Ahojte dievčatá/dámy,
založila som si tu profil, lebo by som sa s vami rada podelila o vlastnú skúsenosť a zároveň si rada prečítala Vaše názory, postrehy, váš uhol pohľadu. Zároveň, ak je tu i nejaký muž, tak budem rada, ak mi zodpovie moju otázku vyššie a dá mi svoj pohľad, ak sa oň teda chce podeliť.
Ide o to, že moj manžel ( 38 rokov ), s ktorým sme síce stále manželia, ale už 3 roky žijeme každý svoj vlastný sólo život, rozviesť sa neplánujeme kvôli spoločnému biznisu, spoločnej dcére a majetkom, si našiel 19-ročné dievča, s ktorým má nejakú formu vzťahu. Neviem akú, nebavila som sa s ním o tom takto priamo, ale zarazilo ma, že to dievča má 19 rokov. A preboha, môj manžel 38. Príde mi to zvláštne, neuveriteľné, trochu asi aj úchylné, najmä v jeho prípade, kedže ho považujem za racionálneho a inteligentného chlapa, tak sa vlastne čudujem, či si majú čo povedať, i keď očividne majú.
Ak sa pýtate, ako som sa to dozvedela, tak kázal mi v jeho mobile niečo nájsť ( faktúru ) keď sme spolu riešili daňové, že on si odbehne medzitým do sprchy a doriešime to. Nedalo mi, pozrela som si správy ( áno, to bolo nesprávne z mojej strany, uvedomujem si to ) a našla som tam snáď nekonečne dlhú konverzáciu s dievčaťom, plnú jej fotiek, čo mu poslala ( krásna 19tka, výrazná baba, musím uznať ) a zároveň ma dostalo čo si písali, akým spôsobom, písal jej, aká je vyspelá na 19 rokov, bavili sa o rôznych témach, zároveň plno správ čo som stihla vidieť boli aj dvojzmysly a veľmi erotické správy ( najmä od môjho manžela, paradoxne ) Samozrejme musela som to nechať tak a doriešiť s ním vtedy len to daňové a tváriť sa, že nič.
Ono, nežijeme už spolu, je mi jasné, že nemal 3 roky celibát, ani ja som nemala, žiť spolu už nikdy ako pár asi nebudeme, ale neprekvapilo by Vás keby si Váš ex nájde tak mladé dievča? Čo na tých ešte pomaly stredoškoláčkach okrem krásy a sexu vidia, keď ich vodia na večere, do kina, do divadla, na výlet, hocikam, kde to nie je len o sexe.
Dokazuje si, že je stále atraktívny chlap keď dokáže zbaliť mladú kocku
Sex je asi zaujímavejší ako s partnerkou ktorú už má “ojazdenu”
@sima338 chlap si vyberie mladšiu a peknú, aby sa nou pochválil a tým si zdvihol ego a žena si zas najde zabezpečeného a fešaka, aby sa aj ona mohla pochváliť a zdvihnúť si svoje ego.
Zrejme sa citi ako "macho" že zbalil mladú krásavicu. Skôr by som sa pýtala opačne, co zaujalo ju na ňom. Lebo k nej je skutočne starý, aj keď samozrejme vekovo starý nie je. A na hlbokú úprimnú lásku zo strany slečny takých prípadoch akosi neverím. 😃😃😃
Podľa mňa može hovoriť, kto chce, čo chce, ale jednoznačne na prvom mieste je SEX.
@sima338 čomu nerozumieš? Keď sa kkt postaví, tak sa rozum zastaví. Je v kritickom veku, kedy potrebuje pozdvihnúť ego, dokázať si, že na to ešte má, že je stále príťažlivý (čo si budeme klamať, my ženy to potrebujeme tiež), že ešte bude mať nejaký život po nevydarenom manželstve. Čo si mal nájsť 50ničku aby ťa to neškrelo? Alebo rozvedenú 30ničku s dvoma malými deťmi? Jasné, že využil šancu mať mladú sexy žabu, ktorá k nemu vzhliada, obdivuje ho, je plná elánu, a nemusí s ňou riešiť pokazenú pračku, ktoré dieťa má kedy aký krúžok a ako naplánovať dovolenku v závislosti od prázdnin, táborov pre deti a manželkinho menštruačného cyklu.
@sima338 muž potrebuje byť obdivovaný a ona mu to dáva
to co ich fascinuje je plodnost...a vsetky vonk. znaky, ktore sa prejavuju....nie zeby chceli plodit....ale plodnost...
