Čo robiť, aby si ma muž vážil?

4. jan 2022

Ahojte čo viac mám robiť aby si ma vážil muž.
Každý deň varim ,snažím sa..aby bolo čisto .
Som milá k nemu ,zato on rád rypne a doberaá si ma akože zo srandy..😶😐cítim sa neocenena.
Dala som mu dvoch synov.

dzulli1980
4. jan 2022

Začni si vážiť samu seba, začni sa mať rada, začni byť kus egoistická, nie voči deťom, ale voči okoliu.

ovaaa
4. jan 2022

Nechaj mu deti a urob niečo pre seba....Nech sa postará o deti, domácnosť a všetko, čo robíš ty ...

h2
4. jan 2022

Doberaj si ho aj Ty, akože zo srandy. A trochu poľav z toho full servisu.

elizabet173
4. jan 2022

každý deň varíš, snažíš sa, aby bolo čisto, dala si mu dvoch synov, to ej pekné, ale on sa nezamiloval ani do kuchárky, ani do upratovačky, ani do opatrovateľky. V sobotu ráno mu nechaj deti, nenavar, neupratuj pred tým a povedz mu, že si potrebuješ vyvetrať hlavu. Príď na obed a spýtaj sa, čo budete obedovať. Ak uvarí, tak si nalož, ak nie, objednaj niečo. Spozornie 100%. Ty si nevážiš sama seba a to, čo robíš, on berie ako samozrejmosť. Prečo by si to mal vážiť. Ak dostaneš briliantový prsteň, si z toho vedľa, keby si ho dostávala každý týždeň, budeš si ten 28. vážiť? Prečo nie je u vás samozrejmé, že navarí aspoň niekedy on? Že počas víkendu poupratuje a teba nechá pospať? Porozmýšľaj o tom. Ak chceš zmeniť jeho, musíš zmeniť najprv sama seba, otrepané, ale pravdivé

bajka16
4. jan 2022

No veď práve že sa snažis... také ženy si muži veľmi nevážia. Skús mať trochu na háku a urob niečo pre seba a potom uvidíš.

mikadooo
4. jan 2022

Začne si ťa vážiť keď si ty sama začneš seba vážiť. To je všetko... Tak napríklad by som rázne stopla rypkanie, keď mi to vadí. Keď rypne napr. že mama vari lepšie, opýtam sa, že okeeeej takže ideme od zajtra jedávať k jeho mame, aj pozajtra, aj popozajtra...? Alebo poviem, dobre tak už ti teda radšej nebudem variť, veď choď k mamke, tam ti bude chutiť lepšie... Ale s kamennou tvárou, úplne vážne, bez výčitiek, bez rypkania. Môj potom rieši, že za všetko sa urážam, ale neboj, za tých x rokov zato veeeeeeľmi dobre vie, pri ktorých témach si môže rypnúť a zasmejem sa (lebo mi to nevadí) a pri ktorých je to absolútne cez čiaru, lebo to beriem, že si neváži čo robím. Držím palce...

lindous
4. jan 2022

Povedz mu o tom ako sa cítiš, možno ani nevie, že ty takéto pocity máš a neuvedomuje si, že ti to nedáva najavo, tak ako to ty potrebuješ ...my sa tiež navzájom stále dobráme a neznamená to, že si jeden druhého nevážime, že sa o druhého nestráme a nezaujímame sa ...ale tebe ak to vadí, tak mu to daj na javo

liljana
4. jan 2022

Kup mu poriadnu vahu 🙂

janinah
4. jan 2022

Nauč sa rýpať aj ty,samozrejme len a jedine "zo srandy"

sense
4. jan 2022

Začni si vážiť samu seba a nesnaž sa toľko, nech sa snaží. Viac on

zojazoja
4. jan 2022

Uvoľni sa a sranduj s nim. Chlap si dokaze aj oprat aj navarit sam keby na to prislo, nezeni sa kvôli tomu... Ma rad humor zrejme.. Zacni aj ty srandovat. Chlapy majú radi vtipné ženy.. Doberajte sa spolu vrámci srandy, nebud taka vážna

ckocka
4. jan 2022

Ak staviaš svoju hodnotu na tom že varíš a upratuješ, tak sa nečuduj, že si ťa neváži.

