Čo pre vás znamená slovo v pohode?

stanka2838
13. júl 2021

Ahojte baby chcem vás názor ako vnímate slovo v pohode

sisa_s
13. júl 2021

V pohode

brita7777
13. júl 2021

Zavisi akym tonom to clovek vyslovi. Moze i nemusi to posobit pasivne agresivne ale i v pohode.

srferreira
13. júl 2021

No ze v pohode. V poriadku. Ok.

gdulskadarina
13. júl 2021

kedysi ked niekto povedal v pohode, ok alebo tak hladala som za tym nieco viacej, ze sa nieco deje, dnes uz nie, beriem to tak, ze ked je nieco v pohode tak je v pohode a dovidenia netreba veci pitvat 🙂

stanka2838
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dahra
13. júl 2021

Ak to vidím napísané, viem, že autorom výroku určite nie je osoba nad 60 rokov, pravdepodobne nie nad 50, možno nad 40, ale najskor vekovo pod 40. Výrok, čo patrí do úst mladšej generácie. Fráza. Je to OK, v poriadku, nič sa nedeje, netreba robiť vedu.

ukulela
13. júl 2021

@stanka2838 nepočujeme ton reči a ani celú vetu. Mohol to uzavrieť v dobrom v pohode, aj v zlom.

aliziana
13. júl 2021

@stanka2838 môže to znamenať v pohode, rob si čo chceš, ja si tiež budem robiť čo uznám za vhodné - ťažko posudzovať, keď nepoznáme súvislosti 🙂

evkao
13. júl 2021

@stanka2838 velakrat to u muzov znamena "v pohode", u zien vsetko ine, len nie v pohode 😁 a potom aj zeny za muzovym " v pohode" hladaju vsetky dalsie skryte vyznamy
ak by sa mi nepozdaval ton, akym by to povedal, normalne sa ho spytam, ci ma s tym problem, inak to uzavrieme, ze je to teda ok, neviem, co dalej tam chces riesit 🤷🏻‍♀️

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kristianka2255
13. júl 2021

@viestta presne, suhlasim, ide mu na nervy uz, asi donho uz dlho huci 🤭😂

panelacikova
13. júl 2021

@stanka2838 tak vtedy ťa má na háku, keď riešite tému, ktorá je nepríjemná a on toto vysloví

slovakboy
13. júl 2021

@stanka2838 v pohode = nechcem sa o tom baviť, daj mi pokoj, nechcem konflikt , nechcem sa hádať. Ja zvyknem manželke povedať Ok Ok. Keď to poviem dvakrát po sebe vie že som kapituloval a súhlasím ale v skutočnosti nesúhlasím. Aj tento význam môže mat slovíčko v pohode

Môže to však kľudne byt aj v pohode a ty si robíš zbytočne domnienky. Spýtaj sa ho na to.

angel993
13. júl 2021

@stanka2838 ja to používam, keď nechcem niekomu hovoriť ako sa naozaj mám.

gladys_07
13. júl 2021

Tak bez kontextu toto tazko posudit. Moze to znamenat vsetko od „vyser si oko, uz sa o tom nechcem bavit, daj mi pokoj“ po „naozaj sa nic nestalo“

banderaska29
13. júl 2021

keď sa ma môj priateľ opýta po hádke že čo mi je a ja že "nič pohoda" tak v podstate mi šľahá plameň z hlavy a blíži sa druhé kolo hádky 😀

tykat
13. júl 2021

to sa nedá len tak povedať, bez opisu situácie

andrejka1974
13. júl 2021

Ja to denne pocujem od deti a vyjadruje ze vsetko je v pohode uz im vravim povedzte uz nie co ine a oni je to ok takze vela sa nedozviem

jankapepe
13. júl 2021

@stanka2838 že človek spravil riadnu somarinu, ale nie je to nič života dôležité čomu treba venovať energiu. Prípadne ak sa niekto cíti ,, v pohode,, jednoducho mu nestojis za vysvetlenie prečo a ako sa cíti.