ahojte, co si mysliet o chlapovi, ktory sa ozve kazde tri mesiace? boli sme spolu vonku, potom konverzacia prestala a teraz sa zasa ozval a zavolal von.
Ze urcite nebol tie 3m sam... a teraz padla volba zasa na teba.
že si dobrá ako druhá/tretia/x-tá možnosť (pred tebou je iná, kamoši, práca, hocičo)
... že si "vojak v zálohe"... vôbec by som neodpísala.
Záleží na tom, či hľadáš partnera na občasne stretnutia /aj tam je je stretnúť sa až o tri mesiace dosť dlhá doba/ alebo iný typ.
ved sa ho priamo spytaj kde bol posledne 3 mesiace? a potom nam daj vediet 😀 aky bol kreativny a co za vyhovorku si spontanne vymyslel 😂
...ma plne gule a dufa ze si vrzne
Ze moze mat milion dovodov a mala by si sa to na priamo opytat jeho nie niekoho na koniku kto ho ani nepozna
Že o vás nemá záujem.
Vykašli sa nám. Kto ťa má rád sa ozve častejšie ako raz za 3 mesiace.
No asi vazny vzťah nechce ...
ze mi nestoji ani za to aby som mu odpisala alebo zdvihla telefon
o takom by som si už nemyslela nič, dávno by ma nezaujímal
A ako vysvetlil fakt že sa štvrť roka neozval? Ja by som sa spýtala skôr jeho ako žien z modrého koníka čo ho nepoznajú..
No každopádne že je galantný a gentleman. Čo iné by si si chcela myslieť a ešte že by si mu mala hneď podľahnúť tak veru.
Že sa pohádal so ženou 😂
Neviem asi nic dobre, nic by som s nim uz nechcela mat
Ze horsi je uz len Santa 🎅 ten ti do domu vlezie len raz za rok. Ale aspon donesie darceky😂chlap co sa ti ozve 4x za rok a ty snim ides von .. je to zufale.
Odpísala by som niečo v tom zmysle,že sa pýtam ako sa volá lebo si ho vôbec nepamätám a číslo nemám uložené...a už by som ho ignorovala..
Myslim, ze by si mala pohladat hrdost a ignorovat.. Alebo cakas ze sa zmeni?
Asi nemal kredit
Že mu to nevyšlo s druhou, tak sa zatiaľ ozval tebe, kým si nájde ďalšiu