Čo robím zle?

1. dec 2021

Chcem sa len v rychlosti postazovat... lebo už neverím, že toto je možné tak dlho.. Čo robím zle, že sa do mna zalubi fakt velke množstvo chlapov (nie nechvalim sa, len konstatujem, nic mi to neda ked pisem anomymne).... ale len takých ktorých nechcem ja. Vtedy je to ako zazrakom. Nespravim nic a zalubia sa. Akonáhle sa niekto konečne zapáči mne, tak je to zrazu komplikované a vobec k ničomu to nevedie. Mozem sa snazit dajak zapôsobiť alebo čo ale nic nepomáha. To je fakt zákon schvalnosti alebo som ja taká vadna? Už si pridem v tomto zacyklena strašne dlho. Chcem konečne aj ja vztah alebo aspoň niečo aby to bolo vzájomne.

h2
1. dec 2021

Neviem, možno preto, že sa tak veľmi snažíš zapôsobiť, kým pri tých druhých si prirodzená?

dadis
1. dec 2021

Podla mna je to preto, lebo sa snazis zaposobit 🙂 Podla mna je tu snahu vzdy vidno a posobi to trochu divne, az to tych muzov odradza. Nerob nic, bud uvolnena, sama sebou a dobre bude. Kazda zena to tak ma, ze ma vela napadnikov a musi si vybrat toho, pri ktorom sa jej srdce rozbucha. Niekedy to trva, ale vacsinou si kazda zena niekoho nakoniec najde. Cize moja rada : Let everything happen naturally. Never force it.

anavianavi
1. dec 2021

Mam presne taku kamaratku. Akurat ona sa zalubi do tych "nespravnych" a "spravnych" muzov posle k vode bez sance.

autor
1. dec 2021

Aj ja mam taky pocit zo seba.. Akokeby sa stale zalubim do tych, s kt. to nemá vyznam. Tak ku príkladu jeden do kt. som bola zaľúbená myslel len na seba + bol drzgros. Druhý bol zas ku mne vždy štedrý a dobrý, ale na oplátku nemal vyriešenú minulosť a psychicky nebol stabilný. V oboch pripadoch som vedela, ze je to hlúposť no moje srdce podskocilo... A zas v prípadoch, kedy si poviem, že to by malo nejakú šancu, tak moje srdce vôbec nemá to nadsenie... po čase má až odpor.

emalka
1. dec 2021

Toto tu vidim velmi casto. Budem teraz mudra ako radio, ale myslim ze je to v tom co povazujes za naklonnost a ako ju rozoznavas.
Hrozne vela veci si nesieme z detstva, mame vstepene vzory naklonnosti od rodicov od toho ako sa spravali ku nam az po to ako sa spravali jeden k druhemu. Ak to nieje rodicmi tak to moze byt aj prvym frajerom, ten tiez velmi formuje osobnost.

Casto podvedome vyhladavame podobne prejavy ktore pozname z detstva, lebo su nam zname, ostatne prejavy v tebe nevytvoria takuto podvedomi asociaciu a tym padom ani emociu.
Ak su tieto vzory zle, tak aj my si vyberame zlych ludi. Cize napriklad ak si ma otec/rodicia nevsimali ako dieta, nevenovali mi pozornost, tak vyhladavam "nedostupnych" muzov.
Moze to zajst az tam, mam takyto priklad v okoli, ze ak niekto vyrastal vo vycitkach a hadkach, tak nedokaze fungovat v stabilnom harmonickom vztahu, ale po case bude vyvolavat hadky, lebo ta harmonia ho znervoznuje a to toxicke je pre neho zname s cim vie fungovat.

miadi
1. dec 2021

Je to jednoduche mas zly vkus na muzov . Pacia sa ti taki co su pre teba vyzva taki co Ta nechcu alebo tvoj zaujem zakladas na povrchnosti. Dobri chlapi Ta nudia beries ich ako kamosou a oni sa zalubia Lebo si priatelska no nedostupna. A presne taka k tym ktorych chces nie si. Nemusia si Ta nijak ziskat nemusia sa extra snazit ty si z nich uz napichana a oni to vedia. Potom si Ta nevazia lebo k nim utekas so srdcom na dlani.

autor
1. dec 2021

@emalka A môžem to vôbec zmeniť?

eeffka
1. dec 2021

Nejak to moc analyzujes...

autor
2. dec 2021

@eeffka A co ine mam ako robiť? Ked vidím problém tak sa ho snazim vyriešiť... Keby si predstavis, ze roky si v takom kolotoči, tak to nie je velmi príjemné.

dadis
2. dec 2021

A kolko mas rokov?