Ahojte,
uz 7 rokov zijem s partnerom s ktorym mame spolocne dve malicke deti. Kazdy den je iny niekedy uplne ok mame spolocne aktivity zazitky, inokedy sa sprava ako despota ku mneaj k detom. Stava sa ze je ho vytoci malickost napr.najde spinku na riade a vytoci sa do nepricetna a zacne ma ponizovat ze som neschopna umyt dobre riad, alebo mu kupim iny dezodorant aky chcel lebo ten nebol a ponizuje ma ze som hlupana, vrieska a bije deti niekedy iba preto ze vyleju dzus na stol......uz X krat som chcela odist ale neviem si predstavit zivot sama v bytiku s detmi chodim do prace ako by to bolo dalej samozrejme ze svokrovci by mi pomohli ale zase nie je to take jednoduche len tak zrazu zmenit zivot a ostat na deti sama...... dakujem za vase postrehy skusenosti
Vrieska po tebe, ponižuje tá, týra tá. Hučí po deťoch, bije ich. Čo Tá pri nom drzi? Čo má vtáka zo zlata?
Ťahaj preč. Vybav si výživné na deti. A začni normálne žiť
@ejanjelik je to asi o strachu co bude dalej...... ci to nebude tazsie nematerialne aj materialne /nemyslim priamo peniaze/
@pribinak tak deti su na neho naviazane casto sa pytaju kedy uz pride oco, chcem ist s ocom, chcem sa hrat s ocom atd
@beata_k tak vraj uz nevladze a nevie ako na nich ked vystrajaju ze bez bitky sa neukludnia...............
@drsmolinka On ich mláti a pýtajú sa za ním ?
@drsmolinka bez bitky sa neukludnia? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️Maličké deti
nevies si predstavit zivot bez ponizovania a bitky? jednoduhsie je pre teba nechat sa tyrat? preber sa a odidte, to co teraz deti vidia doma, budu opakovat vo svojich vztahoch...vies co je dobre a co zle, prestan sa vyhovarat, ospravedlnovat agresora a konaj pre dobro deti🙏
pomocobetiam.sk ipcko.sk oz navrat kmotricky.sk
Neviem si predstaviť že by syn dostal bitku za to, že vylial džús
Ty si tyrana žena
sprav s ním ešte ďalšie dve.. nechápem také ženy, moja mama taká istá ako ty, nadáva na otca aký je zlý a keď som sa spýtala, že načo si mu porodila 3 deti tak len kukala..
@mandarinka555 tak nemlati ich ze.denno denne trepe ale da im na zadok ak vyvadzaju toho viac a mu rupnu nervy tak dostanu na rit, a oni ho maju radi chcu byt s nim, dokomca niekedy chcu byt s nim iba a so mnou nir ze sa skor k nemu tahaju ale to je tak raz za cas iba ze jeho preferuju ale stava sa to
@reni666 je jednoduche teoretizovat a radit inym a to vo vsetkych moznych situaciach v zivote ale ine uz ked sa to tyka teba
@pribinak tak su divoke a pravdu povediac nevieme si s nimi rady lebo vystrajaju vyvadzaju x veci znicili aj schvalne....avsak ja ich nebijem no dost vrieskam zase :/
@drsmolinka V podstate nemáš žiadny problém. Deti bije len občas a aj to len vtedy, keď si zaslúžia, krpci nešikovní. A na Teba kričí tiež oprávnene - naozaj si strašne sprostá a neschopná žena.
Takže suma sumarum: musíš s ním zostať do smrti (možno to nebude až tak dlho, zdeptá Ťa a zničí, alebo si stiahneš na život sama), ale vždy je to lepšie a ľahšie ako odísť a žiť sama s deťmi. Hlavne po materiálnej stránke. To si opakuj vždy, keď zas bude po Vás vrieskať alebo Ti dá jednu po papuli. Veľa šťastia!
P. Š. Som cynická, ale na toto sa inak ani reagovať nedá.
@drsmolinka ano, si hlupana, ako ti to hovori, ale preto, ze dovolis, aby mlatil deti, aj ked je to ich otec. To, ze ponizuje teba, je tvoja vec, ze si to nechas. Ale tie deti nemozu za to, ze si im vybrala takeho otca.
@drsmolinka ty kúpiš iný dezodorant, on ťa sprdne, že taky nechcel a ty si ticho? Ja to fakt nechápem ako niektoré ženy si to nechajú. V každej druhej téme sa tu píše o tom ako ženám chýba sebaúcta. To sa nemáš trochu rada? Načo máš byť s človekom, ktorý je k tebe sprostý a aj k vašim deťom.
