Baby, viem, ze mojmu prispevku je tazke uverit, ale prisaham, ze nie je vymysleny a chcem pocut vas nazor. Pred dvoma rokmi som prechadzala velkou manzelskou krizou. V tom case, som si na pokeci pisala s vdovcom, ktory mal tri deti. Ja sama mam 4 deti a proste sa mi to videlo dost tazke, aby som mala taky vztah, tak som to po case vzdala a prestala som sa mu ozyvat. Nas vztah s manzelom sa nejako urovnal a kupili sme si kocura. Po roku a pol som zacala mat problemy s dychanim a strasne problemy s nosom a kychanim a alergiou a aj moj syn. Spravili nam krvne testy a zistili, ze mame alergiu na macky, konkretne na srst. Este som to skusala cca pol roka, ale neslo to, tak som napisala inzerat, ze darujem kocura. Ozval sa mi jeden muz, ze ma deti a chce kocurika. Kedze nas kocur bol svojska a samotarska povaha, odmietla som mu kocura darovat. Lenze ten muz sa nedal a napisal zas a zas, ze ma zaujem. Medzitym som mala sen, ze nejaky muz, je moj partner, nie som zbesilo donho zalubena, ale proste je velmi dobry, pokojny a tolerantny a zvoni mi mobil. Moj muz ho dvihne a ozve sa hlas muzsky, ze chce nasho kocura. Ja kricim, nie , nedavaj mu ho a on, ze ano, ved mu ho daj a ja ze oki,tak dobre...o par dni sa mi zas ozval ten muz, co predtym, ze ci este mam kocurika. Povedala som si, ze do kelu s tebou ber si ho a povedala som mu, ze oki, ale ja nie som doma, ze je doma len teta, nech ide, ze mu ho da. On siel, ona mu ho dala...vecer som si sadla za pc a zapla som si azet...ozval sa mi muz...vdovec.. ten spred dvoch rokov, uz som nanho zabudla, ze daj mi svoje foto. Ja mam v albume foto svoje, deti aj kocura...a on mi napisal, ze pre Boha, ved ja mam tvojho kocura, lebo v tom inzerate som mala tiez tu istu foto..ja to nechapem, myslite si, ze to je nahoda? Ze to je osud? Je to vobec mozne? Co by ste robili vy na mojom mieste?
nech je to co chce, neriesila by som to. Najprv si uzavri vztah s manzelom, potom ries dalsie vztahy. Pre vlastny pokoj.
Ja len jednu pripomienku z pohladu toho kocúra: Ak si začneš s tym chlapikom, tak chudák kocúr zas ide z domu...a teda ako on k tomu pride...
@tiwyna akože čo by si mala robiť? s vdovcom si to uzavrela, kocúra si darovala, s manželom to uzavrieš onedlho... možno dovolenka by ti padla vhod, nie? a teda osobne by som nepripisovala veľký význam tomu, že sa ozval na kocúra práve onen vdovec, hlavne, ak ste z jedného mesta alebo blízkeho okolia... varianta B - nie je to náhoda, je to psychopat, sleduje ťa a kocúr bol len zámienka ako sa infiltrovať do tvojho života... 😝
@sissy27 nieee, ja som na azete vtedy nick zrusila a dva roky som tam nebola, az teraz asi dva mesiace som tam pod novym nickom. On si ma uz nepamata, my sme si pisali dokopy asi tyzden, potom som tam chodit prestala a s nim som viac v kontakte nebola, on si ma uz nepamata, ved odvtedy uz presli dva roky. Len ja som si spomenula, ked mi opisoval svoj zivot, ze to je on.
@tiwyna no ja fakt nechápem,čo riešiš 🙂 či chcela si počuť, že áno, je to znamenie osudu že práve ON tak súrne potreboval práve vášho kocúra a znamená to niečo viac ako len to, že chcel kocúra? 🙂 ale veď keď si s ním chceš začať, tak ti nič nebráni, onedlho budeš opäť slobodná, nemusíš to schovávať za nejaké znamenia 😀
@tiwyna prepac, ale musim sa zasmiat na prispevku @taami...strasne dobre si to napisala 😀 😀
@gretyka ako z toho serialu americkeho Step by step :D
, nie baby, ja viem, ze to teraz vyznieva hlupo a naivne, ale mne sa to fakt vcera zdalo take divne, az neuveritelne, ze sa takto vie nejako osud zahrat, ze dost nam bolo tazko za tym kocurom, predsa sme si aj nanho zvyli a tu naraz hop, ozve sa vam jeho novy majitel a bali vas :D
no ja nemám k tomu čo povedať, ja len k tomu pokecu.....je ťažké nájsť tam niekoho normálneho, obzvlášť, ak má žena nároky a muž deti.....takže 2 roky hľadať je strašne máááááálo...ja som tam síce nikdy nikoho nehľadala cielene, ale som tam 8 rokov a za ten čas som si komunikačne "sadla" len s 3 chlapmi....z toho jeden z nich je môj aktuálny partner...takže 2 roky na pokeci sú ozaj nič
@nuvaring ja som na pokeci ešte nikdy nebola.