@sima338 Nič v zlom ale ja nechápem, prečo čítaš jeho súkromné správy, keď máte vyjasnený váš vzťah. A potom rozoberáš ich vzťah na internete. Jasne, ze chlapom sa páčia mladé ženy. Mne sa tiež osobne páčili vždy starší muži. Ako vekový rozdiel je dosť výrazný, ale aj tvoj muž je ešte mladý. Žiadny 60 ročný dedko čo sa ulakomil na pubertiačku. Paradoxne mi je mladej ľúto, najmä keď je to také inteligentné dievča a pekné ako píšeš. Tak ho mohla zaujať nielen sexuálne, hoci to bol isto prvý dôvod. Horšie bude, ak medzi nimi vznikne skutočný vzťah, ona bude chcieť časom dieťa, rodinu a on stále na papieri ženatý s tebou. Teraz jej to vadiť nemusí, mladá, študuje atď. ale neskôr jej to vadiť začne.
A načo je to dobré riešiť byvaleho život ? 🤣 Nie každá je taká ,ja napr ako 20 ročná som si začala s 35rocnym ,už máme aj dieťa.. a nie nebolo to kvôli sexu ani peniazom.. proste ma priťahujú starší ,vyspelí muži 🤷 sesternica má o 28r staršieho ,dve deti a harmonickejsi pár by ste možno ani nenašli 🙂 neviem ako to s ním myslí dotyčná ale to je už len ich vec 🤷
@sima338 a inak ťa nechápem prečo si sa s ním nerozviedla, vlastne si mu to uľahčila, má aj ženu na papieri ako seriozny muž, ked potrebuje sa prezentovať niekde a aj milenku, majetok nemajetok, dala by som mu to vyžrať
@sima338 Mladú majú hlavne na sex ( mať lolitku je top hlavne vo vyššom veku) dokazujú si ,že ešte nato majú klofnúť mladú . Muži ich majú na chválenie sa pred kamarátmi .Trtkať mladú môže ,len málokto a vedia ,že za pár darčekov si užijú aspoň určitý čas chvíľkový experimentálny sex . Mladá im nebude kecať do všetkého a rozkazovať im práve naopak oni sú tí ,ktorý sú stredobodom pozornosti a bez zodpovednosti a nik po nich nič nebude chcieť (okrem dovoleniek ,darčekov a sexu )a majú zase všetko pod kontrolou a sú zase páni sveta ako ,keď mali 20 a boli frajeri (lovci).Mladej vyhovujú darčeky ,dovolenky peniaze ,občasný sex s províziou ,nenútenie do svadby a dieťaťa ,nezodpovedný život ,ktorý by pri mladom nemala .Starému dá zatrtkať pár rázy za týždeň a má sa ,ako v bavlnke a môže robiť kariéru ,alebo nepracovať a mať sa dobre asi preto sú so starými (majú sponzora ) .
aj starý chlap pookreje pri mladej babe....😉
@deti95060810 Pravda ,keď si dá viagru a všetko ,čo zarobil napíše na mladú hneď zubatá prepíše dátum stretnutia .😉
@sima338
>>Čo okrem krásy priťahuje starších mužov na mladých dievčatách?<<
Presne to, čo ho priťahovalo na tebe keď ste sa mladí spoznali :D
Otázku by si mohla skôr položiť, čo mladú ženu priťahuje na staršom mužovi.
Vekový rozdiel nemusí byť zákonite problém. Poznám zopár šťastných párov, kde je vyšší vekový rozdiel.
Čo okrem krásy priťahuje starších mužov na mladých dievčatách?
No čo asi... Ešte jedine, že by vďaka výchove vedela skvele variť a mala za sebou masérsky kurz (myslím tým naozaj masérsky nie bordel kurz).
Ale na návštevu k rodičom by som nešiel, možno chodím s jej otcom na pivo 😀
@sima338 Neviem, ale Tebe by uz malo byt jedno, aj keby si zacal s jezibabou. Neda sa ani pausalizovat, co na nej vidi, alebo ona na nom, lebo kazdy clovek je iny, co plati v jednom vztahu, nemusi v druhom. Toto rozoberat je uplne zbytocne, treba si riesit svoj zivot.
@marysa21 prepáč ale tuto ju vykresluješ ako zlatokopku a vôbec to tak nemusí byť... síce môže ale nemusí... Ja mám 16 a chodím s 33 ročným a vôbec to neni o peniazoch... Darčeky od neho nedostávam.. Iba na sviatky nejaké keď mám a ja jemu dávam tiež tak... a na autorkynu otázku.. Ja keď som sa ho pýtala čo ho na mne zaujalo tak povedal to že som sa mu páčila, aj to že on sa páčil mne, to že som bola vždy na neho milá a nikdy som sa na neho nehnevala aj keď sme boli len kamarátmi... A keď som mala 15 som chodila s 38 ročným... Neviem, dlho nám to nevydržalo... Nemyslím si že kvôli veku ... Velmi rychlo sme sa dali do vzťahu tak myslím že to bolo koli tomu🙂
jej naivita, to, že ho považuje za úžasného, skúseného a rozhľadeného a zrejme aj ochota kedykoľvek a kdekoľvek mať sex
Laska urcite nie.... on si "zacvici" na mladej... a ona bude rada ze jej kupy kabelku