Čudné správanie chlapa

23. jan 2021

Dobry vecer, prosim poradte mi stretavam sa s muzom a stretavame sa spolu pol roka a je skor pasivny. mam pocit ze ho skor uhanam ja ako on mna a vadi mi to on aj ked mi napise a dohodneme si stretko tak chce aby som ja prisla za nim. nebyva sam byva s mamou a ma 33 rokov, chodim k nemu aj ked je jeho mama doma. byvaju v mensom byte. skor ked som chodievala k partnerom ktori byvali s rodicimi tak sme boli mladsi a nebolo to take cudne ako teraz v nasom veku. ako by ste to vnimali vy? stve ma, ze chce aby som za nim viac chodila ja. nebyvame v rovnakych mestach a chodim za nim autom alebo busom.
dalsia vec co ma mrzi ked piseme tak aj vtedy je pasivnejsi a utiahnutejsi neviem co si o tom mysliet ako keby sa boji. mam zle zazitky z minulosti a byvali partneri sa podobne spravali a boli skryti homosexuali s cim sa neskor priznali. je to nejaky novodoby trend, ked chlap chce aby za nim dievca jazdilo aj pisalo a dodava si tym sebavedomie alebo tiez moze byt skryty gay kedze toto asi typicke muzske spravanie nie je???

zooeynka
23. jan 2021

Ty byvas sama?

elizabet173
23. jan 2021

Nie, novodoby trend je, ze dievca akceptuje to, aby jazdilo za muzom a este do maleho bytu, v ktorom byva jeho mama. Ved mu povedz, ze neprides a vybavene, A neuhanaj ho, aky to ma zmysel? Mat chlapa za kazdu cenu? Hocijakeho? Ved vidis, ze z teba nie je paf, ani ty z neho, tak na co to silis?

denden77
23. jan 2021

aku ma pridanu hodnotu, ze mas potrebu toto robit? 😁

deedol
23. jan 2021

ty si mala viac ako jedneho frajera, z ktoreho sa vyklul homosexual? neverila by som, ze je to mozne.

dzulli1980
23. jan 2021

Mne stačilo prečítať si, že má 33 rokov a žije s matkou ... podľa mňa totálne nepoužiteľný do partnerského vzťahu.

marcellka32
23. jan 2021

Nešla by som za ním, až kým nepríde on....a ak nepríde, tak by som sa ani neozvala..pochop, že chlap, ktorý ťa má rád a chce byť s tebou príde aj na bicykli či busom... znies veľmi dostupne, preto sa ani nesnaží ťa dobíjať, veď nemusí, ponúkas sa mu na podnose

0silvia0
23. jan 2021

ved za nim nechod a mas vybavene. Ked ta chce, nech sa snazi on...

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luccija
23. jan 2021

Asi mu mama nepovedala, ze ma ist za tebou🙂preco mu nepovies preco nepride?su chlapi, ktori su tutmaci za to, ze si mala geja tento nemusi byt....tak bude to nepriebojny utiahnuty typ taky Ta aspon nebude bit a sekirovat🙂ty kde byvas?do kina, restauracie sa neda ist, tak kde mate byt?

autor
23. jan 2021

@denden77 neviem ziadnu najst ked to napisem takto napriamo a nepekne tak co sa tyka jeho muzstva je skor podpriemer a zrejme z toho ma komplexy

luccija
23. jan 2021

@viestta su rozne pripady moj sused byva s mamou ma 35 r, lebo mama je po tazkej chorobe a ziju len oni 2 nemozeme vediet co je za tym.

sapetka
23. jan 2021

Ak si na tom tak zle tak v tom pokracuj.. uhanat sa za chlapom a este za nim aj cestovat.. pricom 0bodov chlap podla tvojho popisu. a najvacsi gol mamka v obyvke a vy v posteli😁😁🤪craazy

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sapetka
23. jan 2021

@viestta ale ono to je v podstate chyba rodicov

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lavender273
23. jan 2021

Zhrnme si to, je pasivny 33 rocny mamlas zijuci s mamkou v malom byte, a s malym pipikom. A preco ho uhanas vlastne?

sapetka
23. jan 2021

@viestta no v podstate ked su tal vychovani su to chudaci lebo neboli vedeni k samostatnosti. Preto su to taki mumaci ako pise autorka

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
23. jan 2021

my mame este ten problem ze obaja byvame s rodicmi on byva s mamou v malickom byte v meste ja byvam vo velkom dome na dedine, u nas je vacsi priestor nebyt tak na ociach ako ked ja idem k nemu a naozaj vo vedlajsej miestosti jeho mamka. neviem ako by sme to mali riesit aj do buducnosti kde sa stretavat, jemu je lepsie ked ja pridem za nim on sa asi u nas neciti velmi dobre. ale kde sa mame potom stretavat? napadlo ma ze ak budeme chciet prespat tak niekde v hoteli jedine lebo tam bude sukromie.

sapetka
23. jan 2021

Vezmite si podnajom? Ste dost stari na to aby ste nechali rodicov zit a zili si svoj zivot

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
23. jan 2021

@lavender273 ked som sa ho pytala preco nejde byvat sam povedal mi ze hypoteku si brat nechce sam lebo to by bolo velmi narocne prenho sameho.
k tej druhej veci, tu si myslim ze ma z toho velke komplexy a asi sa za to hanbi a mozno preto stale odomna chce aby som ho tak dobyjala

lubiss
23. jan 2021

a taky ti je naco :D este aj podpriemer ako pises zrejme si s nim moc neuzijes a to je o com taky vztah - teda skor nevztah lebo ocividne keby nepises a neprides ty tak ta ma na haku

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marcellka32
23. jan 2021

Len nám nepíš o mesiac, že si s ním tehotná 🤦

majkeel
23. jan 2021

Zatial si popisala majetkove pomery - mate ich rovnake, obaja byvate u rodicov. Ze je utiahnutejsi a skor ty cestujes za nim ako on. Mozno sa neciti u vas dobre, tazko povedat Nepises ziadne jeho dalsie povahove lkriteria - je vzdelany, ma pracu, ma zaujmy, ma rad deti,.... ? Alebo sedi doma, necestuje, nema konicky, proste clovek knedla. Zatial to nie je ziadne no go.
Submisivny, ci skor nerozhodny muz nie je az taky zly vyber, da sa tvarovat, aj za cenu, ze ho musis do vela veci dokopat. Horsie je, ked si zena najde dominantneho frajera a myslis si, ze si casom podriadi, prevychova. ... a skonci s 2 detmi spät u rodicov.
Zalezi skor na tom, ci mas vobec na vyber. Ako daleko od seba vlastne byvate? Skor by som videl problem, ze by sa branil ist do spolocneho podnajmu. Spolocnu hypoteku riesit po pol roku chodenia je blbost.

leeo
23. jan 2021

@lavender273 😂👍

mlska19
23. jan 2021

@sapetka Aj moj muz byval do 34 rokov s rodicmi.Ked sme spolu zacali chodit,v momente sme sa nastahovali spolu.Predtym mal frajerky,ktore bud byvali velmi daleko (400km) alebo s rodicmi.Je to poznat,napriklad si nikdy nepral ani nezehlil pradlo,ale strasne mudroval,ako ma byt ozehlene (lebo mamicka byvala zdravotna sestra to mala vzdy tip top). Za tych 10 rokov sme presli dlhu cestu,porobi kopu veci na dome aj v zahrade,ale nieco tam z toho casu v mamahoteli stale zostalo.Mame vsak znameho,ktory ma 52 rokov a mamahotel nonstop,je to az komicke,ako hovori,ze spava v "detskej".Pre zeny je vztah s nim vzdy katastrofa.Suhlasim,ze je to chyba rodicov,najma tam byva z nejakeho dovodu prilis upnuta matka na syna (v pripade mojho chlapa to bola strata matkinho prveho syna v detskom veku,v pripade znameho strata manzela,ked bol syn tinedzer).

luccija
23. jan 2021

Tak ste sa nasli🙂bol uz vobec u Vas doma?ci len dedukujes, ze by sa tam necitil dobre.
Nemam rada skatulkovanie chlapov, ze je tutmak, lebo neplati hypo...aj autorka je doma u rodicov....ono nie vsetci su manageri IT technici s dobrym platom. a asi doteraz nemal potrebu riesit hypo, ked nemal vztah.Mozno je mama na dochodku a takto aspon rozdelia vydavky...a mozno to bude typ chlapa, ktoreho budes musiet nenapadne viest a posuvat