Čo si myslíte o potetovanom chlapovi?

bonaqa2013
28. feb 2016

Včera mi neter predstavila svojho fešáka. V ušiach náušnice - to je ešte nič a ruky potetované od prstov až po ramená.... zostala som z toho mimo. Nemyslím že je to partner pre ňu. Zjavom ma isto nezaujal....

bubelko
28. feb 2016

@bonaqa2013 tebe sa pacit nemusi, ty s nim nechodis a ani s nim zit nebudes, ak by to doslo tak daleko 😉 a to, ze je potetovany a ma nausnice nesvedci o tom, aky je charakter. len o jeho vkuse prip. nevkuse. mam kamosku, ktora je potetovana a pritom je uplne normalna. ucitelky mojho syna v skolke maju obe pearcing. a su super 😉

sissy27
28. feb 2016

@bonaqa2013 nech žijú predsudky, asi tak... potetovaný človek môže byť jedným z najlepších, akých kedy stretneš a ten, čo chodí každú nedeľu do kostola pána bohu za nohu ťahať, môže byť ten najväčší zmrd...
mne sa kerky páčia - ak je to dobrá robota a vhodný podklad...
no a ide o priateľa tvojej netere, nie tvojho partnera, tak nerieš...

janinah
28. feb 2016

Nepáči sa mi..a nechápem načo je to dobré...potrebuje si niečo dokazovať?že ide s dobou?...a raz tá koža zostarne,ovisne- to akože čo na tom pekné?.každopádne súhlasím s mojou babkou,tá by povedala- zdravé sa to narodilo a taaak sa to spotvorilo....

mima4
28. feb 2016

mne sa to nepaci, urcite na zene to vyzera vulgarne, u chlapa to viem skorej tolerovat - v normalnej miere, a nie tie vyjavy z neviem akych priebehov 😀
ale zas si nemyslim, ze vyzor automaticky robi charakteristiku cloveka, ved priatela netere vobec nepoznas... mozno ma tie tetovacky z obdobia najtazsej puberty 😀 tazko povedat... ale urcite nesud ludi podla tychto veci...

@janinah s babkou suhlasim 😉

danussskah
28. feb 2016

Potetovani chlapi su sexy...aj potetovane zeny...Je to moda.Ziadne predsudky,hlavne ze sa paci jej. 😝

tyelde
28. feb 2016

no bože, je tam toho...ja mám tiež aj kérky a piercov viac ako prstov a v pohode...a priateľ podobne, potetovaný, opiercovaný....a nemám pocit, že by sme kvôli tomu boli menej "slušní ľudia" ako nepokreslení jedinci....v zahraničí to nik nerieši, to len na slovensku predsudky prekvitajú ☹

misel0806
28. feb 2016

Kerky a piercingy su COOL😀😀 vzhlad je len obal.Vnutro je jadro veci😘

elliottka
28. feb 2016

To este stale sa takto ludia posudzuju? Jemine, vsak je to kazdeho osobna vec. Komu sa to paci, nech si da. Absolutne nic to nevypoveda o jeho IQ, povahe, ci charaktere. Osobne mam 3 tetovania a mala som aj piercing, ale na ten som alergicka, tak siel dolu. Mozno pride raz doba, kedy nebudu ludia sudit druheho podla vzhladu, ale az potom, ako ho osobne spoznaju.....dufam, verim...

pribinak
28. feb 2016

Hm, ked ma chlap jedno-dve tetovacky je to pre mna ok, ale ak je niekto poretovany od hlavy po päty, tak to nie...
Pride mi to take pozerstvo, akoze image drsného chlapa ci co?

vhlave
28. feb 2016

Za prve....nechapem preco riesia partnera svojej netere...nato ma ona svojich rodicov a hlavne ma sama rozum ktorym sa rozhoduje a za druhe....Najvacie svine nosia obleky a kravaty nie tetovacky 😀

mimla
28. feb 2016

Záleží od toho, ako je potetovaný. Ja na sebe síce níč nemám, dokonca mám v každom uchu len jednu dierku na náušnice, a ani v nose nič, ani v obočí, ani v pupku, ani nikde. Ale ak je to dobrá práca, prečo nie?

Niektorí ľudia majú tetovania ako osobnú históriu. Majú obrázky toho, čo zažili, čo ich ovplyvnilo. Môžeš im ísť prstom po tele a dozvieš sa o nich veľa. Takéto tetovania nie sú lacné a preto si dobre premyslia, čo si za tie prachy dajú urobiť. Ak je to ale mladý chalan a už je pomaly celý potetovaný, je otázka, kam si chce zapísať zvyšné životné úseky.

Predpokladám, že nejde o skupinu chaoticky počarbaných ľudí, ktorí ani sami nevedia, čo chcú. Ktorí navštívili lacného tatera, na jednej ruke kotva a prsatá morská panna, na druhej "keltská" tetovačka. Cez hruď vlčia hlava s indiánskymi perami a na chrbte fušersky prerábaná kérka jeho bývalky a niekde vykúka nejaká spotvorená Angelina Jollie. Tiež nie som fanúšikom všelijakých hákových krížov a nápisov typu "white power".

Ide o obsah. Teraz nehovorím o osobnosti nosiaceho, ale o symbolike vybratých tetovaní. Podľa toho sa dá o človeku veľa zistiť.

spirit16
28. feb 2016

No a aj si sa s nim snazila porozpravat, ci si sa k tomu nedostala, lebo si z neho nemohla spustit oci, ktore Ti o nom povedali uplne vsetko?

mnamko
28. feb 2016

Moj brat ma potetovane cely predok tela aj chrbat celu ruku je to najlepsi clovek na svete a ani nepije ani kvapku alkoholu ani nefajci 7 rokov je vo vztahu takze podla toho by som nesudila

8291
28. feb 2016

Pozerali ste nedávno Inkognito?potetovaný chalanisko a vraj miništrant😁 aj ruky mal tak potetované ze mu to pri miništrovaní vidno😁😁😁

gabyvt
28. feb 2016

pokiaľ je to vkusné a je to na nejakom málo viditeľnom mieste, tak sa mi páči,... v tomto prípade platí, menej je viac.

ingelika78
28. feb 2016

Mne sa to paci 🙂 moj manzel ma tetovanie - a keby nemam taky problem s ihlami (vekom sa to zlepsuje) tak mam aj viac piercingov. Ale samozrejme, o charaktere cloveka to nevypoveda ani v najmensom.

anos18
29. feb 2016

Mne sa sice tetovanie vôbec nepaci, ale ked sme cestovali s mamkou vlakom (ona tazko chodi, pouziva franc.barle) a mali sme kufre, okolo plno vyobliekaných slusakov a jeden velky potetovany chlap s nausnicami vsade, vybijany a s retazami (kebyze ho stretnem v noci, asi by som sa aj zlakla). Hadajte, kto mame ponukol pomoc? Ani jeden z tych pekne vyobliekaných muzov, ale prave ten potetovany jej pomohol do vlaku, aj s batozinou. Takze tetovanie je len obal a o charaktere cloveka nevypoveda.

lubiss
29. feb 2016

potetovane ruky takzvany rukav je uz tak rozsireny a moderny ze si to davaju robit aj zeny....aj mne sa to paci...treba hladiet aky je to clovek v prvom rade... 😎

simonka77
29. feb 2016

To iste co o potetovanej žene -ze je to každého osobná vec. Koľko nepotetovanych ľudí je zakernych, sprostých a podobne? Ja som potetovana, nie jedna, nie dve kerky, ale veeela, znamená to automaticky, ze som taká onaka? Nie🙂

lucia20
29. feb 2016

a keby si tetovanie dal az pocas ich vztahu? mas predsudky, tetovanie neurcuje povahu cloveka. mozno na nu bude omnoho lepsi nez nejaky uhladeny chlapik v sáčku, s okuliarmi a desiatimi titulmi. to nie je predsa zaruka stastneho vztahu.
moj manzel sa dal potetovat pocas manzelstva a nijako ho to nezmenilo. ja mam tetovanie tiez a necitim sa byt za to ina, horsia.
myslim, ze by si sa mala prestat starat do vztahu, ktory nie je tvoj. pises, ze to nie je chlap pre nu, ale asi ju nepoznas, kedze ona si ho aj napriek tvojej mienke vybrala.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
wieruska1
29. feb 2016

