Čo vás čakalo doma po príchode z pôrodnice?

lubikan
7. máj 2013

Stalo sa niektorej z vas,ze po prichode s babatkom domov,ste museli upratovat bordel po muzovi a z jeho oslav dietata z celeho tyzdna,zatial,co ste boli v porodnici??Bez kytice,privitania?

mircalla
7. máj 2013

Necakala ma ani kytica, ale ani neporiadok.....to by ma asi trafilo

stanislavao
7. máj 2013

tak toto nie. akoze jasne, ze nebol taky poriadok, ako ked som doma, ale vramci svojich zrucnosti bolo upratane, poriadene a tyzden bol doma a pomahal mi. ak by som nasla riady za tyzden spinave, tak to by bol iny "bordel", co by som spravila. Kytica tiez nebola, ale to som neriesila. hlavne, ze sme boli doma.

moni244
7. máj 2013

kytica nebola, ani nakúpené, ale v ten deň došla aj moja mama a všetko sa stihlo ale bordel nebol, na to je on háklivý

danjelca
7. máj 2013

lubikan to je silná káva..

zuzanockamt
7. máj 2013

doma ma cakal bezny standard, v ramci moznosti upratane, riad umyty, nakupene podla mojho zoznamu ... kytica bola uz v porodnici - a to som ho dorazne upozornovala, ze ziadnu nechcem 😀

matuskova003
7. máj 2013

stalo sa mi iba jedno , prisla som domov, neskutocne sa najedla dosýta ,rozviazala som z perinky svoj uzlíček a vzala do naruče, dala vedla seba na velku postel kde sme lezali aj s mm vedla neho a neveriaci sme krutili hlavou , že to už mame za sebou, že už je pri nas že je zdravy ,vonavy a je iba iba naš 🙂 nepotrebovala som kyticu , nič ... to bolo nepodstatné 🙂 radost na duši že všetko dopadlo ako malo bola silnejšia ! 🙂

20lenka13
7. máj 2013

Ja mám asi poslušneho manžela. Kyticu priniesol hneď do pôrodnice a za obidve dcérky som dostala krásne náušnice. Co sa týka poriadku v ramci možnosti upratane.

majka99999
7. máj 2013

Nie, sice ani kytica, ale dobre jedlo ma cakalo. 🙂

inffinity
7. máj 2013

sice bez kytice ale uklizené, nakoupené, vyprané 🙂

michaelamilan
7. máj 2013

Mňa doma čakal obedík a poriadok......kytičku som nedostala, ale tú dostávam každú chvíľu......mno keby mám doma bordel po zapíjaní, tak ho asi uškrtím 😀 aby som ubolená ešte musela poňom spratávať!

adri2211
7. máj 2013

na moje prekvapenie ma cakal vramci draheho moznosti poriadok, riad poumyvany, povysavane a hlavne plna chladnicka. na moje prekvapenie, pretoze tych 5dni, co som bola v nemocnici podla mna vkuse oslavoval 😉 kyticka nebola, ale ani nechybala.

sosovica
7. máj 2013

Necakalo ma nic bohuzial som slobodna mamina trocha som si poplakala ked som tu na MK vydela tie krasne albumy po prichode domov co im spravi manzel prekvapko...ale ja to kazdej zelam aj ked ja som to nezazila....ale aspon som bola stastna ze sme s uzlikom mojim domka 🙂

smalova
7. máj 2013

Mňa čakala doma nová podlaha v chodbe a keď som otvorila dvere na našej spálni tak plná izba balonov 🙂 vydržali v nej dosť dlho aj zo pol roka asi ich manžel dobre nafúkal po oslave narodenia nášho drobca 🙂)

aduskatt
7. máj 2013

mna nova dlazba, gauc v izbe, poriadok, oblozena misa a mama na tri dni na vypomoc....🙂 a vobec si nepamatam, ci aj kvety🙂

darinkazv
7. máj 2013

mňa po oboch pôrodoch čakal po príchode domov dosť dobrý neporiadok, žiadna kytica, nič. ako keby som mu neporodila práve to najkrajšie, čo ho v živote stretlo. ako keby to nebolo nič výnimočné. takže druhý deň od príchodu som pekne šup šup riadila, aby moje babuliatka boli v čistom prostredí ☹

lienkafoj
7. máj 2013

Doma bolo upratane v ramci normy (asi oslavoval vonku v senku) ale postielka nebola poskladana a prave domaloval kuchynu - tak boli stolicky na stole a stol mimo. Ale na to som sa vyprdla bola som rada ze som doma ziva a zdravaa so zdravym babom ( vivat nase zdravotnictvo )

rora
7. máj 2013

@sosovica vobec nesmut, aj take ktore doma niekoho maju tak vela z nas doma necakalo nic,mozno tak sklamanie... moj si myslel ze som v porodnici tych 5 dni bola asi na welnes pobyte, takze nemal potrebu ma po prichode setrit a dal mi to vyzrat ze som si dovolila tam len tak lezat... tj. cakal ma v dreze vsetok riad za tych 5 dni, kos na pradlo plakal co v nom bolo smradlavych veci... podlaha nepovysavana,na kobercoch natrúsene... milé slovo žiadne,pomoc ziadna... cize v tomto smere si konkretne ty "vyhrala".... 😖 @darinkazv u nas napodobne.... :(

fialkaa
7. máj 2013

upratane, kvety na stole, navarene, vsetko tip-top. vdaka mojej mame, pravdaze. (kvety kupil on, doniesol do porodnice, ale poslala som ich hned domov). s 6tyzdnovym syncekom som stravila jednu noc v nemocnici, vtedy tu uz pravdaze moja mama nebola, takze po navrate doma nebol ani kusok chleba, vsetko bolo tak, ako som doma nechala, ked sme uhanali do nemocnice. takze namiesto toho, aby som si dala sprchu a isla sa vyspat po 2 prebdenych nociach, som varila obed. keby to tak bolo po navrate z porodnice, neviem, neviem, vratila som sa so zapalom priedusiek a sotva som stala na nohach.

