Dievčatá, čo by sme mali zobrať otcovmu priateľovi, ktorý je v nemocnici? je po mozgovej príhode, dcéra môjho otca upozornila, že nás možno nebude ani poznať....S prázdnou rukou sa nepatrí prísť....Otec navrhuje kvety, mne sa to zdá o ničom.... Čo by ste poradili?
@deti95060810 kvtey? a tie akoze na co mu tam budu?a tie sa tam ani nemozu nosit. Ak je este na jiske, tak tam mu toho moc nemate co doniest. Mojmu starkemu, kt bol tiez po cievnej mozgovej prihode, sme nosili tie mineralky s tym sosacikom a dzusiky. a hlavne ci tam ma nejake pyzamo, alebo aspon tričko s dlhym rukavom, ponozky ciste, zupan, uteracik, vreckovky, aj vreckovky vlhčene. A ak moze jesť nejaky sladky jogurt, termix alebo nieco take...
a este raz kvety su v nemocnici prisne zakazane.
kvety sú zakázané,vyhodia ich,zoberte džús,banany,detsku výživu,časopis na čítanie /aspon obrázky pozrie/
@evkakorcek už nie je na jiske, už je na bežnom odd.
kvety do nemocnice isto nie - to tak v americkom filme... zoberte vody, ciste uteraky a pyzamo, mozno 1-2ks ovocia. nieco na citanie, maskrtu ak ma take rad - zalezi na jeho zdravotnom stave... nie je mozgova prihoda ako mozgova prihoda...
Ciste uteraky, pyzamo, tricko, to hadam nie, ved o to sa postara jeho najblizsia rodina. Ovocie, dzus alebo mineralku, casopis.
ovocie, možno nejaký časopis, ak je schopný si niečo pozerať. servítky, nejakú tú kavičku džúsik, fakt záleží akio na tom je
Take tie 7dcl minerálky so sosacikom, aby sa mu lahko pilo. A kvalitnú cokoladu