Dievčata,byvame s partnerom u mojej mamu,resp.on sa k nam nastahoval ked sme sa dali dokopy,pred nejakym casom prestal.pracovat,nema ziadny prijem,a da sa povedat,ze sa mu ani nechce robit.Ja sa s nim chcem rozist,ale problem je v tom,ze on nema kam ist.Vyhodili by ste ho? Alebo ho tu mam nechat byvat?
Vyhodiť, či ho chceš naďalej živiť?
Kde býval predtým?
@eperia u jeho matky,ale ta ho tam.uz nechce
@nenullienka ja na to ani nemam.aby som ho zivila,zarobim 600 e to akurat pre mna a moje deti
a prečo by si ho mala ty chcieť? Keď nepracuje, neprispieva, tak nech sa páči vypoklonkuj ho preč. Má u vás trvalý pobyt? Dom/byt patrí mame?
No povedz mu ze uz s nim nechces viac byt a davas mu mesiac napr aby si nasiel nieco ine. A kedze idu vianoce.. tak asi aby ich stravil uz niekde inde
Surovo bez pripravy by som ho asi nevyhodila. Normalne by som som mu oznamila ze sa s nim rozchadzas a davas mu max. mesiac aby si nasiel svoje byvanie. Alebo tyzden. To je uz na tebe. Viac ako mesiac vsak urcite nie...ale proste mu to vopred povedz, nech ma sancu si nieco najst.
Vyhodiť . Bez debaty . Zlutovat sa len nad tými ktorí sa snažia. On sa priživuje. Takze nabrat odvahu a šup šup tam odkiaľ prišiel . To tvoj problem neni že nemá kde bývať veď predtým keď ste sa dali dokopy tiež niekde musel žiť .
chudera tvoja mama. Namiesto toho, aby mala súkromie, si u nej s dvoma deťmi a ešte hentakého si prinesieš. No jasné, že vyhodiť. Čo ťa je po tom, že nemá kde bývať, keď jeho absolútne netrkne, že ho živíš.
@martina1201 ano ma trvaly pobyt a ano dom je mamin
@alexandraalexandrova uz som mu asi pred tyzdnom.povedala,ze ak si nenajde pracu,tak ma tyzden na to aby odisiel a stale je tu
Tak potom sa ho spytaj kedy sa stahuje. Ak sa bude hrat na hlucheho, zbal mu veci a vymen zamok...v pripade ignoracie to asi inak nepojde.
A prečo si hneď dával trvalý pobyt u teba?Nebolo to náhodou z vypočítavosti?
Ak ho nechceš tak nemôžeš ho nechať bývať k vám .. určite má.kde ísť .. keď ste sa nepoznali kde bol? Niekedy chlapi keď vypoznaju ženskú dobrotu a srdecnost vedia to niekedy využiť..áno chápem ťa nechceš mu zle aj keď ho už neľúbiš ..ale porozprávaj sa snim a určite sa nájde nejaký spôsob
@eperia trvaly pobyt nic neznamena...ja som si tiez kedysi menila kvoli uradom, aby som nemusela daleko cestoat ak budem potrebovat nieco vybavit, nebola v tom vypocitavost. Trvaly pobyt mu moze zrusit majitel domu kedykolvek, to je ten najmensi problem...
Trvaly pobyt nic neznamema, ten sa zrusi za 5minut. Len ho vypratat z domu bude tazsie, ak to nepojde inak. Zbalit veci, vymenit zamky a veci nechat pred dverami.
tak treba aby mama zrušila trvalý pobyt, pobaliť mu veci a ak nebude chcieť odísť tak zavolať policajtov. Môže ísť do útulku pre bezdomovcov, ak nemá kam ísť.
rozist sa a tvoja mama ho vyhodi, ved pises, ze byvate u tvojej mamy. VObec ta nemusi zaujimat, ze ho jeho matka uz nechce, je to dospely muz...ma sa vediet o seba postarat....iba teba a tvoju mamu vyuziva
Vyhodit. A ked si najdes dalsieho neprived ho k mame žit jedine spoločne byvanie riešit. A ked to nevyde vrarit sa k mame. Ale uz jej tam nenosit trudikov. Nie je to k nej fer.( sorry nedalo mi)
No keď chceš chovať priživnika tak si na najlepšej ceste
co chces akoze s nim robit? Ved nic z neho nemas, keby mal aspon snahu nieco robit, nejako ti pomoct. Takehoto cloveka sa zbav co najskor 🙂
ja nechapem, preco svoju mamu obtazujes so svojim partnerom a cudzieho chlapa k nej nastahujes. Myslis, ze ona nepotrebuje svoje sukromie?
@0silvia0 tak byvame tu aj preto,aby nebola v rodinnom dome sama a pomahali sme jej s poplatkami nakolko zaplatit mesacne 200 e 300 e dochodku by mala tazke
aha, ak vam to vsetkym vyhovuje, tak ok.
@0silvia0 vyhovovalo...uz bohuzial nie
Ja ked to tu obcas citam, tak pripadnu buducu manzelku nebudem hladat vo svete ale na Modrom Koniku.
A aké má kvality tvoj partner okrem toho že sa mu nechce robiť ?
Vyhodit jednoznacne tu lemru