Ahojte baby, ja už neviem čo robiť s mužom. Načo mi je chlap čo ma uráža, hovorí ako banuje že si ma vzal, že máme dieťa. Ktorý na víkend od nás radšej zdrhne, je vulgárny aj pred dieťaťom alr navonok sa tvari ako Superman? Pomoc... Už ozaj neviem
Ty si s ním prečo?
Materska skonci alebo pojdes do prace, byt sa doriesi. Naco byt v takom vztahu? Treba zit.
@ave_eva máš kufor ??
no tak to je smutné...to bol takýto vždy? či len od narodenia dieťaťa, alebo kedy sa to zmenilo? má milenku?
Podobné reči má aj známi ku mm najmä keď si vypije - ale u nich sa to spustilo keď odišli všetky deti a oni zostali samy...🙄
A naco si si ho brala a robila s nim dieta? Ci dalsie zaskocene tehotenstvo?
@weisovameggy4444 mam, ale nemam kam ist...
@stanulienkat z lasky....
@ave_eva no ty musíš vedieť, prečo si ho ešte nekopla do zadku. Prípadne sa ho spýtaj, prečo on ešte nepodal žiadosť o rozvod, keď si taká hrozná a tak veľmi ľutuje sobáš aj deti.
Hypotéku je najmenej vyriešiť keď vám obom záleží na rýchlom uzatvorení tejto nešťastnej životnej kapitoly.
@deti95060810 po narodeni ma zacal trestat tym, ze zduchol a mna s malou nechal same
@ave_eva Jaj no tak potom sa nesťažuj a trp s debilom keď “sa nedá” 🙄
RD nie je povinnosť ale jedna z možností. Môžeš ísť do práce, štát ti dá slušný príspevok na jasle, budeš dostávať plat, výživné na dieťa, zaplatíš si podnájom, časom možno hypo na svoj vlastný byt...
Alebo teda strpíš nejaké tie urážky ale môžeš sedieť doma na zadku v teple a bez starostí.
@ave_eva držím ti palce ✊🍀určite to zvládneš a bude to lepšie bez neho, žiadne stresy. Chápem tvoje obavy, ja neviem akú vysokú máte hypotéku, malé sumy to nebývajú, asi si niektoré myslia že platiť hypotéku keď si na materskej je ľavou zadnou, však bude platiť výživné. No a čo keď nebude, nie každý je fér. Tak nech všetko dobre dopadne.
@ave_eva pozri, on neodíde, prečo by to robil? Jemu zle nie je, netrpí, nemusí sa o nič starať a ešte s tebou môže zametať a obtierať si hubu o teba, no povedz, kam by chodil?
Prečo sa bojíš, že to nezvládneš? V čom by ti malo byť horšie bez neho ako s ním?
Do práce choď čím skôr, dieťa už nie je také malé aby sa nedalo, budeš mať vlastný príjem, to ti dá viac slobody a snáď aj sebavedomia a budeš sa vedieť pohnúť ďalej.
Alebo druhá možnosť je teda zostať a trpieť, neviem čo sa ti zdá výhodnejšie. Rozhodne ale nie si v bezvýchodiskovej situácii.
@ave_eva koľko máš rokov?ako veľký je ten byt nestačil by Ti menší s malou?
Aj tak si asi celé dni asi s malou sama iba máš strach ako to zvládneš nič iné.Toto nie je partner do života, keď mala podrastie určite nechces, aby to počúvala ako tebou pohŕda.Alebo je to psychopat, ktorému robí dobre, že Ťa ponižuje zhadzuje.Tak načo s tebou býva?máš na blízku rodinu?
To už každému chlapovi hrabne jeho hlave ked sa mu narodí dieta a začne sa takto spravat k žene a svojmu dietatu?Už to nechápem, každý deň tu čítam rovnaky pribeh...Som sama s malou bez chlapa a už si ani nemienim niekoho hladat a kaziť si život!
@veronika4495 mam rodicov, ale byvaju daleko a ja odist nechcem, lebo tu mam pracu (resp. sa planujem vratit) ale aj oni ma podporuju v tom, aby som podala ziadost
Co s takym? Ziadost o rozvod.