carrie4
7. máj 2013

po prvom bez kytice od mm (dostala som ružu od mojich starých rodičov, od babiny, ktorá tu už dnes nie je ☹ najsamviac si to vážim) , po druhom nádherná kytica ako hrom od mm a pri oboch vyglančený byt a navarené od mojej nenahraditeľnej maminky 🙂

beruska113
7. máj 2013

Mna čakal vždy poriadok na jednotku, navarene, po druhom porode aj vysmiaty prvordený. Kytica sice nebola, ale darček neskor to vynahradil. Jedine pohárov bolo akosi pomenej po oslave. Keby ma to napadlo, nachystám chlapom na oslavu horčičáky.

jasmika
7. máj 2013

ja som dostala ihňeď na pôrodnej sále náhrdelník, sestričky dostali Whisky 😀 (sľúbili sa so mnou trošku podeľiť aby som si lepšie oddýchla v noci - nakoniec som ja dve hodky nasucho ležala na lehátku a ony sa chicotali na sesterskej izbe.. joj a vtedy to bola strašná noc..fakt by mi bodol panáček na tie bolesti... 😀 No kyticu som nedostala..a bývali sme s maminou..tak upratané bolo ako vždy... 😀DD Ale aj mňa by vytočilo keby som prišla do rozhádzanej izby... tie naše súkromné dve..ktoré máme iba svoje boli upratané aj perinky vyvetrané...

kattrin5
7. máj 2013

Ja som mala napis welcome a vsade baloniky🙂 bordel by ma asi moc nepotesil😉 a vlastne muz nemal spravit kedy lebo bol celu dobu so mnou v porodnici🙂 aj s nami spal

vinifred
7. máj 2013

..ja mám perfektného manžela..ten sa ani neopil...🙂

mirkave
7. máj 2013

Muza ma poriadkumilovneho,takze som sa vratila do super extra cistuckeho bytu.nehrozi,aby zapijali s partakmi u nas doma.oba razy boli v krcme......

bronia13
8. máj 2013

U nas doma mi sestra trosku poupratovala byt a potom mi donesla domov orchideu a urobila tatarak (moj oblubeny ale cez tehotenstvo sa to nema jest tak preto) a manzel nic do kopy lebo cele 4 dni bol s nami v nemocnici aj tam spaval s nami a pomahal mi s drobcom, ked sa narodila mala tak bol s nami non stop v nemocnici tak isto (okrem 2 dni prace) takze od neho ma ziadne prekvapko necakalo ale stacilo ze mi pomahal s detmi v porodnici kedze som mala cisarske porody 😉 😵 okrem kojenia 😀

mamavera
8. máj 2013

u nás boli tiež búrlivé oslavy s priateľmi manžela, ale keď som prišla z pôrodnice tak ma čakal dokonale poupratovaný byt vrátane prezlečeného posteľného prádla, všetko voňalo čistotou, tak som si mohla vychutnávať naše najväčšie šťastie.

marianka0101
8. máj 2013

nečakala ma kytica, ani výzdoba ani darček za pôrod... ale bol poriadok... teda ak to tak môžem nazvať 🙂 očami mm bolo priam vyluxované 🙂 ja si síce poriadok predstavujem inak, ale viem že sa namakal a dal zo seba všetko 🙂

anda2
8. máj 2013

nečakala ma kytica, a upratané len tak naoko, najviac ma dojalo ked išiel večer na stolný turnaj a zavolala mi svokra, že chudáčik mal ťažký ťýždeň tak sa potreboval odreagovať, nič moc uvidíme či sa dačo zmeni

huxy
8. máj 2013

no mňa doma nečakalo nič.teda muž mi doniesol keď prišiel pre nás, bomboniéru.ale ani kytica,ani nič iné.ale zas nebol ani neporiadok.jáj,a vlastne čakal nás doma kočík,ktorý sme si predtým vybrali 🙂 ale peniaze naň som dala mužovi aj tak ja 😀 /niežeby ho on nebol vyplatil,ale ja som mala naň odložené peniažky už dlho dopredu,aj keď nebol drahý/

matozazzo
8. máj 2013

Pri prvej bolo upratane, ale ziadna kytica... :( patricne som mu to dala najavo, ale neskor mi to vynahradil inac (fakt super darcekom). pri druhej ma mali pustit az v sobotu, ale pustili ma o den skor, v piatok, co manzel necakal, lebo som mu to oznamila o 13 hod 😀 Akurat nam menili okna v splani a montovali vstavane skrine, no... bordel vsade a s malou sme boli v obyvacke... a vecer mal manzel kolegov z prace na grilovacke... 😀 Proste uuuuzasny navrat domov, nadavala som este asi 2 dni, myslel, ze pridem v sobotu do hotoveho, ze uprace a tak, no nevyslo 😀 A samozrejme, chladnicka prazdna... Ale utekal nakupit a aj kyticu priniesol 😀