Boh vie kde skončil kocúr. Či nie na pekáči v rúre....
@bonaqa2013 :D chod kuknut obcas je tam sranda a kopec idiotov :D
@tiwyna aka telenovela?prosim ta obycajna zhoda nahod.to,ze ma svoj vlastny dom a dvor je pekne,ale zit v tieni zosnulej manzelky brrr a navyse chovat 7 hladnych detskych krkov...
@tiwyna ahoj, napisem ti moj pribeh : mam na pokeci nick, dala som si inzerat a napisal mi jeden muz.. uz z fotky mi bol povedomi ze som ho niekedy uz v zivote videla a prisla s nim do kontaktu. ked som sa mu s tym priznala, zlakol sa a zacal sa trochu vykrucat lebo on o mne nevedel nic ani kto som... (kedysi som bola u neho s autom v servise a hned sa mi pacil, pomrkavala som po nom, aj cislo som mu dala pod nejakou zamienkou - ale on nic, neozval sa) - po 4r mi odpisal na inzerat a sme spolu uz pol roka a hned po 2mes sme spolu zacali zit a klape nam to. Okrem toho dodam, ze tiez tam boli nejake nahody - jeho dcera ma narodeniny v ten isty den ako ja (ale nie rok 🙂), uz z prvej poslanej fotky som zistila ze mame na stole rovnaky obrus, a ja uz neviem ake male nahodicky tam boli..
Moja rada - skus ho spoznat viac, ale pomalicky - zatial si piste a uvidis.. deti by nemali byt problem. Moja kolegyna je rozvedena a ma v opatere 3 deti a nasla si partnera ktory ma v opatere tiez 3 deti a su velka stastna rodina a rozumeju si, maju doma veselo.. skus a uvidis 🙂
@enia74 :dakujem ti, inac baby, ja som nikde nanapisala, ze s nim idem zajtra zit, ze sa s nim mam pomaly spoznavat ak chcem, to viem aj ja, urcite nepomyslam nad sobasom s nim hned po rozvode, vlastne ja som nechcela pocut rady, ci s nim mam zit, ci nemam zit, o tom rozhodujem ja sama a ziadne rady mi netreba, len tie zhody nahod ma zaujali, ci sa aj vam nieco podobne stalo uz niekedy. Konkretne nemam zaujem pocuvat ziadne rady, preto prosim pripadne boxerky, nech si zaboxuju niekde inde, mna zaujimaju len nazory zien, ktore nieco podobne zazili.Nazory na veci medzi nebom a zemou, ci verite na iste znamenia a podobne.
osud a nic nie je nahoda 😉
ešte doplnim k mojej odpovedi, že nie som zastancom zoznamovania na pokeci, asi preto, ze mozno 2-3 krat som sa aj stretla s niekym odtial, .. preto som tomu neverila ze by som tam našla lasku, ale pokušala som osud. inzerat ten isty som si davala uz asi 2 roky a nakoniec sekera zaťala 🙂 okrem toho, on si tam dal nick kvoli tomu ze tiez hladal, mal ho tam len 2 mesiace a uz ho aj zrusil. Povedal " už som našiel, tak nema dovod tam chodiť.. " takze najdu sa tam aj výnimky.. Moja kamoška si tam tiež našla priatela, už maju miminko a tiež si obaja zrušili nicky aby to nenarušalo ich doveru. Dokonca aj FB si zrušili.. nemyslim si že to čo sa deje, sa deje len tak.. podla mna to ma nejaky dovod.. 😉
@tiwyna náhody neexistujú. Čo to znamená, to asi zistíš časom. Každopádne, ja ti rozumiem, tiež by som sa nad tým zamýšľala. Ja by som ale asi neuvažovala nejak priamočiaro a tiež tomu netreba pripisovať nejaký prehnaný význam. Niektoré veci, ktoré sa naokolo dejú, majú len úplne krátke poslanie - niečo pripomenúť, na niečo upozorniť. Ale je to zaujímavé...kríza s manželom, na krátko sa mihne na scéne on, kríza pominie, on zo scény mizne a na chvíľu ešte príde manžel, prichádza na scénu kocúrik, nakoniec manžel odchádza, kocúr odchádza - k nemu. Ale ty máš na kocúra alergiu...hm 🙂
@alaguema no a do toho ten sen pred par dnami, lebo ten muz sa mi ozval ako prvy zaujemca o kocura, len uvadzal, ze ho chce k detom a nas kocur deti rad nema, neznasa natahovanie po rukach a prilisne maznanie, cize som mu rovno napisala, ze nie, ze mu ho nedam k detom a on mi zas napisal, ze no ale tak on ho chce nie konkrente detom dat, ale chce mat doma nejakeho spolocnika aj k sebe...az som si povedala, ze tak nech si ho berie...ale predtym som mala ten sen, kde som ho videla ako svojho partnera uz, ked mi ukazal fotku potom bola som v soku, ze ja som ho v sne videla, presne takeho.
Este som zabudla dodat, ze s manzelom sa rozvadzam, neustali sme nas vztah a uz par mesiacov spolu nezijeme...