Čo robia vaši muži, keď sú po 12ke?

11. jún 2023

Co robia vaši muži keď majú 12ku a potom idú zase na 12ku. Naš vstane dá si jedlo a ide. Má 35 rokov. Takže ešte rátam že bude akčný.

huxy
11. jún 2023

A ty robíš čo? Máš prácu, kde odpracujes 12 hodín? A nemyslím starostlivosť o domácnosť. Ja teraz robím 12-tky, a veru v ten deň keď prídem, tak už nič extra nerobím. Keďže som unavená. Postarám sa, aby dcéra bola nájdená atd. Ale aby odo mňa ešte niekto očakával, aby som ďalej fungovala ako stroj? A viem to porovnať, keď som robila 8-cky.

marhulka13
11. jún 2023

Robi to isté čo ja. Umyje, oblečie, naje sa a hotovo

syslik81
11. jún 2023

tak ked spocitas 12h plus cca 9h spanku mas hned 21h 3h - pomotkas sa po byte umyjes najes a ides + aj cesta do prace nieco trva ... co by si chcela od neho este rylovat zahradu ci?

bessie12
11. jún 2023

vies co to je pracovat 12 hodin ?? Tiez som nic nerobila, ked som prisla domov po dlhej zmene.. Len som "padla na hubu" a spala som.

fatima99
11. jún 2023

robila som tak iste obdobie a v dni, ked som robila som teda nemala nejako silu a energiu este nieco speci robit, fungovat, upratovat, okolo zahrady behat, pri osmickach je to uplne o niecom inom

elmivelmi
11. jún 2023

po 12 lahne na gauc,kukne telku a ide spat.Co ine by aj mal robit?

eliska13
11. jún 2023

To je tvoj pohľad jeho môže byť iny🤪vstane..myslíš pred nočnou 12 tkou?Moja sestra tak pracuje a má 2 deti ženy nie sú pohodlné ako muži.Hovori, že do práce si ide oddýchnuť a to je sestrička

andrejka1974
11. jún 2023

Záleží aj odkedy dokedy má dvanástku ,lebo sú zamestnania ,kde sa robí od 6.00 do 18.00 ale aj od 10.00 do 22.00 a vtedy v jednej ráno sa dá sprátať niečo a v druhej sa da poobede venovať rodine ale po troch takýchto dvanástich je muž rád že žije a dycha

jesenzima
11. jún 2023

Ráno vstane, naje sa a ide. Večer príde, osprchuje sa, buď si spolu pozrieme telku, dáme pivo, alebo si majstruje v dielni ešte dve hodiny.. ja po 12 tiež nič extra nerobím, nechce sa mi ....

viestta
11. jún 2023

Ked ma rannu vstava pred stvrtou, vrati sa po osmej, naje sa, pokecame a ide spat. Rano sa pomoce po dome, porobi co treba, pred stvrtou uz sa chysta na vlak do nocnej, z ktorej pride na druhy den po osmej a spi az kym sa maly nevrati zo skoly.

mamamasama
11. jún 2023

Aj moj muz ma 12-tky. Pride, naje sa, hra sa s detmi, okupe ich, ulozi, da si sprchu, ja som medzitym vo fitku,potom pozrieme serial a ideme do postele. Ak treba,tak medzitym nalozi,resp.vylozi pracku, susicku,umyvacku, alebo posklada pradlo. Ak počasie dovoli, tak aj pokosi, alebo robi okolo domu. Aj s deťmi.

huxy
11. jún 2023

@eliska13 nie každá sestrička si vie v praci oddýchnuť. Sú také, čo sa ledva zastavia. Alebo sú veľkú časť dňa na nohách.
Celkovo je asi rozdiel, aku prácu kto vykonáva. Ak by som väčšinu dňa presedela, nevykonávala ťažkú ani psychicku či fyzickú prácu, asi by som vedela aj doma viac spraviť.

pikachu999
11. jún 2023

Keď má rannú tak príde najje sa / v lete porobi niečo v záhrade ale cez zimu väčšinou ľahne a zaspí ..12h robiť je dosť na človeka ..aj keď záleží od toho aká práca no

elysiacik
12. jún 2023

Keď 12tky ťahá, tak to nie je z neho nič, ale úplne to chápem. Pretože to je zaberák, najmä keď počas šichty musí robiť, že nemá kedy si oddýchnuť. Takže ho ani nenaháňam.