Čo vám najviac pomohlo keď vás trápila dušička? Keď ste sa cítili osamelé, bez lásky a pochopenia, keď ste boli vyhoreté a bez energie? Pomohol vám beh, priatelia, rodina, psychológ, knihy? A hlavne teraz v tejto dobe, keď sme sa s našimi blízkymi veľmi stretávať nemôžeme. Premýšľam nad behom, chcela by som opäť nájsť samu seba. Ďakujem 🙏
ja som samonakopavacia. Ja sa zresetujem zasadne sama. Hudba do usi, dobra kniha, cvicenie, dobry film a je mi lepsie.
Psychológ a rozprávať úprimne, co mi je a ze to chcem riešiť. Viac pohybu, čerstvý vzduch, slniečko, kaslat na nepodstatné veci a radšej urobit nieco pre seba, nechať manželovi deti častejšie, rozhovor s kamoskou tu i tam...proste sa mat rada a myslieť na seba.
Les, pohyb, slniecko, terapie, meditacie.
Určite cvičenie. Ak máš rada beh. Choď behať uvidíš ako ti bude hneď lepšie. Ja som mala depku po pôrode. Od kedy cvičím lepšie sa stravujem je to obrovský rozdiel. Ak máš rada šport určite športuj. Ak je to niečo iné tak rob to. Spomen si čo ťa robili šťastnou a choď do toho opäť.
neurol
Lexaurin a slivovica ale to si asi nechcela pocut ze 😂😂😂
Cvičenie, behanie a niekedy môj pomocník na batérie. Behanie ale vrele doporučujem! V dnešnej situácii je to super relax a stretávam stále viac bežcov či skoro ráno alebo večer.
Zvieratko.
Napísať svoje myšlienky, pocity na papier, vyplakať sa a sľúbiť si že od zajtra sa ide odznova a bez smútku.
Slnko, cvicenie, psycholog.
nech mi je čokoľvek, ke´d sa pozriem na svojich psov som hneď niekde inde 🙂
Najprv by som chcela vedieť či máte partnera . A ako dlho pretrváva vás stav. Každý niekedy máme pocit vyhorenia. A Mne osobne pomáha bech na čerstvom vzduchu dobrá hudba . Horúca sprcha. A som fit. No ak to vaša dušička bolí dlhšie asi máte nie ste s niečím spokojná a telo vám dáva najavo že niečo nie je v poriadku. Treba si sadnúť a popremýšľať čo by to mohlo byť.
Mne určite šteniatko 🐶. Aj keď je to riadna potvora a male zúrivé, no je to naše zlatíčko. Najlepšia terapia 😉
Moja láska - moja druhá polovička ❤️