, chodí domov ako stále, už som sa ho na to aj opýtala ale povedal, že nikoho neviezol s takými vlasmi. Ale mne to akosi stále nedá.

kacena4
28. júl 2024

🤦

martinmmartin
28. júl 2024

A zajtra tam bude vozit holohlavu.....

ivka225
28. júl 2024

Je veľa možností, aj úplne nevinných ... vietor cez otvorené okno, vlas mohol byť na nejakom predmete, položenom na sedadle ...

zooeynka
28. júl 2024

Mate deti? Vlasy z babiky vasho dietata?

stellarstar
28. júl 2024

Stačí ze si niekde bola a tie vlasy si mala ty na sebe a takto sa to dostalo do auta, alebo deti alebo manžel

martinkatinka
28. júl 2024

Hladaj dalsie a uvidis 😉

sara07
28. júl 2024

kludne mohol mat niekto na svetre, tričko a preniest do auta
pruser by bola naušnica

ukgirls
28. júl 2024

omg to vazne?

jaskolka
28. júl 2024

Bábiky detí? Dcéra minule sa hrala v aute s dlhovlasou blondavou barbie bábikou, keby to neviem, tirz nechápem, prečo je na sedačke tolko blond vlasov.😆Neviem, ci ju skalpovala, alebo len cesala.
Alebo na oblečení môžeš doniesť aj ty domov.

veronka1996
28. júl 2024

Podvádza ťa s nejakou ryšavkou. Ten vlas sa tam neobjavil len tak. Rozvod, niet inej cesty!

lenka.25
28. júl 2024

Všetky ste tu hrdinky , ale myslím , že väčšina z vás by sa nad tým minimálne zamyslela .
Ale ako píšu baby vyššie , vlas sa tam mohol dostať úplne inými roznymi spôsobmi , než že má tvoj muž milenku .

autor
28. júl 2024

Snažím sa na to prísť ale v našom aute dieťa nebolo, nemôžme mať deti. Muž akurát odišiel a ja som nenápadne kukla do jeho rupsaku z posilky a na použitom uteráku som zas objavila tento vlas. Ja sa asi zbláznim, čo mám robiť?

dominikamacakova
28. júl 2024

Ak je to pravda, že si našla druhý tak je to asi jasné 🤷

danyelia
28. júl 2024

Pravdepodobne má ryšavú milenku...a v posilke ani nebol 🙄 Skontroluj aj trenky, časom nájdeš vlasy aj tam. Skús ho raz nenápadne prekvapiť, keď bude zase v ,,posilke, nadčas v práci, s kamošmi,,...

martinkatinka
28. júl 2024

A zase iba jeden?

jenny224
28. júl 2024

Neviem, čo sa tu niektoré chytáte za hlavu. Bola tu neslávne slávna diskusia, kde vlas v sprche bol milenkin...snáď to teda nebude aj tvoj prípad, aj keď aj druhý vlas je už... No...

autor
28. júl 2024

Určite to s ním bude preberať ale čo mu poviem? Našla som ďalší vlas, vysvetli mi to.

maminkadeticiek
28. júl 2024

No ak su dva,na roznych miestach...uz to nevyzera pre muza dobre.Teraz bude velmi opatrny.Asi by som ho prestala spivedat a zacala patrat.

zafir01
28. júl 2024

Tak ako ,ty si poznáš svojho partnera lepšie snáď.
Ale inak tá diskusia by mohla.zacat ....
Počuj zlato . Nedávno ma zastavila v obchode taká žena , červené dlhšie vlasy ...," a nasledovala by dlhá pauza a ten výraz v chlapovej tvary by ti už veľa.povedal 🤔🧐

marca12
28. júl 2024

Necakaj,ze sa prizna. Namiesto spovedania si ho vsimaj a hladaj dalej dokazy.

januska12323
28. júl 2024

Povedala by som, že tá posilka asi nebude vykonávaná vo vertikálnej polohe.

jarnajar
28. júl 2024

Nepýtaj sa ho, pravdu nepovie a do budúcna bude akurát opatrnejší. Ak si pripravená zistiť pravdu, tak ešte otázky neklaď, ale všímaj si ho a veľmi pravdepodobne čoskoro zistíš viac.

liv1
28. júl 2024

Ak ho budes konfrontovat, zacne si davat len vacsi pozor. Ziadny chlap sa neprizna

ibatanecnica
28. júl 2024

Ved mu nakukni do.mobilu. pozri aj medzi blokovanymi kontaktami. Whatsup a pod. Smsky. Moznosti je vela

blonde_bella
28. júl 2024

Čo si sa zbláznila?
Nie, nehovor nič.
Zbieraj dôkazy.
A potom si ešte ujasni
Ak ťa podvádza čo spravíš?
Dobre si rozmyslí, nekonaj emocne

autor
28. júl 2024

Ďakujem máte pravdu teraz za mňa hovoria skôr emócie než rozum.

ibatanecnica
28. júl 2024

@blonde_bella presnenajskor treba mat dokazy. Ak to teraz na neho vyblafne bude si davat pozor.

anos18
28. júl 2024

Ja som tiež taká povaha,že by som zbierala dôkazy a potom to na neho vybalila, keby niečo zistím

autor
28. júl 2024

Teraz ma napadlo, že by som mohla nakuknúť do jeho počítača. Určite to má spojené aj Facebookom a Instagramom. Skúsim to tam troška preliesť či dačo nenájdem.

megg1
28. júl 2024

mozno s niekym cvicil, alebo tam stretol niekoho koho pozna a hodil domov, ak je to nejaka znama a nechcel ti to vysvetlovat, lebo by prislo xy otazok a neverila by si mu