Čo znamenajú moje zvláštne sny ?

19. nov 2019

Ahojte, mam take zvlastne sny. S muzom sme spolu uz 7 rokov, je to moj prvy vztah kde som naozaj spokojna, velmi ho lubim. Cely nas vztah je velmi harmonicky a znamena pre mna velmi vela, kedze moje rodinne vztahy nie su velmi idealne, vlastne mam iba jeho. Ale mam take zvlastne sny, ze v tom sne neviem o tom ze existuje (nedokazem si na neho spomenut) a som bud single alebo s niekym inym. V tom sne som velmi nestastna. Vzdy je to ine prostredie, iny ludia, ktorich poznam ale aj nepoznam, ale ten vyznam je vzdy rovnaky. Deje sa mi to uz roky, opakuje sa to parkrat za mesiac. Mimo snov mam strach, ze sa mu nieco stane ked niekam ide. Zazil to uz niekto? Co to moze znamenat?

sadkoni
19. nov 2019

Ja si myslím, že je to o tom, že sama bojuješ so strachom, že ho raz stratíš, je to normálne, skús sa ukludniť, sny nemusia niič znamenať, je to o tom na čo myslíš a čo prežívaš..

mareka49
19. nov 2019

Miluješ ho a nechceš ho stratiť. Nevieš si život predstaviť bez neho..
Asi to by som povedala

atreyu
19. nov 2019

nič to neznamená, len ťa to podvedome trápi, že o neho prídeš...mne sa dlho snívalo, že prídem o psa, potom, že nezmaturujem a to som už mala po mature...a iné veci, vždy sa mi sny opakovali o niečom čo ma trápilo...a je to tak do dnes...

tumira
19. nov 2019

znamena to asi to, ze si proste spokojna v tom vztahu, ze sa citis dobre vo vztahu s nim a proste sa bojis, ze o neho prides, ze sa nieco stane. to je podla mna normalny strach o cloveka, ktoreho milujes a nevies si predstavit zivot bez neho

bubalea
19. nov 2019

Mozog sa snaží v spánku riešiť to čo nás trápi, takže logicky sa bojíš toho, že ho stratíš ale nemusí to absolútne nič znamenať do budúcnosti ak sa bojíš toho

kittykat22
19. nov 2019

a nebude to preto, lebo sa podvedome bojis, ze keby si stratila muza - tak na tomto svete ostanes uplne sama? Mas dobre kamaratky, kamaratov - priatelov? Z toho sna by som povedala, ze tvoje stastie stoji a pada na muzovi. Mas aj vlasne sny/ciele/plany/kamaratov - mimo vztahu?

h2
19. nov 2019

Ahoj, mne sa takto celé roky po skončení VŠ snívalo, že musím ísť na skúšky, že ešte stále chodím do školy. Neskôr som síce aj v sne "pochopila", že už mám školu skončenú, ale aj tak sa mi snívalo, že nejaké skúšky si aj tak musím dorobiť. Mala som tieto sny casto, boli nepríjemné a trvalo roky, kým samé od seba prestali. (Kým som do školy naozaj chodila, nikdy sa mi nič také nesnívalo.) Tak som Ti síce neporadila, ale aspoň Ti želám, nech Ti tie nočné mory skončia a nech ste s mužom šťastní.

cacianka
20. nov 2019

aj mne.dlhe roky po skole sa mu snivalo som sa ocitla v triede a zistila ze nemam veci skolske ale napr.bielizeň.ze ide písomka a to sme nepreberali.
Ze idem niekde s muzom ale vyzeral uplne inak a bola som ako v inom zivote.
Alebo sa mu zacal sen vo chvili ked som sa viezla v elektricke a išla som vystupit v centre a od pása dole som bola uplne holá a vystupila som rovno pred bankou.
Tiez som zacala snivat ze som na 5-6 poschodí a stoja len podlazia a obvodove steny, schodiska zbúrane, a osamely dom 500m okolo.....