co si myslim? vobec nic... nie je to moj styl ale to ani kratke vlasy na zene... mam si snad teraz o nej mysliet nieco divne? 🙂

mb269
29. feb 2016

hlavne ze sa páči jej. ona s ním bude nie ty. 😎

romina1912
29. feb 2016

budem suhlasit s viacerymi co tvrdia ze tetovanie nerobi z cloveka vraha, nasilnika ani inak zlu osobu. Moj priatel je potetovany a teda nikto z rodiny ani len ti starsi nikdy nepovedali ze sa im nepozdava len kvoli tetovaniu 🙂 prepac ale pre mna je to akoby priatel tvojej netere rozoberal ze ty mas hnede vlasy a jemu sa to vobec nepaci, mysli si ze to z teba robi zleho cloveka 😠 Dolezite je ake je jeho spravanie nie ci ma tetovanie, piercing alebo ja neviem co....

veronika1037
29. feb 2016

Aj ja mam potetovaneho chlapa ruky, nohy aj hrud a je to pre mna ten najuzasnejsi hlap na svete. Vobec neide o obal su taky co vyzeraju krasne uhladeny a su to najvacsie hnusoby sveta. A co ked su potetovany to sa im paci. To len zakomplexovany clovek moze odcudzovat takych ludi. Ako prepacte ale musela som to napisat.....

katuliena82
29. feb 2016

Moj kmotor robi tatera, ma piercing a aj tetovania. Je to velmi seriozny chlap na jednanie, zasadovy, nepije, nedroguje. Mij manzel ma velke tetovanie na ramenach a hrudniku, plati o nom to iste ako o kmotrovi. A velmi mu to pristane 🙂 ja sama tetovanie nemam, ale na peknom muzskom tele je to pre mna dost esteticke. Co sa mi nepaci, su tie tunely v usiach...ale takisto to nehovori nic o charaktere

mirkita
29. feb 2016

neviem, mne sa take masivne tetovanie nepaci, ale skor by som dala na to aky je ten clovek - teda snazila by som sa ho spoznat kym ho odsudim 😉

stanislavao
29. feb 2016

nemali by ste podla tetovania sudit cloveka. mne sa to nepaci, o par rokov to bude nemocerne, ale teraz sa to ludom paci. skor mi vadia nausnice v usiach, nose, oboci a dredy, ktore mi pridu maximalne nechutne a spinave. zalezi aj od toho, co ma vytetovane. ak su to neni napisy o smrti a lebky a kostry, tak dajme tomu. aj potetovany clovek moze byt mily a inteligentny.

katkarina
29. feb 2016

Dnes uz nie je doba ked tetovanie znamena ze dotycny presiel vazenim.. Osobne som nikdy nebola nadsena z tetovani ale svoj nazor som potom zmenila prave kvoli ludom ktorych som stretla.. A dokonca ked si moj partner prvy raz vyzliekal predo mnou tricko a on ma tetovanie tak to bolo aj celkom sexi :D
Brat tetovanie ako dovod antipatii nie je objektivne..

silaviat
29. feb 2016

tak je to v prvom rade priatel netere takze tebe moze byt jedno ako vyzera-zmierit sa stym budu musiet jej rodiacia.. a nasledne nieje dolezite ako clovek vyzera zvonku ale aku ma povahu... pokial je s nim ona stastna taknech je pokerovany kolko chce ... kamaratka je akol tapeta zivi sa tym pracuje v prestiznom salone zaraba take peniaze ze nam sa o tom moze len snivat a je to super zlata osobka vesela plna elanu nekonfliktna nepije nedroguje ..je to jej styl jej praca jej zivot ... je ina a zato ju maju vsetci radi ... slovensko stale nieco riesi tam staci aby sa clovek malinko vystrcil z davu a auz ho pretriasaju vsetci ao babki na trhu lol.. pre toto chodim domov len raz do roka a uplne mi to staci 😀