Čo robiť vo vzťahu, keď je nuda?

5. dec 2020

Mám 19 priateľ 21. Mame vzťah na dialku..vidime sa tak 4x do tyždňa väčšinou. Akože vzťah pohode že lubime sa,nehadame sa..sme spolu 2 roky. No mam pocit že to je stereotyp. Pozerame vkuse filmy,lezime v posteli,sem tam sa ideme prejst zo psom von aj to priatel pindá,ponahla sa a neužíva si to. Dokonca sme boli hľadať aj kešky..a on je proste všade ako na pretekoch strašne mi to vadí. Ponahla sa za ničím..Povedal že prechadzky ho nebavia. Neviem čo viac môžme robiť a ešte v takejto situacii...velmi sa nudim,mam pocit že na obera o čas, akoby ma brzdil a daval dole...mali ste aj vy nieco taketo s partnerom?

karhu
5. dec 2020

so spravnym clovekom je aj prechadzka carovna..

mirka807
5. dec 2020

Ak sa nudíš prinom teraz čo bude neskôr? Vzťah je o dvoch ale ako sa prispôsobí jeden musí teda mal by aj druhý 😃

berenika39
5. dec 2020

tvoje koníčky? jeho? společné?

autor
5. dec 2020

@mirka807 veď toto..presne si to hovorím. Len ja ho ani nemám dôvod opustiť...lebo sa sprava ku mne veľmi dobre..len je veľmi lenivý a raz za uhorsky rok ma taku naladu že podme von. Neraz som mala myslienku ze ho chcem opustiť...ale zase na druhu stranu ho chapem..ma vela roboty aj škola..tak chce chill. No mna stale nebavi vyhovovat len jemu...mam ho chut opustit len...nedokazem to.

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
5. dec 2020

@berenika39 Koničky su uplne odlišné...ja rada fotím,on kreslí..on zbožnuje auta,mna na tom nič nefascinuje...ja mam rada prechadzky..on sa rad vozi autom...tazko asi vyhoviet. Neviem ako najst tu zlatu strednu cestu

berenika39
5. dec 2020

lepší to nebude, pokud na začátku nemáte společný program, aktivity, zájem, bude nuda stále.

yoxinka
5. dec 2020

Ste mladí ľudia a ty píšeš akoby ste boli dôchodci. Ja keď som začala chodiť s mojím mužom, tak ja som bola študentka na výške on chodil popri škole do roboty ... ale teda my sme sa bežne rozchádzali ráno o 3, trávili sme čas s kamošmi, chodili do kina, veeeeeľa sme turistikovali, po kadejakých výletoch sme chodili. Keď si robil niečo do školy alebo do roboty, ja som si pri ňom čítala alebo som sa učila. A áno, tiež sme kukali filmy a ležali v posteli, ale teda nebol to náš jediný program. A myslím si, že chalan sa nezmení, tak sa rozhodni, či sa chceš stále prispôsobovať. Kamoška miluje cestovanie, jej muž neznáša, on by len na Slovensku čučal ... tak kompromis, že po Európe do niektorých krajín je ochotný ísť, inak chodí s kamošmi (USA, Ázia) lebo že on ani náhodou tam nepojde a ona to miluje. Keď som jej hovorila, že to nie je dobré, ona že niečo vymyslia. Vymysleli to, že na nejaký čas prestala chodiť všade ... a po nejakom čase nevydržala a teda, že keď nejde s ňou ide s niekým iným 🤷‍♀️. Moj má tiež rád autá a ja na to kukám len ako na vec na presun z miesta A do miesta B, ale on tak pekne o tom rozpráva a stále mi o nejakom niečo povedal, že sa aj mne začali niektoré páčiť 🙂

noami12
5. dec 2020

Tak ak on rad jazdí a ty rada fotíš, môže ta zobrať niekam na pekne miesta, môžete spoznávať všelijaké pekne miesta, na Slovensku je ich veľmi veľa a ty zrovna môžeš pofotiť 😊 ja som tiež už po 2 rokoch mala pocit ze je to stereotyp, ale začalo to keď začali tieto opatrenia že nikam sa poriadne nedá ísť, takže teraz aj ja mam s mojim taky stereotyp že buď pozeráme film, hráme psko, alebo nakupujeme veci pre bábätko ( aspoň v niečom už nevládne stereotyp u nás 😂)

sidicek
5. dec 2020

Máte 20 a žijete ako 80rocni, možno aj tí by boli aktívnejší. Vzťah kde sa nudis a máš pocit, že partner ta ťahá dolu je o ničom.

lintu
6. dec 2020

A to sa vidíte len 4x do týždňa... Čo bude, keď budete spolu bývať? 🙄
Vaše odlišné záľuby sú v pohode, len by bolo ideálne, keby ste si z nich aspoň niečo navzájom prispôsobili alebo si našli okrem nich iné záujmy zábavné pre oboch. Tvoju otázku by bolo lepšie položiť tvojmu partnerovi. Ak mu záleží na vzťahu, tiež by sa mal snažiť ho nejak spríjemniť. Bez toho to nepôjde. Jeden človek celý vzťah nevybuduje.
Ospravedlňuješ ho, že má školu/prácu a chce pokoj. Fajn. Len je rozdiel, či si niekto potrebuje naozaj len oddýchnuť alebo nemá vôbec žiadnu snahu, záujem a skrýva sa za výhovorky.

janickacrazy
6. dec 2020

Veď sa chod baviť aj bez neho, s kamoškou napríklad. Veď nemusíte chodiť všade spolu ako dvojčatá. Môj muž má tiež úplne iné záujmy ako ja. Ja mám rada prechádzky, on auta a motorky. Ja rada čítam a tancujem, on čítať nemôže kvôli očiam, tancovať nevie, nebaví ho to. Napriek tomu sa ľúbime už 11 rokov. Nemyslím si že ľudia musia mať rovnaké záujmy, aby boli spolu šťastní.

kikulienka94
8. dec 2020

4x do týždňa nie je vzťah na diaľku, to je úplne normálne stretávanie sa :D

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz