Kočky, nejaké nápady? Partner je rozvedený. Ešte pred rozvodom mu exmanželka vrátila zásnubný prsteň - trvala na tom. Prsteň je z ALO, stál 1200 eur. Otázka je, čo s ním? Predať ho? Kde? Na internete za nejakú smiešnu cenu? Nemáte s niečím podobným skúsenosti?
Mne osobne sa absolútne nepáči, takže ani omylom by som ho nenosila, nehovoriac o tom, že také čosi by bolo divné a trápne. Dik za rady a nápady.
@braga nech si ho odlozi.
v najhorsom sa vam sikne, az budete vo financnych problemoch. date do zalozne. aspson nejake peniaze to hodi.
ani nebudete mat potrebu ho odtial ist vykupit.
@evora29 Cakala som podobnu reakciu 🙄 Nuz riesim, lebo to v prvom rade riesi on, tak mi napadlo, ze sa opytam tu, kedze tu sa prebera naozaj vsetko. On na MK registrovany nie je, aby zakladal temu 😀
Ano, mne je ten prsten ako taky ukradnuty. Partner by sa ho ale rad zbavil a peniaze pouzil na nieco uzitocnejsie.
@braga predala alebo by som spravila iny prsten.
A priatel je nesvojpravny, ked to zanho riesit ty, este k tomu na modrom koniku? 😂
Bratovi sa stalo to iste. Predal ho cez bazos.
Nemusi ho davat a smiesnu cenu. Moze ho dat o 300€ lacnejšie a uvidí. Bude to isto stale viac nez by dostal v zalozni.
Alebo ak je pekny, nech ho odlozi synovi či dcere.
Je to len prsten - nie kus koncatiny jeho EX 😉😂
Ale chápem, ze niektorí ľudia vnímajú šperky ako niečo, čo sa im spája s dotycnou osobou.
Ale obstaravaciu cenu z čoho nevytrieska. Veď bol predsa pouzivany a potom to klesa na hodnote.
predať, alebo založiť dakde do skrine
@braga už nič.. Keď chcete nejaké prachy predajte, keď nie hod ho do potoka
Podla mna lepsie 300 eur v hotovosti ako skladovat prsten, co mu je na nic.
@braga na druhej strane ex mu ho nemusela vracať a nemal by ani tých 300e. Takže stále lepšie ako keby ti stál v skrini "zadarmo"
@dopolbokaodrata ved ani nechcel aby mu ho vracala. Cele je to absurdne, na co mu teraz je.
@braga by som ho šmarila niekde do kanála a hotovo
@dopolbokaodrata prsteň za 1200 EUR by si hodila do kanála... jasne! milionárka sa ozvala ...
@sisaka keby mi chlap dal prsteň po svojej bývalej a ešte riešil koľko chce za neho, že to mám riešiť ja? Kľudne, a je mi úplne jedno koľko stál.
@dopolbokaodrata ty citas moje prispevky prosim ta, ci uplne inu diskusiu? 🤣 Nedal mi ho, normalne mi ho ukazal a povedal cenu plus sa ma spytal, ci nemam napad, co s nim. To ze ja sa tu pytam na mozne riesenia je moja iniciativa, nechcel odo mna aby som to ja riesila 🙄😀 Kokos toto tu je fakt psychiatria tieto diskusie, ja nechapem 😂
@braga maju deti? Ak ano, predala by som ho a € im rozdelila.
Ak nemaju, aj tak by som ho predala a sla niekde na wellnes
Nepredavajte.....je to šperk....vždy bude mať hodnotu....po čase ho môžete nosiť.....niekedy pripisujeme veciam zbytočne prívlastky....ja osobne by som si ho nechala
@larisalarisa
Ano ale je to sperk co patril byvalej. Mala by som pocit, ze prinesie smolu. Zlatnik viac neda, za pouzivany prsten, nez je cena zlomkoveho zlata vo vykupe plus k tomu nieco za kamen. Ta zalozna je najrychlejsia a najschodnejsia. Alebo predat cez net. Lenze kto komu kupi pouzivany zasnubny??
A prečo ty riesis čo s prstenom? Ja neviem ale....nemáš s ním nic spoločné, je to majetok tvojho frajera, tak nech si s nim robí co chce. Z akého dôvodu to riesis?