Stretávam sa so zenou (som muz) tri mesiace. Vzdy ideme von, len keď to navrhne ona - nikdy nie, keď ja. Vzdy sa jej musím prispôsobovať casovo ja a rozpätie časov v ktorých sa stretávame, je zvlastne. Takmer vzdy už chce byt okolo 20tej doma a niekedy nemá problem byt aj do 3tej rana so mnou. Čiže z extrému do extrému. Volal som ju ja predĺžený víkend - nešla. Volal som ju na dovolenku - nešla. Chcel som, aby sla so mnou na oslavu mojej mami (nepoznajú sa- chcel som ich predstaviť) povedala mi, zevraj nemôže lebo sľúbila kamarátovi ze s ním pôjde na svadbu. Nič vraj spolu nemajú ani nemali, ze sú len kamaráti. Ja som ho nikdy nevidel ani nič, takze neviem. Pred pár dňami mi napisala, ze bude lepsie keď sa prestaneme stretavat, lebo ze to nemá zmysel. Povedal som jej ze dobre, aj keď ma to uprimne veľmi mrzelo. Mám ju veľmi rad.. a na druhý deň v noci mi napisala spravu, ze to ľutuje a ze to tak nechce. Bol som rad. Opäť sme sa stretli, boli sme chvíľu spolu a od vtedy zase ignoracia. Nemá čas,.. nemoze ísť von (lebo únava, praca..) ženy poraďte mi, čo podľa vás naozaj v tom je?
Diky
Hra na viacerých frontoch podľa mna
Čosi tají
V pohode to nebude
Veď sa jej na rovinu opýtaj, či? ... môže byť vydatá resp. mať frajera, môže mať nejakú vážnu chorobu, ťažko povedať ... môj mladší brat sa tiež stretával s jednou kočkou, rovnaké správanie a nakoniec z nej vyliezlo, že má sklerózu multiplex ... na rovinu sa jej opýtaj, ak nepovie, ukonči to ... len budeš zbytočne mrhať svojou energiou ... lebo jej správanie v poriadku určite nie je ...
Kolko ma rokov?
@lindusss2016 25
@dzulli1980 pýtal som sa, vraj je len pracovne vytazena
Toto tá baví? Však s tebou cvičí ako s opickou na povrazku
Tiež si myslím, že to ma rozohrate na viacerych frontoch
Tomu neverím ... vo vzťahu, hlavne na začiatku, to takto nefunguje ... nenechaj zo seba robiť gašparka ... ukonči to, netráp sa zbytočne.
A koľko rokov ma ona?
neviem, co za tym je, ale vazne to s tebou nemysli. pravdepodobne jej to potom prislo len luto, ze by ste sa nestretavali vobec. asi ta berie skor ako kamosa
Ja som bola podobne nemastna-neslana pri randeni s mojím už manzelom na začiatku. Tiež som bola taká viac zdržanlivá. Možno sa len boji vzťahu.... Ten môj to našťastie so mnou teda na začiatku vydržal a už sme nakoniec 5 rokov aj manželia a máme 2 deti. Ale teda mali sme už viac rokov a som rada, že bol taký trpezlivý. Ja som bola vahava aj kvôli tomu,že nás dohodili. Zoznámili nás asi v októbri, cca od novembra sme sa začali stretávať, a až nejak vo februári, marci som to ja začala brať, že oka sme spolu.
@kiwi3 povedala mi že ku mne citi niečo viac🤷🏻♀️
Moze mat napr. dieta...
Bol si niekedy u nej? Vieš s kým býva?
clovek so zaujmom aspon co to napise, obcas sa aj stretne napriek unave...tato baba nema zaujem nebud opica na spagate ako bolo spomenute
Je to tzv. riadna pič.....
Nazyvam ich aj včelie kráľovné. Neznášam také ženy, nakoľko práve toto robia dobrým mužom.
Vykasli sa na ňu. Poznám chlapca, ktorý takto dobrovoľne funguje už štyri roky 🤦♀️ je to priserne vidieť. Nerozumiem absolútne takému chovaniu. Príde mi, že žijú z toho, že chlapa namotajú a potom sa len hrajú a robia dôležitými.
Nestracaj s nou čas
Tipujem to na manžela , ktoreho skryva...
Ak nie je vydata, nema dieta, ani partnera , moze byt ze je manipulatorka. V horsom pripade tie extremy mozu svedcit aj o hranicnej poruche osobnosti a od takej co najdalej
Skôr si myslím ze ta berie len ako nejaké rozptýlenie a čaká na niečo 'lepsie'. Len si tebou dvíha sebavedomie. Určite voči tebe nič vážne neciti.
@bosorka2302 ona je uplne normalna, ma v práci vysoké postavenie, na to že ma len 25 už ma niečo vybudované, mne to len príde že je karieristka… ale fakt neviem.
A co o nej vies? Vies kde byva, nieco o rodine, kde pracuje? Ale konkretne veci, nie ze ma vysoke postavenie a byva trepnem v Trencina 🤷
Nevie, co chce 😉 alebo to hra na viacere strany a vybera si
Nehnevaj sa na mňa, no si strašne naivný ... čím skôr sa spamätáš, tým lepšie ... neľúbi Ťa, len Ťa využíva ... keď má náhodu čas a nudí sa.
No.. neviem či by som jej verila pri takom správaní že má skvelú prácu s vysokou pozíciou 🤔
Ako ti píšu baby vyššie, tak nieco tají. Isto niekoho ma. Vydatá asi nie skôr tipujem ze hra na viacerých frontoch. A nemá to v hlave usporiadané lebo nevie co chce. Raz to chec ukončiť a potom ju to mrzí s takými ľuďmi ruky preč. Sú aj naladovy.
Žiadna vydatá žena, ani manipulátorka. Normálna (tipujem, že aj veľmi pekná a múdra žena), ktorá hľadá partnera a okolo nej nie je nič použiteľné. Stretla sa s Tebou párkrát, dala Ti šancu, ale cíti, že to nie je ono. Buď nie si fyzicky pekný podľa jej predstáv, alebo nedosahuješ jej intelektuálne kvality... Proste, necíti vo vzťahu s Tebou potenciál do budúcnosti aj keď jej nie si ľahostajný. Chce niečo viac, vie, že Ty nie si ten pravý, preto si Ťa nepúšťa na telo. Si len kamarát, možno s príležitostným sexom, ale necíti k Tebe to, čo by mala. Vráť sa z kratšej cesty, lebo napokon budeš nešťastný, keď stretne niekoho, kto ju naozaj očarí.
Vzťah ktorý tají alebo dokonca manžela.....