Čo si myslíte o tomto vzťahu ?

1905iva
9. dec 2019

Aký máte nzor na chlapa vo vzťahu má ženu ,často chodí na mesengeri vraví jej že nič neskrýva a keď si ide k nemu sadnúť tak točí telefón aby nevidela či ide radšej na wc , váš názor?

laska201
9. dec 2019

Ze tieto debilne socialne siete uz znicilo a nici tolko vztahov ze az.a ti hlupaci co si ego mastia nad pismenkami .kam speje tato spolocnost.je to vsetko tak smutne.

brita7777
9. dec 2019

A co tam chodi na messenger ? Ved sukromie moze mat..nemusi mu pozerat do mobilu, ani ja to nemam rada. Zavisi od toho, co tam robi.

javorinska
9. dec 2019

tak nemusi to znamenat hned nic strasne, tiez ma narok na nejake sukromie. ty mu normalne davas citat co si pises s kamoskami a tak?

stela01
9. dec 2019

@1905iva mna by dosť urážalo ak by mi partner neveril .
Si neveríš či čo ?
A inak ak má niečo trápi , pýtam sa partnera ...

blondtana
9. dec 2019

Z vlastnej skúsenosti, keď toto chlap začal robiť, tak mal inú. Poznala som iných chlapov, kt. keď prišla správa, tak im ju partnerky pozreli a povedali, kto im písal a čo a naopak, chlap pozrel a zreprodukoval správu partnerke. Proste keď nemá čo skrývať, neskrýva a keď áno...

1905iva
autor
9. dec 2019

Tak ona sa ho pýtala ,vždy tá istá odpoveď ...ti je...be? Telefón na tichý režim ,odchody preč keď odíde do mesta a dobre vie že za bývalú

1905iva
autor
9. dec 2019

Tak by som ur ite telefón neotacala veď načo aj keď nič neskrývam ..môj názor

saluda
9. dec 2019

@1905iva nie je to správanie chlapa, ktory nemá čo skrývať. Kazdy potrebuje svoju dávku súkromia, ale zároveň si treba vo vzťahu vybudovať doveru a to sa robí inak.......

miskakyska
9. dec 2019

tá žena si akože ty .?..lebo ak áno,neviem prečo tu spomínaš stále tretiu osobu...ak nie..prečo Ta to trápi? 🙂

1905iva
autor
9. dec 2019

No nie ja ,no len sa pýtam aj na iné nazori ,či náhodou som není divná preto ako to vnímam

lennaa
9. dec 2019

Moj byvaly toto veru robil, ale ja som to neriesila, hovorila som si, ze asi potrebuje viac sukromia, takeho svojho, asi je taky, reku teda OK. Respektovala som to. Lenze postupne som sa dozvedela, ze ma inu. Ze jej vypisuje nemravnosti aj ked sme spolu doma, tak to ma skoro kleplo. Takze dnes by som to uz netolerovala

laska201
9. dec 2019

@1905iva uz len ta odpoved svedci o tom ze tu zenu ma uplne v pazi.a pocitam ze ju ma len ako kucharku,upratovacku.A zena je tiez slepa ked to nevidi.kazdej normalnej by hned zasvietila kontrolka ze toto spravanie nie je normalne.a je to lepsie ukoncit hned ked nie su deti ako sa trapit potom s detmi.a obzvlast pocas rodicaku.ale aspon jedno je dobre ze ten rodicak zdvihnu ze zena bude mat z neho aspon na ako taky podnajom.tak snad sa uz budu mat na co vyhovorit.

h2
9. dec 2019

Tak ja by som tiež nechcela, aby mi môj muž pozeral do telefónu, že čo píšem napríklad tu na MK. 😁 A pritom tiež nemám čo skrývať.

karolinakr
9. dec 2019

Vzhladom na to, ze nevypisujem nemravnosti vobec ma netankuje pozretie, ze komu prip.o com si pisem.Ak su to zenske klebety nemusim to odslova doslova citat, ale naco robit z toho tajnu misiu.Ja som dokonca raz rozmyslala, ze keby si niekto pozrel moj telefon, maily, IG, fcb a celkovo pohyb.Nenasiel by tam nič diskreditujuce

diankadop
9. dec 2019

@1905iva takemu chlapovi by som neverila. Keby nemal ziadne tajnosti tak nema problem mobil ukazat!

1905iva
autor
9. dec 2019

Ďakujem za vaše názory

miskakyska
9. dec 2019

@1905iva to je ten istý chlap,ktorého si riešila v lete u seba v profile?

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miskakyska
9. dec 2019

@nikolka1986 to nie ona,jej kamarátka 🙂

miskakyska
9. dec 2019

ak žiješ s tyranom,ber nohy na plecia a utekaj od neho,čo najdalej...Ti nepomožu rady "pre kámošku"
..držím palce 🙂

deti95060810
9. dec 2019

že je to choré...normálny chlap nemá takéto správanie ....

janikk54
10. dec 2019

kedysi taketo nieco nebolo, nebol pokec, fb, messenger a ludia neboli taki podozrievavi, no povedala by som, ze ani tolko nevymyslali. treba sa o tom porozpravat, bo ta to bude takto len zozierat ta neistota

1905iva
autor
10. dec 2019

Sak aj zožiera a divný pocit