V živote by som sa nenechala niekym týrať len pre to, že má mindráky zo svojho života. Nech začne žrať lieky na nervy, ale ty nemusíš byť toho súčasťou.
@drsmolinka ano, je lahke radit, lebo ty si tu jedina, ktora by odisla od muza. Zvladli to ine, zvladla by si to tiez, keby si chcela. Ty na deti vrieskas, otec ich bije, denne pocuvaju, ako ich otec ponizuje matku, je mi tych deti velmi luto.
Ja uz nenachádzam slov na taketo ženy a veľmi sa ovládam aby som autorke nenapisala nieco od srdca.....
Pre deti je "normálne" že otec ich bije, preto sa za ním pýtajú, nevedia, že to tak nema byť, že dostanú na zadok pre somariny. Sú maličké, preto to prijímajú, keď budu väčšie, začnú vnímať, že je to zle, že im to ubližuje, že otec vresti pre maličkosti, že vresti aj na mamu
Ty to vieš, že tak nema byť, ani že ziape po tebe, že si sprosta, blbá, hlúpa, neschopná a podobne. Ale nevieš, ako to riešit.. Odísť nie, lebo to nezvládnes, keby si mala tu možnosť, odišla vy si? Ci ani tak nie? Lebo ono ťažko ti radiť, akú radu chceš? Rozhovor s nim? Vieš dobre, že to nepomôže. Poradňu? Vy smeje ta, lebo on problém nemá, len ty. Čiže tu akurát sa po žalovať, ale skutočne nevuem, akú radu by si chcela počuť..
@drsmolinka nie je jednoduché zmeniť život a zostať s deťmi sama??Je to totálne jednoduché.Mozno chvíľku ťažké,ale v porovnaní čo máš teraz super.Aj keby si len k rodičom odišla.Ak máš prácu tak to máš úplne vyhraté,do podnájmu a vybavené.Aj ja som bola sama s dvomi,kopa zien jen tu samých aj s viac deťmi,nemáš sa čoho báť,jedine toho tvojho odroňa.
@heleninamama uplne suhlasim s tym co pises, ale co dalej...... budem zit sama s detmi, chodit do prace a vsetko riesit sama, deti sa budu vypytovat kde je oco a kedy pride lebo ho maju radi..... nie je to len tak ze idem.odchadzam lebo neviem co dalej ci by som sa zvladla sama starat o dve deti
@drsmolinka toto nemôžeš myslieť vážne čo píšeš. Rozvod neznamená, že deti otca nikdy neuvidia. Sama som z rozvedenej rodiny a moja mama nemohla urobiť lepšie rozhodnutie. Ano nežili sme v blahobyte, ale žili sme kľudne! Bez kriku, urážiek a podobne. Fakt mi nechci povedať, že si s ním len preto aby si nebola sama a preto, že budeš musieť všetko riešiť ty.
Keby bol tvoj muž normálny a čokoľvek sa mu stalo, že by ho už nebolo tak by si urobila čo? Prepáč, ale tvoje argumenty sú scestné.
@drsmolinka nehladaj stale vyhovorky, otca im predsa neberies, budu sa s nim stretavat. Maju ho radi preto, lebo ineho otca nepoznaju. Nevies, ci by si sa sama zvladla starat o dve deti? Nemam pocit, ze by ti s nimi az tak pomahal, ked ta sprdne za to, ze nie je dobre umyty riad, cize ho on asi neumyva. Zhuka ta, ze si mu kupila zly deodorant, preco si ho nekupi sam? Ved teraz sa staras o troch, s tebou o styroch ludi, preco by si to nemala zvladnut? Ja by som sa naopak strasne bala zit s takym muzom, ako mas ty. To by bol pre mna ovela vacsi strasiak.
@drsmolinka No ja Ti neviem, ale zvládajú to tisíce žien a mnohé majú aj horšiu pozíciu (s viacerými či postihnutými deťmi, so zdravotnými problémami, bez pomoci rodiny...) Normálne si zvykneš na ten kolotoč: robota, deti, pokoj... A chlap otcom neprestane byť (aspoň uvidíš, aký má o deti záujem) a môže s deťmi tráviť čas.
A nemusíš zostať navždy sama, sú aj iní muži. Aj takí, čo nevrieskajú, neurážajú, nemlátia deti.
@drsmolinka Ako sa to hovorí ? Kto chce....hľadá spôsoby.....kto nechce....hľadá dôvody....
Nechapem preco toto zeny dopustia. Mas male deti, co myslis co si z toho vezmu do zivota?