Čo s takým chlapom, ktorý ma uráža ?

ave_eva
26. jan 2020

Ahojte baby, ja už neviem čo robiť s mužom. Načo mi je chlap čo ma uráža, hovorí ako banuje že si ma vzal, že máme dieťa. Ktorý na víkend od nás radšej zdrhne, je vulgárny aj pred dieťaťom alr navonok sa tvari ako Superman? Pomoc... Už ozaj neviem

ledgerka
26. jan 2020

Co s takym? Ziadost o rozvod.

pribinak
26. jan 2020

Ty si s ním prečo?

ave_eva
autor
26. jan 2020

@ledgerka asi tak...

ave_eva
autor
26. jan 2020

@pribinak lebo som na materskej a máme spoločný byt

pribinak
26. jan 2020

@ave_eva aaaale. Však nemusíš byt na materskej 3 roky

ave_eva
autor
26. jan 2020

@pribinak nie od septembra sa chystám do prace

ledgerka
26. jan 2020

Materska skonci alebo pojdes do prace, byt sa doriesi. Naco byt v takom vztahu? Treba zit.

weisovameggy4444
26. jan 2020

@ave_eva máš kufor ??

deti95060810
26. jan 2020

no tak to je smutné...to bol takýto vždy? či len od narodenia dieťaťa, alebo kedy sa to zmenilo? má milenku?
Podobné reči má aj známi ku mm najmä keď si vypije - ale u nich sa to spustilo keď odišli všetky deti a oni zostali samy...🙄

stanulienkat
26. jan 2020

A naco si si ho brala a robila s nim dieta? Ci dalsie zaskocene tehotenstvo?

ave_eva
autor
26. jan 2020

@weisovameggy4444 mam, ale nemam kam ist...

ave_eva
autor
26. jan 2020

@stanulienkat z lasky....

sissy27
26. jan 2020

@ave_eva no ty musíš vedieť, prečo si ho ešte nekopla do zadku. Prípadne sa ho spýtaj, prečo on ešte nepodal žiadosť o rozvod, keď si taká hrozná a tak veľmi ľutuje sobáš aj deti.
Hypotéku je najmenej vyriešiť keď vám obom záleží na rýchlom uzatvorení tejto nešťastnej životnej kapitoly.

ave_eva
autor
26. jan 2020

@deti95060810 po narodeni ma zacal trestat tym, ze zduchol a mna s malou nechal same

ave_eva
autor
26. jan 2020

@sissy27 ked ja nemam kam ist byvat, a mam len rodicak....

sissy27
26. jan 2020

@ave_eva Jaj no tak potom sa nesťažuj a trp s debilom keď “sa nedá” 🙄
RD nie je povinnosť ale jedna z možností. Môžeš ísť do práce, štát ti dá slušný príspevok na jasle, budeš dostávať plat, výživné na dieťa, zaplatíš si podnájom, časom možno hypo na svoj vlastný byt...
Alebo teda strpíš nejaké tie urážky ale môžeš sedieť doma na zadku v teple a bez starostí.

stela01
26. jan 2020

@ave_eva a aký bol dôvod na trestanie ?
Či máš rada sado mäso ... čo si hlupucka ? Či čo

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ave_eva
autor
26. jan 2020

@sissy27 do prace sa chystam a chcem si nechat byt v kt. byvame obaja a samozrejme platit hypo... on sa uz davno vyhrazal ze odide, ale stale je tu.... bojim sa podat ziadost, bojim sa ci to psych. zvladnem a dokazem sa o malu postarat....

ave_eva
autor
26. jan 2020

@stela01 ale no tak..... on si mysli ze trpim tym, ked som s malou sama doma...toto je jeho zmyslanie... nezaujima ho ze dieta uz ani nevie ze ma otca....

lenadka
26. jan 2020

@ave_eva držím ti palce ✊🍀určite to zvládneš a bude to lepšie bez neho, žiadne stresy. Chápem tvoje obavy, ja neviem akú vysokú máte hypotéku, malé sumy to nebývajú, asi si niektoré myslia že platiť hypotéku keď si na materskej je ľavou zadnou, však bude platiť výživné. No a čo keď nebude, nie každý je fér. Tak nech všetko dobre dopadne.

ave_eva
autor
26. jan 2020

@lenadka dakujem pekne, no ano hypoteka,ostatne nemale poplatky za byt... a este nakolko som sama, ked mi mala napr. ochorie, budem musiet s nou ostat doma....

stela01
26. jan 2020

@ave_eva asi ti nerozumiem
On tá trestá ? Ako ? A za čo ? Čo ty takého robíš že si zaslúžiš trest ?preco sa ho bojíš ?

sissy27
26. jan 2020

@ave_eva pozri, on neodíde, prečo by to robil? Jemu zle nie je, netrpí, nemusí sa o nič starať a ešte s tebou môže zametať a obtierať si hubu o teba, no povedz, kam by chodil?
Prečo sa bojíš, že to nezvládneš? V čom by ti malo byť horšie bez neho ako s ním?
Do práce choď čím skôr, dieťa už nie je také malé aby sa nedalo, budeš mať vlastný príjem, to ti dá viac slobody a snáď aj sebavedomia a budeš sa vedieť pohnúť ďalej.
Alebo druhá možnosť je teda zostať a trpieť, neviem čo sa ti zdá výhodnejšie. Rozhodne ale nie si v bezvýchodiskovej situácii.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eliska13
26. jan 2020

@ave_eva koľko máš rokov?ako veľký je ten byt nestačil by Ti menší s malou?
Aj tak si asi celé dni asi s malou sama iba máš strach ako to zvládneš nič iné.Toto nie je partner do života, keď mala podrastie určite nechces, aby to počúvala ako tebou pohŕda.Alebo je to psychopat, ktorému robí dobre, že Ťa ponižuje zhadzuje.Tak načo s tebou býva?máš na blízku rodinu?

petronelka47
26. jan 2020

To už každému chlapovi hrabne jeho hlave ked sa mu narodí dieta a začne sa takto spravat k žene a svojmu dietatu?Už to nechápem, každý deň tu čítam rovnaky pribeh...Som sama s malou bez chlapa a už si ani nemienim niekoho hladat a kaziť si život!

ave_eva
autor
26. jan 2020

@sissy27 nie neplanujem uz trpiet, ale bojim sa spravit prvy krok...

ave_eva
autor
26. jan 2020

@veronika4495 mam rodicov, ale byvaju daleko a ja odist nechcem, lebo tu mam pracu (resp. sa planujem vratit) ale aj oni ma podporuju v tom, aby som podala ziadost

ave_eva
autor
26. jan 2020

@eliska13 mam 32 rokov, byt je 3izb, je to super lokalita aj susedia, preto by sa mi tazko odchadzalo, ale ak to inak nepojde, budem musiet...ano cele dni som viac menej sama, a cez vikend kedy by sa nam mal venovat na nas serie...