syslik81
4. jan 2022

kup mu vahu ... bude t avazit kazdy den :-P

bosorka2302
4. jan 2022

Prestat sa snazit, nerobit mu full servis , najst si konicky mimo rodinu a cast povinnosti presunut na manzela

mandala77
4. jan 2022

Myslím, že máš v hlave rodové stereotypy, ktorým veríš, vyplýva to z textu.
Mňa úplne zarazila veta, "Dala som mu dvoch synov."
S takým myšlienkovým nastavením, aké máš, neviem, čo máš robiť.

mamina0078
4. jan 2022

Zacni si vazit samu seba natolko, ze odides od kazdeho kto tvoju cenu nebude vidiet.

andrejka1974
4. jan 2022

Však si ho doberaj tiež prosím ťa chlapi sú v puberte celý život však najväčšia puberta je po 40 a po 50 ani nehovorím vlastná skúsenosť

bennn
5. jan 2022

Rob to, čo si robila, keď si nemala deti. A jedlo si objednaj nech máš voľný čas.

Ale tu je väčšinou problém, že niektoré si nevedia pomôcť od upratovania, varenia čistenia všetkeho možného... Nechaj prejsť robotický vysávač a máš povysávané. Objednáš jedlo nemáš riady. zožeň stráženie na piatky poobede, a choďte s partnerom niekde na výlet. ... hneď to bude o inom... a inak ... vážiť vážiť... no to je väčšinou prirodzená reakcia keď vidí muž či žena, že o jeho partnera/ku je záujem od ostatných.

c_est_la_vie
5. jan 2022

V dobrom to pisem.
Chlapi maju radsej ked nie je domacnost tip top ( oni prach na policke aj tak nevidia), ale zena je mila, kludna, upravena. Oni si nebrali sluzku, ale milenku a kamaratku v jednom.
Muxi neopustaju svoje manzelky preto, ze milenka ma upratanejsie doma. Muzi chcu byt vypocuti, vazeni ( za to ze zivia rodinu), chcu mat sex a zenu, ktora je "dobra korist", aby im ju ini zavideli. A o taku sa starajuuuu...

monka105
5. jan 2022

Prestať sa snažiť, nebehať mu okolo zadku a nebyť naňho milá, keď do teba rýpe alebo si ťa doberá. V prvom rade si začni vážiť samú seba, potom si ťa budú vážiť aj ostatní.

ivkazba
5. jan 2022

Buď vyrovnaná sebavedomá veselá žena. Úplne to vystihla @c_est_la_vie prestaň byť slúžka domácnosti a muža. Buď žena, s ktorou sa môže baviť, smiať, s ktorou sa bude rád milovať.

alexi2211
5. jan 2022

Isto by pomohlo, ak by si vystupovala sebavedomejšie. Upustila by som od full servisu, ktorý mu istotne poskytuješ a vyžadovala by som väčšiu pomoc, aby si mala čas aj tak nejak sama pre seba

smitjan
5. jan 2022

Cim viac sa snazis a robis full servis tym horsie, aspon teda u nas to tak bolo, ale ked som polavila a zacala som sa viac o seba starat, na seba mysliet, tak sa zmenil aj pohlad mojho muza a viac sa zacal zaujimat, bol pozornejsi.

piece
5. jan 2022

Kedysi som sa s takým rýpačom rozišla lebo si nedal povedať a mne to riadne liezlo na nervy a on si myslel aký je strašne vtipný.

pedropedro
5. jan 2022

nikde ale nepises ze kde je pricina .. pribrala si? je s tebou nuda v sexe? staras sa o seba? vies kazdy den dat nieco nove aby si mu neprisla nudna? ... chlapi si nas nevazia iba ked vidia navokol, to co od nas nedostanu.

stachovalenka8
23. máj 2022

@piece a ako ste prišli na to že máte od neho odísť🙂? Čo ste urobili prvé?