Čomu ste sa začali venovať po rozchode? Ako ste obzvláštnili tie dni? 🙂
Normálne, chodila do práce a venovala sa hobby a svojmu životu
Sebe...práca, vylety, oddych , filmy, knihy, škola ...
Tiež každý deň do práce, venčila psa ako predtým
Asi vždy som začala trošku viac ťahať von kamošky, na rôzne aktivity 😊
Viacej som sa začala venovať sebe má kamoškam
Po poslednom rozchode, budu to 4r a bolo to pred vianocami, som nakomplet vyzdobila cely dom, porobila vence kamaratkam a rodine a nasavala som vianocnu atmosferu s tatranskym cajom 😅😅😅
Sebe.Je na to aj dobrá jedna kniha 8 pravidiel lásky.Mne pomohla.Je určená na všetky obdobia pred,počas,po vzťahu. Dobre a rýchlo sa číta.
Začala som si užívať, ze žijem sama a mam veľa času. Stretávala som sa denne s kamarátkami, chodila skoro každý deň fitko, joga, každý deň som sa venovala psovi dlhe prechádzky, urobila som si súkromný kurz Business angličtiny, chodila s babami do mesta, na welnes a sem tam na rande. V podstate som za to obdobie stihala viac ako za desať rokov predtým 😄
Sebe. A uchovala som si tento zvyk aj teraz, a to uz mam skveleho manzela a dieta. Len ked uz citim, ze sa vo mne hromadi prilis vela emocii a stresu, vypustim paru. Mozno by som to mala robit priebezne a nie, ked uz zacina byt zle, ale takto mi to vyhovuje. To si potom davam castejsie hodiny alebo dni pre seba, kludne idem sama na kavu, obed, cvicit, plavat, do kina. Rada sa vozim len tak autom a rozjimam pri tom. Dobija mi to baterky. Ale ja som fakt tazky introvert a ked mi ide pritomnost ludi hore krkom, takouto formou sa proste "odfiltrujem". 🙂
Ziadna nemate decka?
📌📌📌